kysymysmerkki oranssi

 Tarvitsetko apua kurssin valinnassa tai ilmoittautumisessa? Me autamme mielellämme! Ota yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla toimistoomme numeroon 0400 956 037 (avoinna ma-pe klo 12–15).

Keravan tanssiopiston kevätkurssit 2018

Kurssikalenteria päivitetään vuoden mittaan. Muutokset mahdollisia.


Dance hop -kurssi +7v.Dance hop Sipooseen pelkkä kuva suomi FB neliö mainos pieni nettisivuille

Tiedätkö jo mikä tanssilaji sopii juuri Sinulle?! Meillä on tanssitunti juuri Sinua varten, jonka avulla voit löytää mieluisan tanssilajin! Dance hop -tunnin avulla toivomme lapsen löytävän mieluisan tanssilajin jossa myöhemmin voi jatkaa harrastustaan. Dance hop -tunnilla tutustutaan eri tanssilajeihin, kuten nyky-, jazz- ja showtanssiin. Mukana on elementtejä myös katutanssilajeista. Tunnilla oman kehon tuntemus ja motoriset taidot kehittyvät yhdessä tanssien. Dance hop sopii hyvin sekä pojille että tytöille, jotka haluavat kokeilla erilaisia tanssilajeja.

Aika: Torstaina klo 15:50-16:50, 8 krt: 15.3. / 22.3. / 29.3. / 5.4. / 12.4. / 19.4. / 26.4. / 3.5.
Paikka: Jokipuiston koulu, Pilvilinnantie 7, 04130 Sipoo
Hinta: 75 €
Opettaja: Henna Räty

Ilmoittaudu mukaan tästä

Rastita "Sipoon tunnit" ja "Valitse ryhmät lukujärjestyksestä"

nettisivut neliö mainos balettia kaikilleBalettia kaikille -kurssi aikuisille

Balettia kaikille -kurssi on suunnattu balettiharjoittelusta kiinnostuneille aikuisille. Kurssi on avoin eikä aikaisempaa tanssikokemusta tarvita. Jokainen balettitunti sisältää lämmittelyosuuden sekä harjoituksia tangossa että keskilattialla. Tavoitteena on kehittää tasapainoisesti sekä kehon liikkuvuutta että voimaa kauniin klassisen musiikin säestyksellä. Erilaiset ojennukset, taivutukset, pidot ja tasapainoinen asennonhallinta ovat baletin harjoittelun keskeisiä tavoitteita. Liikesarjat tähtäävät sujuvuuteen ja sulavuuteen. Baletin liikkeisiin keskittyminen virkistää ja tarjoaa samalla esteettisen liikuntaelämyksen.

Kesto: 6x60 min
Aika: 22.3.-26.4. to klo 19.45-20.45
Paikka: Tanssisali Vintti, Lintulammenkatu 16, Kerava
Opettaja: Jaana Reinikka
Hinta: €65
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on sitova. Huom! Keravan tanssiopisto on ottanut käyttöön uuden sähköisen ilmoittautumisen!
Miten pukeudun: Tunnille pukeudutaan joustavaan sisäliikunta-asuun ja jalkineiksi soveltuvat parhaiten puuvillasukat tai ohutpohjaiset tossut.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Valitse ”Hakeudu oppilaaksi”, valitse kurssi ja täytä yhteystietosi.

Lue lisää tästä miten ilmoittautua oppilaaksi Eepos-järjestelmän kautta


Nykytanssi-intensiivikurssi aikuisille Nykytanssi intensiivi kurssi mainos FB neliö

Aikuisille suunnatulla nykytanssin intensiivikurssilla keskitytään improvisaatioon ja koreografiseen prosessiin. Tavoitteena on tutkia liikkeen mahdollisuuksia ja heittäytyä luovaan prosessiin. Kurssilla herkistytään kuuntelemaan omaa liikkeellistä ilmaisua ja aistimaan myös toisia tanssijoita. Tavoitteena on valmistaa ryhmälle tanssiteos, joka esitetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Kurssi soveltuu kaikille tanssia aktiivisesti harrastaville aikuisille. Osallistujien toivotaan sitoutuvan koko kurssille (6x). Jokaisen tunnin aluksi tehdään lyhyt lämmittely sekä kehon ja mielen virittely, jonka jälkeen syvennytään koreografiseen prosessiin. Nykytanssi-intensiivi saa jatkoa kesäkuussa 7.6. ja 12.6. pidettävässä Koreopajassa. Molempien kurssien opettajana toimii Sari Tuunanen.

