Kurssikalenteria päivitetään vuoden mittaan. Muutokset mahdollisia.

Kevätlukukauden 2020 kurssit


Musikaali workshop yli 13v. la 14.3.2020


Klo 13.30-18.00
Virtaamo, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16)
Hinta 20e

You Can´t Stop The Beat – Hairspray Musikaaliworkshopissa tanssi yhdistyy lauluun. Tule tanssimaan ja laulamaan Hairsprayn tarttuva biisi! Workshopissa tanssijat pääsevät laulamaan, laulajat tanssimaan ja toisinpäin. Iltapäivän aikana rakennetaan yksinkertainen koreografia ja opetellaan siihen kuuluvat lauluosuudet. Workshoppiin ovat tervetulleita kaikki tanssin ja laulun yhdistämisestä kiinnostuneet.Ohjaajat Pauliina Miettola laulu, Keravan musiikkiopisto ja Taru Salminen tanssi, Keravan tanssiopisto. Ilmoittaudu https://kto.eepos.fi
Muistathan antaa ilmoittautumisen yhteydessä oman s-postiosoitteesi, jotta saat laulun sanat jo ennakkoon!
 
'Cause the world keeps spinnin' round and round
And my hearts keepin' time to the speed of sound
I was lost 'til I heard the drums, then I found my way
'Cause you can't stop the beat
FB IMG 1581659211699
 

Käsinseisonta 2.0 la 25.4.2020

klo 13.15 – 15.15
Virtaamo, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16)
Hinta 20e 

Haluatko parantaa käsinseisontatekniikkaasi ja edetä kohti erilaisia käsinseisontatemppuja ja -variaatioita? Tämä kurssi on juuri sinulle, mikäli lajin perusteet ovat jo jokseenkin tutut ja haluat kehittää käsinseisontasi seuraavalle tasolle.

Supersuosittu käsinseisonnan tiiviskurssi tulee taas Keravalle! Kurssipäivän aikana tehdään erilaisia helppoja ja vaikeita harjoituksia, opetellaan hyviä lämmittelyjä, voima- ja liikkuvuusharjoituksia käsinseisontaa varten - ja pidetään hauskaa. Kurssilla liikutaan paljon, työskennellään pareittain ja käytetään apuvälineitä. Ennakkotaitona kurssille tultaessa olisi hyvä olla jonkinlaisen käsinseisonta-asennon osaaminen (osaat esimerkiksi nousta käsinseisontaan seinää vasten). Kurssilta saat mukaasi myös kattavan kirjallisen materiaalin kurssilla tehdyistä harjoituksista.

Kurssi toteutetaan jatkokurssina kevään 2019 kurssille, mutta sille voi osallistua myös vaikka ei olisi osallistunutkaan aiemmalle kurssille. Opettajana toimii Mikko Rinnevuori (KM): Helsingin Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun rehtori ja sirkustaiteilija. Mikko on opiskellut akrobatiaa Intrépida Trupe-akrobatiaryhmässä Rio de Janeirossa ja kilpaillut TeamGym-voimistelumaajoukkueessa vuosina 2008 ja 2009 sekä kirjoittanut "Lattia-akrobatian perusteet" (2014) ja "Käsinseisonnan perusteet" (2016) -kirjat. Ilmoittaudu https://kto.eepos.fi
 
MikkoRinnevuori

 

Mikä workshop?

 
Keravan tanssiopiston workshopit ovat mestarikursseja, jotka tarjoavat mahdollisuuden täydentää ja syventää omaa osaamista. Workshopit ovat avoimia kaikille oppilaillemme. Ne kuuluvat sekä laajan että yleisen linjan opintoihin, ja kartuttavat oppilaan opintopistekertymää. Tervetuloa oppimaan ja oivaltamaan yhdessä!

Kurssien ja leirien peruutusehdot

Tiiviskurssin tai leirin voi peruuttaa 7 päivää ennen sen alkamispäivää. Tätä myöhemmin tulevista peruutuksista veloitetaan 50 % kurssin tai leirin hinnasta. Peruutusta ei voi tehdä enää kurssin tai leirin alkamispäivänä tai sen jälkeen.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti tanssiopiston toimistoon (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Äkillisissä sairastapauksissa kurssi tai leiri voidaan peruuttaa kuluttomasti lääkärintodistusta vastaan.