Varhaiskasvatus

Vauvatanssi

Vauva nauttii sylissä olosta ja äidin ja isän läheisyydestä. Hänellä on liikkeessä ja sylissä ollessaan tuttu ja turvallinen olo. Vauvatanssissa aikuinen ja vauva liikkuvat yhdessä eri tavoilla musiikin ja laulujen tahdissa. Kannettu vauva aistii kantajan liikkeet ja saa samalla hyvää motorisen kehityksen ja tasapainoaistin harjoitusta. Kantaminen auttaa vauvaa myös hahmottamaan omaa kehoaan. Vauvatanssiin voi osallistua ihan vastasyntyneen kanssa. Tärkeintä on, että vauvaa jaksaa kantaa ja pitää sylissä. 

Taaperotanssi 1–4 v. (s. 2013–2016)taaperoA

Taaperotanssi on 1–4-vuotiaan lapsen ja vanhemman yhteinen tanssituokio, jossa koetaan yhdessä tekemisen, liikkeen ja leikin riemua. Kehokontakti ja kosketus syventävät aikuisen ja lapsen välistä vuorovaikutusta. Tunteja rikastavat monipuolinen musiikki, lorut ja tarinat. Tunneilla tehtyjä harjoituksia voi helposti soveltaa ja hyödyntää omassa arjessa lapsen kanssa.

Tanssileikki 3 v. (s. 2014)

Tanssileikki on pienimpien tanssijoiden oma lämminhenkinen tunti, jolle osallistutaan ilman aikuista. Tunneilla tutustutaan tanssin maailmaan lorujen, leikkien ja pienten tanssien avulla. Samalla harjoitellaan ryhmässä toimimista ja opitaan perusliikuntataitoja. Tunteihin kuuluvat musiikki, lorut ja sadut.

Lastentanssi 4–6 v. (s. 2011–2013)

LastentanssiB

Lastentanssi on luovaa liikettä, iloisia loruja ja reippaita rytmejä. Monipuoliset tanssiharjoitukset kehittävät lasten perusliikuntataitoja ja tutustuttavat heidät tanssitekniikan alkeisiin. Pääpaino on lasten luovassa liikemielikuvituksessa, jota rikastavat monipuolinen musiikki ja erilaiset välineet. Lastentanssissa opitaan tärkeitä sosiaalisia taitoja ja vuorovaikutusta.

Tempputanssi 4–6 v. (s. 2011–2013)

Tempputanssi on vauhdikas ja akrobaattinen lastentanssitunti, jolla temppuillaan ja leikitään tanssillisesti ja puretaan energiaa hauskalla ja kehittävällä tavalla. Lapset oppivat monipuolisesti perusliikuntataitoja ja heidän tasapainonsa ja ketteryytensä vahvistuvat. Samalla heidän taitonsa kuunnella ohjeita ja toimia ryhmässä kehittyvät. Tunnin ilmapiiri on turvallinen ja kannustava.

Lastenbaletti 6 v. (s. 2011)LastenbalettiB rajattu

Lastenbaletissa sadut ja tunnelmat baletin maailmasta yhdistyvät luovaan liikkeeseen, leikkeihin ja pieniin tanssiharjoituksiin. Tunnilla harjoitellaan myös balettiin kuuluvia jalkojen ja käsien perusasentoja. Lastenbaletti kehittää lasten keskittymiskykyä ja perusliikuntataitoja. Se sopii lapsille, jotka haluavat jatkaa valmentavan baletin tunneille.

Opettajat

  • Venla Järvensivu
  • Jaana Reinikka
  • Henna Räty
  • Miia Selin