Hyppää sisältöön

Pilates

Pilates

Pilates on vuosikymmenien saatossa kehitetty huippuunsa hiottu kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksiasi ja keskivartaloasi tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden. Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, niin liikuntaharrastuksen aloittaville kuin ammattiurheilijoille. Se sopii myös loukkaantumisten jälkeen lihasten vahvistamiseen sekä henkilöille, jotka haluavat eroon selkä- ja hartiakivuista. (lähde: www.somaticstudio.com)

Pilates: oheislaji (nuoret & aikuiset)

Pilatesharjoittelu vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Tunnilla keskitytään erityisesti ryhtiin, kehonhahmotukseen, tasapainoon ja hengitykseen, ja herätellään kehon syvät tukilihakset aktiivikäyttöön. Liikkeet tehdään pääasiassa lattialla, jolloin ryhtiä kannattelevien lihasten löytäminen ja aktivoiminen on helpompaa, eikä harjoittelu rasita niveliä. Tunnilla voidaan käyttää apuvälineitä, kuten pilatespalloa tai kuminauhaa, harjoittelua tehostamaan. Nämä välineet tulevat tanssiopistolta silloin, kun olet salissa treenaamassa.

Tälle pilatestunnille voit halutessasi osallistua vaikka omasta olohuoneestasi. Tunti toteutetaan hybridinä, eli osallistuja voi olla joko online tai tulla paikan päälle. Striimialustana käytetään Zoomia. Etäosallistujien tulee huomioida, että vastuu liikkeiden sopivuudesta omalle keholle on treenaajilla.

Myös yksittäistuntimahdollisuus. Tunti maksetaan MobilePayllä (numero 95749), ja tunnin hinta on 18 e/krt riippumatta siitä, osallistutko online tai paikan päällä. Yksittäistunnille tullessasi näytä maksukuitti opettajalle ennen tunnin alkua.

Etäyhteys avataan klo 17.25 ja tunti alkaa klo 17.30. Myöhästyneitä ei tunnille hyväksytä.

Join Zoom Meeting (Keravan tanssiopisto)
https://us06web.zoom.us/j/87878657789 (kopioi linkki selaimeesi)
Meeting ID: 878 7865 7789

Kenelle? Tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille.

Miten pukeudun tunnille? Tunnille pukeudutaan liikkumisen hyvin salliviin joustaviin vaatteisiin. Jalkaan sukat tai paljaat jalat. Etäosallistujat tarvitsevat oman jumppamaton.

Opettajat

  • Somatic Pilates -ohjaaja Jaana Reinikka

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tunneille Eepos-järjestelmässä.

Lue myös ohjeet ilmoittautumiseen.

Jaa somessa: