Tanssin harrastaminen on muutakin kuin treenaamista tunnilla. Haluaisitko oppia, millainen arki (mm. uni, ravinto ja treeni) tukee parhaiten harjoittelua ja auttaa sinua kehittymään? Tervetuloa oppimaan kahdelta tanssijoiden kanssa työskentelevältä fysioterapeutilta ja vaihtamaan ajatuksia muiden oppilaiden kanssa. Fit to Dance -workshopista saat uutta tietoa ja hyviä vinkkejä tanssiharrastuksen tueksi. 

Aika: 29.9.2018 klo 13.15–16.15
Paikka: Virtaamo-tanssisali, Palokorvenkatu 6, Kerava
Hinnat: 17 €/oppilas ja 29 €/oppilas & huoltaja

Syventävä kurssi on tarkoitettu kaikille oppilaillemme – myös aikuisille – ja myös oppilaiden vanhemmat ovat tervetulleita.

Pukeuduthan liikuntaan soveltuviin vaatteisiin. Kurssiin sisältyy tauko, jolloin tarjolla on kahvia ja teetä.

Tietoa ohjaajista

  • Johanna Osmala, fysioterapeutti: "Olen työskennellyt fysioterapeuttina ja tanssijoiden ongelmien parissa jo yli kymmenen vuoden ajan. Mielenkiinnon kohteeni on tanssijan tukeminen kokonaisvaltaisesti. Se, että tanssija voi hyvin kaikilla elämän osa-alueilla, auttaa häntä kehittymään ja saamaan itsestään kaiken irti. Kun perusasiat ovat kunnossa, tanssija voi kehittyä sekä fyysisesti että taiteilijana parhaalle mahdolliselle tasolle. Päätyöni on Suomen Kansallisbaletissa ja pidän vastaanottoa ArtFysiolla, jossa tapaan paljon eri tanssilajien harrastajia ja ammattilaisia. Olen lisäksi Dance Health Finlandin puheenjohtaja ja työni siellä on lisätä tietoisuutta turvallisesta ja terveellisestä tanssiharjoittelusta."
  • Jaana Nurminen, fysioterapeutti: "Olen fysioterapeutti ja aiemmalta ammatiltani tanssija. Jo tanssija-aikoina olin erittäin kiinnostunut tanssijoiden terveydestä, hyvinvoinnista sekä monipuolisesta ja kehittävästä harjoittelusta, joten oli luonnollinen jatkumo opiskella fysioterapeutiksi ja suunnata työskentelemään tanssijoiden pariin. Minulla on oma toiminimi, Fysio Attitude, ja vastaanottoni on Art Fysiolla. Asiakaskuntaani kuuluu paljon eri lajien tanssijoita, niin ammattilaisia kuin harrastajiakin, joiden kanssa työskennellessäni pääsen hyödyntämään molempia ammattejani. Lisäksi toimin Dance Health Finlandin sihteerinä."

Ilmoittaudu mukaan

  • Mene osoitteeseen https://kto.eepos.fi 

  • Valitse "Hakeudu oppilaaksi" tai "Minulla on tunnukset"

  • Valitse "Fit to Dance"

  • Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sähköpostiisi.

  • Luethan kurssien ja leirien peruutusehdot ennen ilmoittautumista.

Kurssien ja leirien peruutusehdot

Tiiviskurssin tai leirin voi peruuttaa 7 päivää ennen sen alkamispäivää. Tätä myöhemmin tulevista peruutuksista veloitetaan 50 % kurssin tai leirin hinnasta. Peruutusta ei voi tehdä enää kurssin tai leirin alkamispäivänä tai sen jälkeen.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti tanssiopiston toimistoon (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Äkillisissä sairastapauksissa kurssi tai leiri voidaan peruuttaa kuluttomasti lääkärintodistusta vastaan.