Loikkaa tanssielokuvien maailmaan! Lost in Dimensions -työpaja johdattaa tanssielokuvan tekemisen saloihin. Aluksi tutustumme tanssielokuvan lajiin ja kuvaustekniikoihin elokuvaesimerkkien avulla. Tutkimme kuvan rajaamista ja illuusion rakentamista eri kuvakulmilla leikkien. Teemme työpajan aikana ryhmätöinä lyhytelokuvat, joissa kokeilemme ajan ja tilan ulottuvuuksien rikkomista.

Aika: lauantai 19.1.2019 klo 13–18.00
Paikka: Virtaamo-tanssisali, Palokorvenkatu 6, Kerava
Opettaja: tanssi- ja mediataiteilija Beniamino Borghi

Työpaja pidetään englanniksi, mutta paikalla on myös tanssiopiston oma opettaja avustamassa. Työpajassa työskennellään osallistujien omilla älypuhelimilla (tai tableteilla). Otathan mukaan oman älypuhelimesi ja laturin.

Työpaja on maksuton ja mukaan mahtuu enintään 20 oppilasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Päivän aikana pidetään välipalatauko omin eväin. 

Tanssielokuvatyöpaja järjestetään yhteistyössä Loikka-tanssielokuvafestivaalin kanssa. Jos sinulla herää kysymyksiä työpajan sisällöstä, voit ottaa suoraan yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Beniamino Borghi on Suomessa työskentelevä italialaissyntyinen tanssija, koreografi, tanssinopettaja ja mediataiteilija. Hänellä on monipuolinen ammatillinen tausta aina sisustussuunnittelusta videoeditoimiseen ja tanssiin. Tanssielokuvatyöpajoja Beniamino on ohjannut niin lapsille, harrastajille kuin ammattilaisille.

Työpaja on täynnä, mutta kannattaa ilmoittautua jonopaikalle. 

Jos olet ilmoittautunut, mutta et pääsekään työpajaan, peruthan paikan toimisto(a)keravantanssiopisto.fi, niin tarjoamme paikkaa jonottajille. 

Ilmoittautuminen 11.12. klo 9 alkaen

  • Mene osoitteeseen https://kto.eepos.fi
  • Valitse ”Hakeudu oppilaaksi” tai "Minulla on tunnukset"
  • Valitse "Lost in Dimensions -tanssielokuvaworkshop"
  • Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sähköpostiisi, että ilmoittautuminen on vastaanotettu.

Luethan kurssien ja leirien peruutusehdot (alla) ennen ilmoittautumista.