Kurssikalenteria päivitetään vuoden mittaan. Muutokset mahdollisia.

Syliretkiä, tanssihetkiä -vauvatanssikurssi 

Torstaisin 22.10.-12.11.2020 klo 10.30-11.00 (4 kertaa)
Paikka: Tanssisali Joraamo, Keravan kirjaston 2. krs, Paasikivenkatu 12
Hinta: 30 €

Tervetuloa mukaan vauvan ja aikuisen yhteiseen tanssihetkeen.
Neljän kerran vauvatanssikurssilla liikutaan, tanssitaan, körötellään ja lorutellaan vauvantahtisesti Keravan tanssiopiston opettajan johdolla. Yhdessä tanssiminen vahvistaa varhaista vuorovaikutusta ja tukee vauvan kehitystä kokonaisvaltaisesti.
Kurssi on suunnattu ei vielä käveleville vauvoille, jotka kuitenkin jo kannattelevat päätään. Osallistuminen ei vaadi ennakkotaitoja, mukaan tarvitaan vain liikkumiseen sopivat vaatteet ja peitto tai pyyhe vauvan alustaksi.
Kurssi järjestetään Joraamo-tanssisalissa Keravan kaupunginkirjaston toisessa kerroksessa, Me-talon vieressä. Paikalla on hoitopöytä sekä tilaa vaunuille.

Ilmoittaudu kurssille Eepoksessa 30.9.-20.10.2020.
Kurssien ja leirien peruutusehdot

Tiiviskurssin tai leirin voi peruuttaa 7 päivää ennen sen alkamispäivää. Tätä myöhemmin tulevista peruutuksista veloitetaan 50 % kurssin tai leirin hinnasta. Peruutusta ei voi tehdä enää kurssin tai leirin alkamispäivänä tai sen jälkeen.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti tanssiopiston toimistoon (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Äkillisissä sairastapauksissa kurssi tai leiri voidaan peruuttaa kuluttomasti lääkärintodistusta vastaan. 


  

Mikä workshop?

 
Keravan tanssiopiston workshopit ovat mestarikursseja, jotka tarjoavat mahdollisuuden täydentää ja syventää omaa osaamista. Workshopit ovat avoimia kaikille oppilaillemme. Ne kuuluvat sekä laajan että yleisen linjan opintoihin, ja kartuttavat oppilaan opintopistekertymää. Tervetuloa oppimaan ja oivaltamaan yhdessä!