Opettajat

Opettajiin saat yhteyden sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lukuvuoden 2017-2018 uudet opettajat aloittavat työssään elokuussa 2017.

(Kuvat on otettu taidemuseo Sinkan julkisivuun maalatun graffititeoksen edessä. MadC:n teos kuuluu Sinkan Rakkaudesta vapauteen -näyttelyyn.)

 

Henna Raty nelio pieni Henna Räty (HR)

Henna on valmistunut tanssinopettajaksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2014. Hennalla on taidetanssitausta, ja lisäksi hän on erikoistunut vahvasti erilaisiin länsiafrikkalaisiin tansseihin. Afrotanssin lisäksi Henna on opettanut paljon eri-ikäisiä lapsia. Hän luo lastentanssitunneilleen lämpimän ja turvallisen ilmapiirin. Opettajana hän on tarkka, mutta huumorintajuinen.

Irmeli Toiviainen nelio Irmeli Toiviainen, rehtori (IT)

Irmeli on ehtinyt tehdä jo pitkän uran tanssipedagogina ja koreografina kouluttaen mittavan joukon tanssialan ammattilaisia. Opetuksen juuret ovat klassisessa baletissa, jonka lisäksi hän hyödyntää opetuksessaan lajin uusia tuulia. Irmeli haluaa kannustaa jokaista oppilastaan löytämään omat vahvuutensa ja lumoutumaan baletista.

Jaana Nurminen nelio pieni Jaana Nurminen (JN)

Jaana on valmistunut tanssijaksi Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksesta vuonna 2008. Valmistumisen jälkeen hän on työskennellyt tanssijana ja opettanut niin ulkomailla kuin Suomessa. Jaana on kiinnostunut tanssijoiden terveydestä ja hän työskenteleekin myös fysioterapeuttina. Opettajana hän kannustaa oppilaita etsimään ja ylittämään omia rajojaan.

Jaana Reinikka neli pieni Jaana Reinikka, apulaisrehtori (JR)

Jaana on Keravan tanssiopiston kasvatti, joka on opiskellut balettia Lontoossa ja valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta. Baletinopettaja on hänen toiveammattinsa. Opettajana Jaana on tarkka ja vaativa, mutta myös huumorintajuinen ja kohtaa oppilaansa aina yksilöinä. Oppilailleen hän haluaa siirtää vahvan rakkautensa lajiin.

Katri Liikola neli pieni Katri Liikola (KL)

Katri on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta v. 2015 pääaineenaan koreografia. Häntä inspiroi se, miten jokaisen oma erityislaatuinen kehollisuus toimii lähtökohtana tanssijantyössä, opettamisessa ja koreografian tekemisessä. Positiivinen ja rehellinen oppimisympäristö sekä jokaisen oppilaan kannustaminen ovat Katrille erityisen tärkeitä.

Miia Selin nelio pieni Miia Selin (MS)

Miia on vuonna 2013 valmistunut tanssinopettaja (AMK) ja 2017 valmistunut lastentarhanopettajaksi. Hänen sydäntään ovat lähellä erityisesti tanssitaipaleensa alussa olevat pienet tanssijat. Miian tunneilla tanssitaan yhdessä elämyksellisesti tutkien ja oppien. Keskiössä on tanssitaitojen ohella oppilaan kokonaisvaltainen kehitys.

Riikka Kekalainen nelio pieni Riikka Kekäläinen (RK)

Riikka valmistui tanssinopettajaksi v. 1995 Turun taiteen ja viestinnän oppilaitoksesta. Alun perin hänestä piti tulla kuvanveistäjä, mutta ensimmäinen jazztanssitunti 1980-luvulla muutti kaiken. Riikka on tanssinut useissa nykytanssiteoksissa mm. Zodiakissa. Tanssissa häntä kiehtovat erityisesti lentämisen ja liitämisen kokemukset.

Salla Maaria Mustonen nelio pieni Salla-Maaria Mustonen (SM)

Salla-Maaria aloitti klassisen baletin opiskelun Keravan tanssiopistossa ja valmistui klassisen baletin ja jazztanssin opettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta. Osan opinnoistaan hän suoritti Prahassa. Tanssissa Salla-Maariaa kiinnostavat fyysisyys, vaikuttavuus ja eri lajien yhdistely. Opettajana hän on vauhdikas, vaativa ja kannustava.

Sami Elovaara nelio pieni Sami Elovaara (SE)

Sami on helsinkiläinen b-boy, joka käy aktiivisesti kisoissa ja tanssii KKC-nimisessä tanssiryhmässä. Hän auttaa oppilaita löytämään oman tyylinsä liikkua ja rohkaisee heitä luovaan improvisaatioon. Myös breikin perinteet ja hiphop-kulttuurin historia ovat läsnä Samin tunneilla.

Sari Tuunanen neliö uusi pieni Sari Tuunanen (ST)

Sari on valmistunut tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta. Lajeista hänelle rakkain on nykytanssi, ja tanssissa häntä kiehtovat tarkkuus ja heittäytyminen liikkeeseen ja ilmaisuun. Sarin opetuksessa on vaikutteita parityöskentelystä, improvisaatiosta ja capoeirasta sekä dynaamisesta jazztanssista ja lyyrisestä hiphopista.

Suvi Palonen nelio pieni Suvi Palonen (SP)

Suvi valmistuu alkusyksystä 2017 tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopistosta Outokummusta. Hän on myös käynyt B-Boy & B-Girl Dojon katutanssiopettaja-koulutuksen. Suvi tanssii monipuolisesti eri lajeja nykytanssista hiphopiin ja lyrical jazziin sekä voguingista balettiin ja street jazziin. Hänelle on tärkeää, että oppilas löytää oman tyylinsä ja aidon nautinnon tanssiin.

Taru Reijonen nelio pieni Taru Reijonen (TR)

Taru on valmistunut tanssinopettajaksi (Turun AMK) 2007 ja Tanssitaiteen maisteriksi 2011 (Teatteri korkeakoulu). Taru opettaa jazztanssia ja ohjaa Tendency Kto- ryhmää. Taru haluaa olla mukana kasvattamassa nuorista suuria taiteilijoita ja kannustaa oppilaitaan reippaaseen tekemisen meininkiin. Jazztanssitunneilla Taru pyrkii korostamaan monipuolista kehollista ilmaisua, tanssin iloa, kehontuntemusta, fyysisyyttä ja tanssijan oman sisäisen palon löytymistä.

Tuan Doan nelio pieni Tuan Doan (TD)

Tuan on katutanssija, jonka lajit ovat streetdance (hiphop ja popping) ja breakdance. Opettajana hän on toiminut jo kuuden vuoden ajan eri puolilla Suomea. Tuan on leader BeatDrops-tanssiryhmässä, jonka tavoitteena on tehdä Suomen siisteimmät tanssivideot. Tanssi on Tuanille elämäntapa. Hänen tunneillaan tärkeitä tavoitteita ovat vauhdikas tanssiminen, hauskanpito ja hyvä meininki.

Venla Jarvensivu nelio pieni Venla Järvensivu (VJ)

Venla on valmistunut tanssinopettajaksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2013. Venlan oma tanssitausta on jazzpainotteinen. Myöhemmin se on vahvistunut baletilla ja nykytanssilla. Opettajana Venla on pitkäjänteinen ja lempeä ja pyrkii vaalimaan jokaisen oppilaan yksilöllisiä vahvuuksia. Lapsia hän kannustaa mielikuvitusrikkaaseen tanssiin.

Viivi Virtanen nelio pieni Viivi Virtanen (VV)

Viivi aloitti tanssiopintonsa Keravan tanssiopistossa ja valmistui tanssijaksi Tampereen konserva-toriosta v. 2005 ja kasvatustieteen maisteriksi Tampereen yliopistosta v. 2009. Tällä hetkellä hän tanssii Helsinki Dance Theatressa. Opettajana Viivi haluaa luoda kannustavan ilmapiirin, jossa kokeilemiselle, epäonnistumiselle ja itsensä kehittämiselle on tilaa.