Hyppää sisältöön

Terveysturvallisuus

Terveysturvallisuusohjeet tanssitunnille

Päivitetty 20.4.2022

Tanssiopiston toiminnassa varaudutaan edelleen koronatilanteen jatkumiseen. Noudatamme ajantasaisia viranomaisten ohjeita (THL, AVI, OPH, kunnat), kun koronavirustilanne vaatii edelleen erityisiä järjestelyjä. Meille on tärkeää huolehtia niin oppilaiden kuin opettajienkin terveydestä ja turvallisuudesta. Kiitos, että noudatat ohjeistusta.    

  1. Osallistu tanssitunnille vain täysin terveenä. Jää kotiin oireisena, sairaana tai karanteenin aikana. Taiteen perusopetuksen lähiopetukseen osallistumista ei suositella riskiryhmiin kuuluville. 
  2. Huolehdi hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. 
  3. Tanssitunnilla pidetään riittävää väljyyttä toisiin tanssijoihin ja vältetään fyysistä kontaktia vaativia harjoituksia. Ryhmäkokoja rajoitetaan.
  4. Tanssituntien välillä on pieni tauko. Saavu paikalle juuri ennen oman harjoituksesi alkua. Jos mahdollista, tule paikalle treenivaatteissa. Poistu tiloista mahdollisimman nopeasti tanssituntisi jälkeen. Pyri välttämään ruuhkia ja tarpeetonta oleskelua pukutiloissa.
  5. Vain nuorimpien oppilaiden saattajat voivat tulla tanssiopiston tiloihin (yksi henkilö oppilaan lisäksi). Huolehdi, että lapsesi käy vessassa (mieluiten kotona) ja pesee kätensä ennen tanssitunnin alkua. Saattaja poistuu sisätiloista tanssitunnin ajaksi. Saattajan tulee käyttää kasvomaskia liikkuessaan tanssiopiston tiloissa. 
  6. Tanssiopiston siivouksessa huomioidaan viranomaisten ohjeistukset. Opettaja ohjeistaa ryhmiä välineiden käytöstä ja puhdistuksesta.

Jaa somessa: