Käsinseisonta workshop FB neliöMiten käsinseisonnassa tasapainoilua kannattaa harjoitella? Mitä lihaksia kannattaa käyttää? Mihin suuntaan käsiä kannattaa kääntää? Näihin ja muihin kysymyksiin vastataan Mikko Rinnevuoren käsinseisonnan työpajassa. 

Aika: lauantaina 6.4.2019 klo 13.15–15.15
Paikka: Virtaamo, Palokorvenkatu 6 (alakerta, käynti Lintulammenkatu 16), Kerava
Opettaja: Mikko Rinnevuori
Hinta: 19 €

Workshopissa tehdään erilaisia harjoituksia, jotka parantavat käsinseisontaan nousuja, käsinseisonta-asentoa, kestävyyttä ja tasapainoilua. Tavoitteena on opetella käsinseisonta-asento ja tasapainoilustrategia, jotka ovat fyysisesti keveitä ja taloudellisia.

Opettajana toimii Helsingin Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun rehtori, sirkustaiteilija Mikko Rinnevuori (KM). Mikko on opiskellut akrobatiaa Intrépida Trupe -akrobatiaryhmässä Rio de Janeirossa ja kilpaillut TeamGym-voimistelumaajoukkueessa vuosina 2008 ja 2009 sekä kirjoittanut Lattia-akrobatian perusteet (2014) ja Käsinseisonnan perusteet (2016) -kirjat.

Kurssilla tehdään alkulämmittely ja käsinseisontaa edistäviä liikkuvuus- ja voimaharjoituksia, työskennellään pareittain ja käytetään apuvälineitä. Kurssilla on avoin taso ja harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Ennakkotaitona kurssille tultaessa on ainoastaan oman vartalon painon kannattelu käsien varassa (esim. etunojapunnerrus-pito).

Workshopiin mahtuu 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mikä workshop?

Keravan tanssiopiston workshopit ovat uudenlaisia mestarikursseja, jotka tarjoavat mahdollisuuden täydentää ja syventää omaa osaamista. Workshopit ovat avoimia kaikille oppilaillemme. Ne kuuluvat sekä laajan että yleisen linjan opintoihin, ja kartuttavat oppilaan opintopistekertymää. Tervetuloa oppimaan ja oivaltamaan yhdessä!

Ilmoittautuminen 12.2.2019 klo 9 alkaen

  • Mene osoitteeseen https://kto.eepos.fi

  • Valitse ”Hakeudu oppilaaksi” tai "Minulla on tunnukset"

  • Valitse "Käsinseisonta-workshop 6.4."

  • Valitse tunti, jolle haluat ilmoittautua.

  • Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sähköpostiisi, että ilmoittautuminen on vastaanotettu.