Kesto: 6x60 min
Aika: 22.3.-26.4. to klo 20-21.00
Paikka: Tanssisali Akvaario, Seunalantie 14 (takaovi), Kerava
Opettaja: Sari Tuunanen
Hinta: €65
Ilmoittautuminen: Huom! Keravan tanssiopisto on ottanut käyttöön uuden sähköisen ilmoittautumisen! Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Valitse ”Hakeudu oppilaaksi”, valitse kurssi ja täytä yhteystietosi.

Lue lisää tästä miten ilmoittautua oppilaaksi Eepos-järjestelmän kautta

 


Vauvatanssikurssi

Vauva nauttii sylissä olosta ja vanhemman läheisyydestä. Hänellä on liikkeessä ja sylissä ollessaan tuttu ja turvallinen olo. Vauvatanssissa aikuinen ja vauva liikkuvat yhdessä eri tavoilla musiikin ja laulujen tahdissa. Kannettu vauva aistii kantajan liikkeet ja saa samalla hyvää motorisen kehityksen ja tasapainoaistin harjoitusta. Kantaminen auttaa vauvaa myös hahmottamaan omaa kehoaan. Vauvatanssiin voi osallistua ihan vastasyntyneen kanssa. Tärkeintä on, että vauvaa jaksaa kantaa ja pitää sylissä. Kantoliina/kantoreppu on oiva apuväline.

Varusteena aikuisella liikkumisen mahdollistavat vaatteet ja joko paljaat jalat tai sukat jalassa.

Aika: Tiistaina klo 14:30-15:00, 5+5 krt: 15.1. / 23.1. / 30.1. / 6.2. / 13.2. sekä 27.2. / 6.3. / 20.3. / 27.3. / 3.4.
Paikka: tanssisali Akvaario, Seunalantie 14 (takaovi), Kerava
Hinta: 35 € ensimmäinen 5 kerran jakso, toinen viiden kerran jakso + 30 € jatkavilta ja 35 € aloittavilta oppilailta.
Opettaja: Jaana Reinikka

Ilmoittaudu mukaan tästä

Rastita "Lasten ja aikuisten yhteiset tunnit" ja "Valitse ryhmät lukujärjestyksestä"


Keravan tanssiopiston kesäkurssit 2018

Kesäkuussa ja elokuussa on tuttuun tapaan tarjolla tanssikursseja ja -leirejä niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin.


Citydance-päiväleiri 7-11-vuotiailleCitydance kurssi mainos FB neliö pieni nettisivut

Kesäloma alkaa vauhdikkaasti suositulla Citydance -leirillä. Päivittäisillä tanssitunneilla kokeillaan eri tanssilajeja, liikutaan, kisaillaan sekä suunnitellaan pienryhmissä omia tanssiesityksiä. Leirin aikana tutustutaan myös tanssin kuvaamisen monenlaisiin mahdollisuuksiin. Tanssin kuvaamiseen voi sisältyä valokuvat, videointi, animointi, green screen ja kuvataiteen tekniikat. Leiri on avoin kaikille eikä aiempaa tanssitaustaa tarvita. Leirin ohjaajina toimivat Keravan tanssiopiston ammattitaitoiset opettajat. Lämmin lounas ja vakuutus sisältyvät leirimaksuun.

Aika: ma-pe 4.-8.6. klo 9-15 Akvaario (valvonta klo 8-16)
Paikka: Tanssisali Akvaario (takaovi), Seunalantie 14, Kerava
Hinta: 100 €. Hinta sisältää päivittäisen lounaan. Kurssimaksu suoritettava eräpäivään 15.5.2018 mennessä.
Ilmoittautuminen: Sitova ilmoittautuminen 30.4.2018 mennessä eepos-tietojärjestelmän kautta*. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua ainoastaan sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan veloituksetta 30.4.2018 päivään mennessä, 15.5.2018 päivään mennessä kurssimaksusta palautetaan 50%, 15.5.2018 päivän jälkeen koko kurssimaksu peritään. Huom! Keravan tanssiopisto on ottanut käyttöön uuden sähköisen ilmoittautumisen!
Vakuutus: Leiriläinen on vakuutettu kurssin ajan ja vakuutus sisältyy leirimaksuun.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Valitse ”Hakeudu oppilaaksi”, valitse kurssi ja täytä yhteystietosi.

