Hyppää sisältöön

Pilates

Pilates

Pilates on vuosikymmenien saatossa kehitetty huippuunsa hiottu kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksiasi ja keskivartaloasi tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden. Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, niin liikuntaharrastuksen aloittaville kuin ammattiurheilijoille. Se sopii myös loukkaantumisten jälkeen lihasten vahvistamiseen sekä henkilöille, jotka haluavat eroon selkä- ja hartiakivuista. (lähde: www.somaticstudio.com)

Pilates: oheislaji (nuoret & aikuiset)

Tälle pilatestunnille voit osallistua halutessasi vaikka omasta olohuoneestasi. Pilatesharjoittelu vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Tunnilla keskitytään erityisesti ryhtiin, kehonhahmotukseen, tasapainoon ja hengitykseen. Liikkeet tehdään pääasiassa lattialla, jolloin ryhtiä kannattelevien lihasten löytäminen ja aktivoiminen on helpompaa, eikä harjoittelu rasita niveliä. Tunnilla voidaan käyttää apuvälineitä, kuten pilatespalloa tai kuminauhaa, harjoittelua tehostamaan.

Kenelle? Tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille.

Miten pukeudun tunnille? Tunnille pukeudutaan liikkumisen hyvin salliviin joustaviin vaatteisiin. Jalkaan sukat tai paljaat jalat. Etäosallistujat tarvitsevat oman jumppamaton.

Opettajat

  • Somatic Pilates -ohjaaja Jaana Reinikka

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tunneille Eepos-järjestelmässä.

Lue myös ohjeet ilmoittautumiseen.

Jaa somessa: