Hyppää sisältöön

Street

Street

Street on yleisnimitys eri katutanssilajeille, kuten old school hip hop, break, new style hip hop, locking, popping jne. ja tunneilla sekoitellaankin eri lajeja. Tunti rakentuu alkulämmittelyistä, street-lajien tekniikkaharjoitteista, liikkuvista sarjoista ja loppukoreografiasta. Katutanssikulttuurissa on tärkeää yhteisöllisyys. Tunneilla tehdään myös freestyle harjoituksia, joiden tarkoituksena on auttaa oman tanssityylin kehittämisessä ja luomaan hyvää ilmapiiriä kaikkien kannustaessa toisiaan. Street tunneilla opit liikkumaan monipuolisesti. Harjoiteltavia asioita ovat esim. rytminvaihdokset, isolaatiot, bounce, käsi- ja jalkakoordinaatio. Musiikki on vaihtelevaa ja menevää. Tule nauttimaan rennosta meiningistä ja hyvästä tanssiporukasta! 

Ministreet: yleinen tai laaja (7–9-vuotiaat)

Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.
Alakouluikäisille lapsille suunnatulla vauhdikkaalla tanssitunnilla tulevat tutuiksi eri katutanssilajit. Tunnit koostuvat lämmittelystä, leikeistä ja peleistä sekä sopivasti haastavista tanssiharjoituksista. Rentoa menoa ja hauskanpitoa ei unohdeta ja toisia kannustetaan, kuten katutanssien yhteisölliseen meininkiin kuuluu.

Miten pukeudun tunnille? Tunnille tarvitset rennot vaatteet, joissa on helppo liikkua. Jalkaan sukat tai vaaleapohjaiset sisäkengät. Tunnilla voi olla mukana juomapullo.

Street perus, jatko: yleinen (alkaen 11 v.)

Ryhmät harjoittelevat kerran viikossa. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.
Perus- ja jatkotasolla tehdään pidempiä ja tanssillisempia sarjoja ja harjoitellaan eri tyylisiä koreografioita. Tunneilla nautitaan liikkumisesta ja tanssitaan hyvän musiikin tahtiin omaa tyyliä kehittäen. Street-tunneilla on groovea.

Miten pukeudun tunnille? Tunnille tarvitset rennot vaatteet, joissa on helppo liikkua. Jalkaan sukat tai vaaleapohjaiset sisäkengät. Tunnilla voi olla mukana juomapullo.

Opettajat

  • Leona Pylkkänen

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tunneille Eepos-järjestelmässä.

Lue myös ohjeet ilmoittautumiseen.

Jaa somessa: