Kesä- ja elokuussa järjestetään useita erilaisia tanssikursseja ja -leirejä eri-ikäisille. 

 • Kesäistä-tanssileiri 12-15-vuotiaille ti-to 5.-7.6.2018 klo 10.00-15.00 Virtaamossa, opettajana Suvi Palonen.
  Tiiviillä kolmen päivän tanssileirillä saa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä tanssijana ja oppia uusia lajitaitoja. Leirin ohjelma on monipuolinen tarjoten sopivasti sekä haasteita että hauskuutta. Leirilukujärjestykseen sisältyy päivittäin kaksi tanssituntia ja yksi tehokas oheisharjoitustreeni. Leiri on tarkoitettu tanssin laajan opintolinjan oppilaille (takot) ja niille nuorille, joilla on jo useamman vuoden perus/jatkotason tanssiharjoittelutaustaa. Lämmin lounas ja vakuutus sisältyvät leirimaksuun.

 • Tanssiva kesäkuu -tunnit +16v. ja aikuiset ma & ke 4.6., 6.6., 11.6. ja 13.6.2018 klo 17.30-19.30 Akvaariossa. Opettajina Sari Tuunanen ja Taru Reijonen.
  Iltatunnit on tarkoitettu nuorille ja aikuisille, jotka kaipaavat säännöllistä ja monipuolista tanssi- ja oheistreeniä ja joilla on perustason tanssitaidot. Ohjelmassa on sekä kehonhuolto- että venyttelytunteja ja jazzin sekä nykytanssin treenitunteja. Sopivan aikataulun ja treenitunnit jokainen voi valita ohjelmasta itse itselleen. 

 • Koreopaja - jatkokurssi aikuisten nykytanssin intensiivikurssille to 7.6. ja ti 12.6.2018 klo 17.30-19.00 Akvaariossa, opettajana Sari Tuunanen.
  Kahden illan kurssilla keskitytään koreografiseen prosessiin. Tavoitteena on valmistaa ryhmälle tanssiteos, joka esitetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Kurssi soveltuu kaikille tanssia aktiivisesti harrastaville aikuisille.

 • EloDance-starttikurssi syventävien opintojen oppilaille ma-ke 6.-8.8.2018 Virtaamossa/Vintissä klo 14.30-18.30. Opettajina Jaana Reinikka, Taru Reijonen, Sari Tuunanen, Viivi Virtanen ja vierailevana opettajana Ama Kyei (street).
  Starttikurssilla pääset takaisin tanssikuntoon ja saat monipuolisen tehokasta sekä hauskaa opetusta. Kurssilla treenataan nykytanssia, jazztanssia, Progressing Ballet Technique -menetelmää sekä street-tanssia. 
  Sitova ilmoittautuminen 20.6. mennessä. 

 • Street-kurssi +14-vuotiaille ma-ke 6.-8.8.2018 klo 17.15-18.30 Virtaamossa/Vintissä, opettajana Ama Kyei.
  Street-opettajaksi saapuu tanssija Ama Kyei, joka opiskelee tällä hetkellä tanssinopettajaksi Tukholmassa. Hän on street-lajien monipuolinen osaaja ja on voittanut lukuisia battleja maailmalla.  
  Sitova ilmoittautuminen 20.6. mennessä.

 • Tanssiva elokuu -tunnit +16v ja aikuiset ma & ke 6.8., 8.8., 13.8. ja 15.8.2018 Akvaariossa. Opettajina Sari Tuunanen ja Viivi Virtanen.
  Elokuussa järjestettävät iltatunnit on tarkoitettu nuorille ja aikuisille, jotka kaipaavat säännöllistä ja monipuolista tanssi- ja oheistreeniä ja joilla on perustason tanssitaidot. Ohjelmassa on sekä kehonhuolto- että venyttelytunteja ja lyrical jazzin sekä nykytanssin treenitunteja. Sopivan aikataulun ja treenitunnit jokainen voi valita ohjelmasta itse itselleen.

Lue lisää kursseista täältä! Pääset samasta paikasta myös ilmoittautumisohjelmaan.