Syyslukukauden ilmoittautumislomakkeet sulkeutuivat 1.11. Jos haluat tulla mukaan tanssitunneille uutena oppilaana vielä marras-joulukuussa, ota yhteyttä toimistoon.

Syksyllä tehty ilmoittautuminen on automaattisesti voimassa myös kevätlukukaudella. Jos oppilas ei jatka kevätlukukaudelle, peruutus on tehtävä 15.12. mennessä kirjallisesti toimistoon (toimisto(a)keravantanssiopisto.fi)

Ilmoittautuminen uutena oppilaana kevätlukukaudelle 2020 ja tammikuussa alkaviin uusiin ryhmiin käynnistyy maanantaina 2.12.2018 klo 9.00 osoitteessa kto.eepos.fi. Ohjeita ilmoittautumiseen löydät kohdasta Ilmoittautuminen.

Juhlavuoden tarjous uusille oppilaille

Tanssiopiston 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi 2.12.–31.12. välisenä aikana ilmoittautuvat uudet oppilaat saavat kevätlukukauden lukukausimaksusta 40 euron alennuksen.

Tammikuun näytöksissä esiintyviin ryhmiin ei oteta uusia oppilaita 1.11.2019–25.1.2020. Näihin ryhmiin ilmoittautuvat oppilaat tulevat mukaan 27.1. alkaen ja saavat lukukausimaksustaan –15% alennuksen.

Kevätlukukauden uudet tunnit

Säteet 4–5 v.

perjantaisin klo 16.15–17.00, Ahjon koulu, opettajana Riina Husgafvel

Säteet tutustuvat tanssin maailmaan iloisesti kokeillen ja yhdessä oivaltaen. Luovuuden, liikemielikuvituksen, motoriikan ja tanssillisten taitojen monipuolista harjoittelua leikkien ja mielikuvien välityksellä.

Kenelle? Pienille tanssijoille, jotka nauttivat luovasta liikkeestä ja tanssillisista leikeistä.

Miten pukeudun tunnille? Tanssiasuksi liikkumiseen sopivat vaatteet ja paljaat jalat. Pitkät hiukset laitetaan kiinni ja korut jätetään kotiin.

Huom! Tunti järjestetään yhteistyössä Keravan Opiston kanssa. Kausi on lyhyempi: 17.1.–8.5.2020 (14 kertaa; ei opetusta talvilomaviikolla 8 eikä pääsiäisenä). Hinta: 100,00 €/lukukausi

Show alkeet 1 (alkaen 9 v.)

keskiviikkoisin klo 16.40–17.40, Söderkullan koulukeskus, opettajana Elma Kontio

Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Oppilaat otetaan ryhmään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tunnilla tehdään showtanssin, jazztanssin, katutanssin, nykytanssin ja musikaalitanssin liikekieltä. Eri lajeja yhdistelemällä saadaan aikaan monipuolinen tunti ja päästään tutustumaan lajien mahtavaan kirjoon. Sarjat ja harjoitukset ovat vauhdikkaita ja mukaansatempaavia, joten liikettä ja hikeä ei tunnilta tule puuttumaan. Opetus on tasolta toiselle etenevää ja vaikeutuu asteittain.

Miten pukeudun tunnille? Tanssiasuksi sopii liikkumisen mahdollistava asu ja sukat tai paljaat jalat. Pitkät hiukset laitetaan kiinni ja korut jätetään kotiin. Tunnilla voi olla mukana juomapullo.

Uutena opettajana aloittaa Elma KontioD87A3230

Elma on Keravan tanssiopiston kasvatti, joka on juuri valmistumassa tanssinopettajaksi Kuopion Savonia-ammattikorkeakoulusta. Hän on tanssinut monipuolisesti eri lajeja ja tehnyt opintojen ohella erilaisia tanssijan töitä mm. Kuopion kaupunginteatterissa ja taustatanssijana. Tanssissa Elmaa kiinnostavat itseilmaisu ja itsensä haastaminen sekä fyysisyys. Tanssitunneille hän haluaa luoda positiivisen ja turvallisen ympäristön, jossa jokainen voi kehittyä, nauttia ja ylittää itsensä tanssissa.

Liisa Pietikäisen tiistain Killan koulun ja keskiviikon Söderkullan koulukeskuksen tunnit siirtyvät Elmalle kevätkauden alusta. 

 

Muutokset mahdollisia.