Tanssiopistossa toimii useampi edistyneille ja päämäärätietoisille oppilaille suunnattu edustusryhmä. Ryhmissä syvennytään erityisesti esiintymiseen, koreografiaan ja monitaiteelliseen työskentelyyn. Tavoitteena on, että edustusryhmät osallistuvat tanssitapahtumiin, näkyvät ja kuuluvat tanssiopiston ulkopuolella ja esiintyvät mahdollisimman paljon. Ryhmiin hakeudutaan erillisten hakutilaisuuksien kautta ja ne muodostetaan aina vuodeksi kerrallaan. Jos edustusryhmät kiinnostavat, ota rohkeasti yhteyttä tanssiopiston toimistoon, niin kerromme lisää.

TendencyKto tunnus1 trim

Tendency Kto

1 Tendency

Tendency Kto on Keravan tanssiopiston edustusryhmä, joka keskittyy koreografiseen työhön, keikkailee ja osallistuu erilaisiin tapahtumiin ympäri Suomea. Ryhmään valitaan vuosittain noin kymmenen edistynyttä ja aktiivista yli 16-vuotiasta jazz- tai nykytanssijaa, jotka ovat valmiita sitoutumaan ja joilta löytyy ennakkoluulotonta asennetta, luovaa mieltä, omaa tanssillista näkemystä ja pitkälle edenneitä tanssiopintoja. Haku järjestetään keväisin.

Tendency KTO on palkittu mm. Nuori kulttuuri MOVES -tapahtumassa Rovaniemellä toukokuussa 2017 1500 euron stipendillä teoksestaan "Juhlat".

Opettaja

RepertuaariryhmätRepertuaari ryhmä

Baletin repertuaariryhmät 1 ja 2

Repertuaariryhmät ovat klassisen baletin edistyneiden oppilaiden edustusryhmiä, joihin oppilaat kutsutaan edistymisnäytetuntien perusteella. Ryhmät harjoittelevat klassisen baletin ohjelmistoa ja esiintyvät tiiviisti. Repertuaariryhmässä oppilas saa enemmän yksilöllistä opetusta, ja hän pääsee hiomaan tanssitekniikkansa ja kehittämään tanssi-ilmaisuaan.

Repertuaari 2 -ryhmän oppilas Anette Toiviainen palkittiin Nuori kulttuuri MOVES -tapahtumassa Rovaniemellä toukokuussa 2017 500 euron stipendillä Julian variaatiosta baletista Romeo ja Julia.

Opettaja

ExtendKto logo blackExtend Kto

Uusi, kaudella 2018-2019 aloittava 12-15-vuotiaiden edustusryhmä keskittyy uudenlaisen koreografian tekoon, keikkailee ja osallistuu erilaisiin tapahtumiin. Ryhmässä syvennetään oppilaan ilmaisutatoja, tuetaan oman persoonallisen liikekielen löytämistä sekä laajennetaan käsitystä tanssista. Ryhmään haetaan keväisin ja mukaan valitaan noin 10 motivoitunutta, ennakkoluulotonta ja oman taiteellisen näkemyksen omaavaa tanssijaa.

Opettaja