Tanssiopistossa toimii useampi edistyneille ja päämäärätietoisille oppilaille suunnattu edustusryhmä. Ryhmissä syvennytään erityisesti esiintymiseen, koreografiaan ja monitaiteelliseen työskentelyyn. Tavoitteena on, että edustusryhmät osallistuvat tanssitapahtumiin, näkyvät ja kuuluvat tanssiopiston ulkopuolella ja esiintyvät mahdollisimman paljon. Ryhmiin hakeudutaan erillisten hakutilaisuuksien kautta ja ne muodostetaan aina vuodeksi kerrallaan. Jos edustusryhmät kiinnostavat, ota rohkeasti yhteyttä tanssiopiston toimistoon, niin kerromme lisää.

 

TendencyKto tunnus1 trim

 

 

 

 

1 Tendency

Tervetuloa mukaan luomaan uusi Tendency Kto- ryhmä! 

 

Tendency Kto etsii tanssijoita kaudelle 2020- 2021! Ryhmä on tarkoitettu tanssiopiston laajan linjan syventävän opintojen oppilaille. Hakijoilta edellytetään motivoitunutta asennetta tanssiopintoihin ja halua osallistua tanssiryhmätoimintaan. 

Tanssiryhmän idea on, että sen toiminta muovautuu jäsentensä näköiseksi: Tanssijoiden on mahdollista toteuttaa ja osallistua ryhmän toimintaan monin eri tavoin. Tunneilla ei toimita kuten tavallisilla tanssitunneilla, vaan työ etenee eri projektien vaatimilla tavoilla. Ryhmän ohjaaja ei toimi tunneilla opettajana vaan koreografina – Iso vastuu työskentelystä on myös ryhmän jäsenillä. Tanssiryhmässä on aina tilaa hulluille ideoille, hauskoille yhteistyökuviolle ja hienoille esiintyjille! 

Ryhmää ohjaa kaudella 2020-2021 Katri Liikola. Katri on tanssija-koreografi, joka on toiminut myös tanssinopettajana usean vuoden ajan, Keravan tanssiopistolla vuodesta 2017. Hän on valmistunut Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta koreografiksi vuonna 2015. Hänen vahvuutensa ja suurin kiinnostuksensa on produktioissa, niin show- ja musikaalituotannoissa kuin nykytaiteenkin alueella. Häntä kiinnostaa erityisesti taiteelliset prosessit, joissa jokaisella työryhmän jäsenellä on aktiivinen rooli teoksen tekemisen kannalta. Tendencyn suhteen hänellä on jo muutama kutkuttava idea, mutta hän haluaa myös ensin tutustua uuteen ryhmään ja katsoa mihin suuntaan ryhmä haluaa taiteellista ajatteluaan ja toimintaa ensi kaudella viedä. 

- Hae mukaan lähettämällä motivaatiokirje 24.4. mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Merkitse selkeästi otsikoksi ”Tendency 2020-2021”. 

- Motivaatiokirjeen perusteella koetanssiin valituille ilmoitetaan 15.5 mennessä. 

- Varsinainen koetanssi järjestetään elokuussa 2020. 

Tendencyssä mukanaolo edellyttää sitoutumista, aktiivista treeniotetta ja osallistumista tanssiopiston järjestämille kursseille. 

Tanssiryhmän tunneilla on tiukasti läsnäolopakko, vain koulusta johtuvat poissaolot ovat sallittuja. Poissaolot on aina ilmoitettava ja selvitettävä ohjaajalle. 

Ryhmässä syvennytään erityisesti esiintymiseen, koreografiaan ja monitaiteelliseen työskentelyyn. Tavoitteena on, että edustusryhmät osallistuvat tanssitapahtumiin, näkyvät ja kuuluvat tanssiopiston ulkopuolella ja esiintyvät mahdollisimman paljon. 

Tule mukaan luomaan yhdessä <3 

 

Syventävien opintojen Repertuaariryhmä lukuvuonna 2020-2021 

 

Hae mukaan lukuvuoden 2020-2021 baletin Repertuaariryhmään! 

Haluamme tarjota baletin ohjelmistoon keskittyvää lisäopetusta oppilaille, joilla on tällä hetkellä hyvät valmiudet ja vahva motivaatio sitoutua ryhmän viikoittaiseen toimintaan. Olethan sinä tällainen oppilas? 

Ryhmään hakevien on käytävä baletin laajan opintolinjan syventäviä opintoja (takobaletti/taikobaletti, 3 viikkotuntia). 

Repertuaariryhmässä harjoitellaan klassisen baletin perinteistä ohjelmistoa niin solististen kuin ryhmätehtävienkin osalta sekä uudempia balettikoreografioita. Taitosi karttuvat sekä teknisessä osaamisessa että ilmaisussa. Saat lisäksi varmuutta ja sopivasti haasteita treenaamiseen ja esiintymiseen. 


Näin haet mukaan: 

Repertuaari ryhmä

  • Kirjoita motivaatiokirje, jossa perustelet, miksi juuri sinun tulisi saada olla mukana repertuaariryhmässä ja mitä siltä odotat.
  • Lähetä kirje 24.4. mennessä sähköpostilla osoitteeseen
    Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Kutsumme 15.5. mennessä ryhmään soveltuvat hakijat elokuussa järjestettävälle workshop-tunnille. Tämän tunnin jälkeen ryhmä muodostetaan ja sille ilmoittaudutaan sitovasti.

Ryhmää ohjaa tähtitanssija Petia Ilieva. Petia on valmistunut tanssijaksi Bulgarian Kansallisbaletin koulusta, ja tanssinut Suomen Kansallisbaletissa vuodesta 2001. Vuonna 2009 hänet nimettiin tähtitanssijaksi ja hän on tulkinnut monia päärooleja Gisellestä Odetteen. Tanssijantyönsä ohella Petia on valmistunut baletinopettajaksi kesällä 2019. Hän jäi Kansallisbaletista eläkkeelle huhtikuussa 2019. Opetuskielenä on pääasiassa englanti (workshop-tunnilla mukana tulkki).