Hyppää sisältöön

Dance hop

Dance hop

Hyppää tanssin maailmaan! Dance hop -tunnin avulla toivomme lapsen löytävän mieluisan tanssilajin, jossa myöhemmin voi jatkaa tanssiharrastustaan. Dance hop -tunnilla tutustutaan eri tanssilajeihin, kuten nyky-, jazz- ja showtanssiin. Mukana on elementtejä myös katutanssilajeista ja akrobatiasta.

Tunnilla oman kehon tuntemus ja motoriset taidot kehittyvät yhdessä tanssien. Tanssia lähestytään tanssipelien, lyhyiden tanssisarjojen ja erilaisten liikekokeilujen kautta. Dance hop sopii hyvin sekä pojille että tytöille, jotka haluavat kokeilla erilaisia tanssilajeja. Tunti sopii hyvin vaikkapa urheilulajin oheistunniksi monipuolistamaan ja täydentämään nuoren harjoittelua.

Dance hop: yleinen (7–10-vuotiaat)

Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Miten pukeudun tunnille? Tanssiasuksi liikkumiseen sopivat vaatteet ja paljaat jalat. Pitkät hiukset laitetaan kiinni ja korut jätetään kotiin. Tunnilla voi olla mukana juomapullo.

Dance hop, pojat 1 (yleinen, 7–8-vuotiaat)

Poikien oma tunti. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Harjoittelussa otetaan huomioon oppilaiden kiinnostuksen kohteet ja tarve energian purkamiseen. Oppilaat otetaan ryhmään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Miten pukeudun tunnille? Tanssiasuksi liikkumiseen sopivat vaatteet ja paljaat jalat. Tunnilla voi olla mukana juomapullo.

Dance hop, pojat 2 (yleinen, alk. 9 v.)

Poikien oma tunti. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Harjoittelu painottuu nykytanssiin ja akrobatiaan. Opetuksessa otetaan huomioon oppilaiden kiinnostuksen kohteet ja fyysisen toiminnan tarve. Perusliikuntataidot kehittyvät ja oppilaat oppivat toimimaan ryhmässä, pareittain ja itsenäisesti. Tanssivalmiuksia kehitetään positiivisten tanssikokemusten kautta. Oppilaat otetaan ryhmään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Miten pukeudun tunnille? Tanssiasuksi liikkumiseen sopivat vaatteet ja paljaat jalat. Tunnilla voi olla mukana juomapullo.

Opettajat

  • Suvi Kajaus
  • Taru Salminen

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tunneille Eepos-järjestelmässä.

Lue myös ohjeet ilmoittautumiseen.

Jaa somessa: