Pyörähdä tanssitunnille!

Keravan tanssiopistossa ei vietetä syyslomaa, vaan tunnit pidetään normaalisti myös viikolla 15.–20.10.2018. Tällöin kaikille tanssitunneille voi tulla kokeilemaan maksutta. Tervetuloa mukaan!

Tutustu lukujärjestykseen ja kokoa oma syyspyörteesi!

Tunneille, joilla on vielä tilaa, voi myös ilmoittautua edelleen mukaan. Täydet ryhmät näkyvät keltaisena ilmoittautumislomakkeen tuntivalikossa.

Huom! Muutama poikkeus Syyspyörre-viikolla: Perjantain Ahjon koulun tunteja ei pidetä syyslomalla. Keskiviikon Show alkeet 2 ja Show perus 2 -tunnit pidetään Sompion koulun sijaan lukion palloiluhallissa. 

Koreolaboratorio

Tule oppimaan, kokeilemaan, ideoimaan, hiomaan tai näyttämään omaa koreografiaasi! Koreolaboratorio kokoontuu keskiviikkona 17.10. klo 19.45-21.00 Vintti-tanssisalissa ja sen ohjaa Sari Tuunanen. Ei ennakkoilmoittautumista.

Muistathan myös ilmoittautua Koreo-tapahtumaan 27.10. esittämään oma koreografiasi! Ilmoittautuminen päättyy 10.10.2018.

Variaatioilta

Taiko- ja Takobaletin perinteinen variaatioilta tanssitaan torstaina 18.10. klo 18.00 alkaen tanssisali Vintissä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa katsomaan kauniita klassisen baletin perinteikkäitä variaatioita!

Tanssipyörre-kurssi 7–10-vuotiaille 

Kurssi on peruttu vähäisen ilmoittautujamäärän vuoksi.