Lukiolaisille

Yhdistä tanssi ja lukio-opinnot! Keravan tanssiopisto ja Keravan lukio ja aikuislukio järjestävät yhteistyössä lukiolaisille tanssityöpajan. Työpajaan kuuluu 1–3 aamutuntia viikossa, ja siitä saa kaksi lukiokurssia lukuvuodessa. Osallistumismerkinnät kirjataan suoraan Keravan lukion opintorekisteriin.

Keravan lukion opiskelijat voivat myös suorittaa tanssin lukiodiplomin.

Keravan lukiolla käynnistyy lukuvuonna 2017-2018 esittävän taiteen linja. Lisätiedot ja hakuohjeet.

Lisäksi kaikkien lukioiden ja muiden toisen asteen oppilaitosten opiskelijat voivat saada hyväksiluettua Keravan tanssiopiston kursseja opintoihinsa. Yleisen linjan opinnoista saa yhden kurssin lukuvuodessa ja laajan linjan opinnoista kaksi kurssia lukuvuodessa. Kurssisuoritusten saaminen edellyttää säännöllistä osallistumista tanssitunneille. Mikäli haluat tanssiopinnoistasi kurssisuorituksia lukioon, pyydä liikunnanopettajaltasi kaavake, jota täyttämällä todistat osallistumisesi Keravan tanssiopiston tunneille. Tanssinopettajasi allekirjoittaa kaavakkeen.

Lisätietoa: Senja Saarelainen-Szwedyc (Keravan lukio ja aikuislukio) tai Irmeli Toiviainen (Keravan tanssiopisto), irmeli.toiviainen(at)keravantanssiopisto.fi

LukioA rajattu