Sipoo tanssii taiteen perusopetusta vihreäSipoo tanssii -tunnit pidetään uusissa toimitiloissa sekä Nikkilässä (Päiväkoti Pikkusydän) että Söderkullassa (Sipoonlahden koulu). Opetuspäivät ovat tiistai, keskiviikko ja torstai. Meillä opetusta saa myös kahdella kielellä. Opettajina toimivat monitaitoiset tanssin ammattilaiset Jenni Karjalainen ja Anna Stenberg. 

 

Lapset 

Lapsille suunnattuja tunteja Sipoon lukujärjestyksessä on useita. Taaperotanssissa (1-4 v.) tanssitaan yhdessä oman aikuisen kanssa ja muille tunneille lapset osallistuvat omissa ryhmissään. Säteet tunnilla tanssivat pienet 4-5 -vuotiaat ja Pikkujoutsenissa hiukan vanhemmat satubalettilaiset. Lastentanssi on elämyksellistä ja kokonaisvaltaista tutustumista tanssin maailmaan. Tanssin perusteet tulevat tutuiksi itse tanssien, luoden ja kokien. 

 

Nuoret 

Suuren innostuksen myötä olemme lisänneet Sipoossa showtanssi -ryhmien lukumäärää. Nuoremmat koululaiset voivat tulla mukaan liikunnalliseen ja vauhdikkaaseen Minishow-ryhmään keskiviikkoisin klo 17.00 Sipoonlahden koululle. Yli 9-vuotiaille showtanssista kiinnostuneille uusille harrastajille suosittelemme show alkeet -ryhmää torstaisin klo 19.45 Nikkilässä. Showtanssin perustason ryhmiä jo aiemmin tanssineille löytyy tiistaisin klo 17.15 ja klo 19.45 myös Nikkilästä. Innostava showtanssi yhdistelee ennakkoluulottomasti eri tanssilajeja hauskaksi kokonaisuudeksi. 

Alakoululaiset voivat Sipoossa harrastaa myös balettia tai akrobatiaa Minibaletti ja Miniakrobatia -ryhmissä.  

 

Nuoret ja aikuiset 

Aikuiseen makuun sopiva suosittu balettiryhmä jatkaa keskiviikkoisin Söderkullassa klo 19.30. Tunti on tasoltaan avoin eli ohjelma räätälöidään osallistujille sopivaksi.  

Tulevan vuoden lukujärjestys tarjoaa monia hienoja mahdollisuuksia tanssin aktiiviseen harrastamiseen. Sopivia ryhmiä löytyy niin vasta-alkajille kuin pitkään tanssineille. Lukujärjestyksen suunnittelussa olemme huomioineet kaikenikäiset tanssijat. Keravan tanssiopiston toimintaan on helppo tulla mukaan. Tiesithän, että voit tulla veloituksetta kokeilemaan tanssitunnin soveltuvuutta. Yllä muutamia poimintoja uusista tunneista ja vinkkejä itsellesi sopivimman tanssiryhmän löytämiseksi. Meille voit myös lähettää omia tuntitoiveitasi. Elokuussa voidaan lukujärjestystä vielä täydentää. Lähetä vinkkisi sähköpostilla osoitteeseen toimisto@keravantanssiopisto.fi