*Lue lisää miten ilmoittautua oppilaaksi Eepos-järjestelmä kautta tästä


Tanssiva kesäkuu -tunnit +16v. ja aikuisetTanssiva kesäkuu FB mainos neliö

Kesäkuussa järjestettävät iltatunnit on tarkoitettu nuorille ja aikuisille, jotka kaipaavat säännöllistä ja monipuolista tanssi- ja oheistreeniä ja joilla on perustason tanssitaidot. Ohjelmassa on sekä kehonhuolto- että venyttelytunteja ja jazzin sekä nykytanssin treenitunteja. Sopivan aikataulun ja treenitunnit jokainen voi valita ohjelmasta itse itselleen. Tunti hyödyntää erilaisia kehonhuoltomenetelmiä ja haastaa kehoa monipuolisesti. Tunnit sisältävät sekä rauhallisia kehoa venyttäviä ja voimistavia harjoitteita, että vauhdikkaampia toiminnallisia osuuksia. Harjoituksia tehdään sekä yksin että pareittain ja myös erilaisia apuvälineitä käyttäen. Tule mukaan venymään, voimistamaan, leikkimään ja liikkumaan! Tunti sopii kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille, tunneilla tehtäviä harjoituksia voi soveltaa oman kunnon ja tunnon mukaan.

Feel the jazz! Aikuisille suunnatulla jazz- tunnilla fiilistellään, nautiskellaan ja tanssitaan jazzia. Kehoa monipuolisesti herättelevien alkulämmittelyjen jälkeen tehdään erilaisia tilan poikki liikkuvia harjoituksia ja siirrytään lopulta varsinaisen tanssisarjan tekoon. Tunti päättyy kehoa palautteleviin venytyksiin. Tunnin painotus on liikemuistiakin haastavissa tanssillisissa sarjoissa. Tule ja vapauta sisäinen jazzarisi! 

‪Tanssi, tunne, opi! Aikuisten kesänykytunneilla tanssitaan kehotietoisuuden kautta, tunnetaan liike sisäisesti ja edetään helpommista harjoitteista haastavampaan liikemateeriaaliin. Tunneilla tutkitaan omaa liikettä sekä tanssitaan annettua liikemateriaalia. ‪Virtaus, voimankäytön vaihtelu ja eri nopeudet ovat tunnin keskiössä. Tunnin lopuksi rauhoitutaan loppurentoutuksen parissa.

ma 4.6.  klo 17.30 nykytanssi perus/jatko, klo 18.30 kehonhuolto avoin taso ST
ke 6.6.  klo 17.30 jazztanssi perus/jatko, klo 18.30 kehonhuolto avoin taso TR

ma 11.6.  klo 17.30 nykytanssi perus/jatko, klo 18.30 kehonhuolto avoin taso ST
ke 13.6.  klo 17.30 jazztanssi perus/jatko, klo 18.30 kehonhuolto avoin taso TR


Paikka: tanssisali Akvaario (takaovi), Seunalantie 14, Kerava
Hinta: 8 tuntia 75€, 4 tuntia 45€, yksittäinen tunti 15€
Opettajat: Taru Reijonen (TR) ja Sari Tuunanen (ST) 

Ilmoittaudu mukaan tästä

Valitse ”Hakeudu oppilaaksi”, valitse kurssi ja täytä yhteystietosi.

*Lue lisää miten ilmoittautua oppilaaksi Eepos-järjestelmä kautta tästä

 


Supertyypit-päiväleiri 7-11-vuotiaille Poikien päiväleirin mainos FB neliö pieni nettisivuille

Kesäloma alkaa riemukkaasti Supertyypit-leirillä. Leiri on suunnattu pojille, mutta toki kaikki Supertyypit, niin tytöt kuin pojatkin, ovat tervetulleita mukaan leireilemään. Päivittäinen ohjelma rakentuu monipuolisesta liikunnasta, kisailusta, tanssista ja akrobatian alkeista. Leiri on avoin kaikille eikä aiempaa tanssitaustaa tarvita. Leirin ohjaajina toimivat Keravan tanssiopiston ammattitaitoiset opettajat. Lämmin lounas ja vakuutus sisältyvät leirimaksuun.

Aika: ma-pe 11.-15.6.2018 klo 9-15 (valvonta klo 8–16)
Paikka: tanssisali Akvaario (takaovi), Seunalantie 14, Kerava
Hinta: 100 €. Hinta sisältää päivittäisen lounaan. Kurssimaksu suoritettava eräpäivään 15.5.2018 mennessä.
Ilmoittautuminen: Sitova ilmoittautuminen 30.4.2018 mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Peruutusehdot: Ilmoittautumisen on sitova ja paikan voi perua ainoastaan sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan veloituksetta 30.4.2018 päivään mennessä, 15.5.2018 päivään mennessä kurssimaksusta palautetaan 50%, 15.5.2018 päivän jälkeen koko kurssimaksu peritään.
Vakuutus: Leiriläinen on vakuutettu kurssin ajan ja vakuutus sisältyy leirimaksuun.

Huom! Keravan tanssiopisto on ottanut käyttöön uuden sähköisen ilmoittautumisen! Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: kto.eepos.fi

Ilmoittaudu mukaan tästä

Valitse ”Hakeudu oppilaaksi”, valitse kurssi ja täytä yhteystietosi.

