Tanssiopistossa toimii useampi edistyneille ja päämäärätietoisille oppilaille suunnattu edustusryhmä. Ryhmissä syvennytään erityisesti esiintymiseen, koreografiaan ja monitaiteelliseen työskentelyyn. Tavoitteena on, että edustusryhmät osallistuvat tanssitapahtumiin, näkyvät ja kuuluvat tanssiopiston ulkopuolella ja esiintyvät mahdollisimman paljon. Ryhmiin hakeudutaan erillisten hakutilaisuuksien kautta ja ne muodostetaan aina vuodeksi kerrallaan. Jos edustusryhmät kiinnostavat, ota rohkeasti yhteyttä tanssiopiston toimistoon, niin kerromme lisää.

Tendency Kto & Extend Kto

Lukuvuonna 2019-2020 Tendency Kto ja Extend Kto yhdistävät voimansa Keravan tanssiopiston 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ja valmistautuvat yhdessä kauden suurproduktioon. Ryhmää luotsaa Taru Salminen. 

TendencyKto tunnus1 trim

 

 

 

1 TendencyTendency Kto on Keravan tanssiopiston edustusryhmä, joka keskittyy koreografiseen työhön, keikkailee ja osallistuu erilaisiin tapahtumiin ympäri Suomea. Ryhmään valitaan vuosittain noin kymmenen edistynyttä ja aktiivista yli 16-vuotiasta jazz- tai nykytanssijaa, jotka ovat valmiita sitoutumaan ja joilta löytyy ennakkoluulotonta asennetta, luovaa mieltä, omaa tanssillista näkemystä ja pitkälle edenneitä tanssiopintoja. Haku järjestetään keväisin.

Tendency Kto on palkittu mm. Nuori kulttuuri MOVES -tapahtumassa Rovaniemellä toukokuussa 2017 1500 euron stipendillä teoksestaan "Juhlat".

ExtendKto logo black

50481148 129719238072358 2949930755564755380 n

 

12-15-vuotiaiden oma edustusryhmä Extend Kto keskittyy uudenlaisen koreografian tekoon, keikkailee ja osallistuu erilaisiin tapahtumiin. Ryhmässä syvennetään oppilaan ilmaisutatoja, tuetaan oman persoonallisen liikekielen löytämistä sekä laajennetaan käsitystä tanssista.

Ryhmään haetaan keväisin ja mukaan valitaan noin 10 motivoitunutta, ennakkoluulotonta ja oman taiteellisen näkemyksen omaavaa tanssijaa.

Extend Kto on palkittu mm. Kajaanin Uudet tanssit 2019 -koreografiakatselmuksessa 500 euron palkinnolla teoksestaan "Uoma". 

Opettaja

Baletin repertuaariryhmä

Repertuaari ryhmäRepertuaariryhmä on klassisen baletin edistyneiden oppilaiden edustusryhmä, johon oppilaat kutsutaan edistymisnäytetuntien perusteella. Ryhmä harjoittelee klassisen baletin ohjelmistoa ja esiintyy tiiviisti. Repertuaariryhmässä oppilas saa enemmän yksilöllistä opetusta, ja hän pääsee hiomaan tanssitekniikkansa ja kehittämään tanssi-ilmaisuaan.

Repertuaari 2 -ryhmän oppilas Anette Toiviainen palkittiin Nuori kulttuuri MOVES -tapahtumassa Rovaniemellä toukokuussa 2017 500 euron stipendillä Julian variaatiosta baletista Romeo ja Julia.

Opettaja