Totta vai tarua FB neliöKeravan tanssiopiston maaliskuun oppilasnäytökset järjestetään lauantaina 16.3.2019 klo 14.00 ja 18.00 Kerava-salissa (Keuda-talo, Keskikatu 3).

Uskoisitko tuota? Missä meneekään toden ja tarun raja? Tanssinumeroita, joissa tarua ja todellisuutta sekoitetaan, myllätään tai järjestetään uudelleen. Esiintymässä on yleisen linjan oppilasryhmiä katutanssin ja showtanssin parista sekä laajan opintolinjan lastentanssiryhmiä ja syventävien opintojen ryhmiä baletista, nykytanssista ja jazztanssista.

Lipunmyynti alkaa tiistaina 26.2. klo 9.00 osoitteessa https://www.lippuagentti.fi/event/view?id=3557

Lippujen hinnat 16 € (aikuiset) ja 8 € (lapset). Lisäksi on mahdollista ostaa kannatuslippu 50 €, jolla tuetaan mm. tanssiopiston taloudellisesti tuettuja oppilaita, stipendejä ja oppilaiden esiintymismatkoja.

Lipunmyynti päättyy Lippuagentissa 14.3. Jos lippuja on vielä jäljellä, niitä myydään myös näytöspäivänä Keuda-talolla tuntia ennen näytöksen alkua (lippujen osto käteisellä). Ostathan liput mieluiten etukäteen, sillä näytökset voivat olla loppuunmyytyjä!

Huomaathan, että kaikki ryhmät eivät esiinny maaliskuussa eivätkä kaikki esiintyvät ryhmät esiinny molemmissa näytöksissä. Esiintyvät ryhmät saavat opettajaltaan näytösinfokirjeen viikon 7 aikana. Infokirjeestä selviää mm. kummassa näytöksessä ryhmä esiintyy ja milloin pidetään kenraaliharjoitukset.