*Lue lisää miten ilmoittautua oppilaaksi Eepos-järjestelmä kautta tästä


 

Kesäistä-tanssileiri 12-15-vuotiaille Kesäistä tanssileiri FB mainos neliö 1

Tiiviillä kolmen päivän tanssileirillä saa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä tanssijana ja oppia uusia lajitaitoja. Leirin ohjelma on monipuolinen tarjoten sopivasti sekä haasteita että hauskuutta. Leirilukujärjestykseen sisältyy päivittäin kaksi tanssituntia ja yksi tehokas oheisharjoitustreeni. Leirin tanssilajeja ovat show-, jazz- sekä nykytanssi ja oheislajeina akrobatia ja kehonhuolto. Leiri on tarkoitettu tanssin laajan opintolinjan oppilaille (takot) ja niille nuorille, joilla on jo useamman vuoden perus/jatkotason tanssiharjoittelutaustaa. Lämmin lounas ja vakuutus sisältyvät leirimaksuun.

Aika: ti-to 5-7.6.2018 klo 10.00-15.00
Paikka: Tanssisali Virtaamo ja Vintti, Lintulammenkatu 16, Kerava
Hinta: 120 €. Hinta sisältää päivittäisen lounaan. Kurssimaksu suoritettava eräpäivään 15.5.2018 mennessä.
Ilmoittautuminen: Sitova ilmoittautuminen 30.4.2018 mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Peruutusehdot: Ilmoittautumisen on sitova ja paikan voi perua ainoastaan sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan veloituksetta 30.4.2018 päivään mennessä, 15.5.2018 päivään mennessä kurssimaksusta palautetaan 50%, 15.5.2018 päivän jälkeen koko kurssimaksu peritään.
Vakuutus: Leiriläinen on vakuutettu kurssin ajan ja vakuutus sisältyy leirimaksuun.

Huom! Keravan tanssiopisto on ottanut käyttöön uuden sähköisen ilmoittautumisen! Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: kto.eepos.fi

Ilmoittaudu mukaan tästä

Valitse ”Hakeudu oppilaaksi”, valitse kurssi ja täytä yhteystietosi.

*Lue lisää miten ilmoittautua oppilaaksi Eepos-järjestelmä kautta tästä


Ruusuista-balettileiri 11-14-vuotiaille Ruusuista balettileiri nettisivut mainos neliö

Kolmipäiväisellä tanssileirillä keskitytään erityisesti balettiin. Tiiviin ja korkeatasoisen ohjelman avulla saa tilaisuuden kehittyä tanssijana ja syventyä juuri baletin harjoitteluun. Leirilukujärjestykseen sisältyy päivittäin balettituVnti, baletin ohjelmistotunti sekä tehokas oheisharjoitustreeni. Balettitunnilla harjoitellaan ohjelman mukaisesti niin tangossa kuin keskilattiallakin. Ohjelmistotunnilla treenataan perinteisen balettiohjelmiston tansseja ja harjoitellaan varvastossuilla. Oheisharjoituksissa hyödynnetään Progressing Ballet Technique -menetelmää. Leiri on tarkoitettu tanssin laajan opintolinjan oppilaille (pikkolot ja takot) ja niille nuorille, joilla on jo useamman vuoden perustason balettitaustaa. Lämmin lounas ja vakuutus sisältyvät leirimaksuun.

Aika: ti-to 12.-14.6.2018 klo 10.00-15.00
Paikka: Tanssisali Virtaamo ja Vintti, Lintulammenkatu 16, Kerava
Hinta: €120. Hinta sisältää päivittäisen lounaan. Kurssimaksu suoritettava eräpäivään 15.5.2018 mennessä.
Ilmoittautuminen: Sitova ilmoittautuminen 30.4.2018 mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Peruutusehdot: Ilmoittautumisen on sitova ja paikan voi perua ainoastaan sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan veloituksetta 30.4.2018 päivään mennessä, 15.5.2018 päivään mennessä kurssimaksusta palautetaan 50%, 15.5.2018 päivän jälkeen koko kurssimaksu peritään.
Vakuutus: Leiriläinen on vakuutettu kurssin ajan ja vakuutus sisältyy leirimaksuun.

Huom! Keravan tanssiopisto on ottanut käyttöön uuden sähköisen ilmoittautumisen! Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: kto.eepos.fi

 

Ilmoittaudu mukaan tästä

Valitse ”Hakeudu oppilaaksi”, valitse kurssi ja täytä yhteystietosi.

*Lue lisää miten ilmoittautua oppilaaksi Eepos-järjestelmä kautta tästä