Hyppää sisältöön

Terveysturvallisuus

Terveysturvallisuusohjeet tanssitunnille

Päivitetty 17.8.2022

Tanssiopiston toiminnassa varaudutaan edelleen koronatilanteen jatkumiseen. Noudatamme ajantasaisia viranomaisten ohjeita (THL, AVI, OPH, kunnat), kun koronavirustilanne vaatii edelleen erityisiä järjestelyjä. Meille on tärkeää huolehtia niin oppilaiden kuin opettajienkin terveydestä ja turvallisuudesta. Kiitos, että noudatat ohjeistusta.    

  1. Osallistu tanssitunnille vain täysin terveenä. Jää kotiin oireisena, sairaana tai karanteenin aikana. Jos kuulut riskiryhmään, osallistu taiteen perusopetuksen lähiopetukseen oman harkintasi mukaan.  
  2. Huolehdi hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Pese kädet sekä ennen tanssituntia että heti sen jälkeen.  
  3. Tanssituntien välillä on pieni tauko. Saavu paikalle hiukan ennen oman harjoituksesi alkua. Jos mahdollista, tule paikalle treenivaatteissa. Poistu tiloista mahdollisimman nopeasti tanssituntisi jälkeen. Pyri välttämään ruuhkia ja tarpeetonta oleskelua pukutiloissa.
  4. Vain nuorimpien oppilaiden saattajat voivat tulla tanssiopiston tiloihin (yksi henkilö oppilaan lisäksi). Huolehdi, että lapsesi käy vessassa (mieluiten kotona) ja pesee kätensä ennen tanssitunnin alkua. Saattaja poistuu sisätiloista tanssitunnin ajaksi.
  5. Tanssiopiston siivouksessa ja ilmanvaihdossa huomioidaan viranomaisten ohjeistukset. Opettaja ohjeistaa ryhmiä välineiden käytöstä.

Jaa somessa: