Juhlat tanssittiin onnistuneesti täysille saleille ja katsojapalautteen voimin Keravan tanssiopisto jatkaa onnellisena seuraavalle 40 vuodelle.

Kauniit juhlanäytöskuvat otti Suvi Sievilä

"Kiitos teille! Oli eilen upea esitys. Piti otteessa hyvin 5v ja 8v lapseni. Kukat olivat meidän suosikit. Todella taitavia esiintyjiä ja mielettömän kekseliäitä ja Kiitos3viimeisteltyjä asuja. Melkoinen kokonaisuus ohjattavaksi. Onneksi olkoon ja hyvä te!"

Kiitos5"Todella vaikuttava ja henkeäsalpaava esitys! Tanssiopiston oppilaat saavat mitä parhainta opetusta ja sehän nähtiin näiden kolmen päivän aikana. Voimme olla ylpeitä, että täällä Keravalla osataan ja täältä lähtee lahjakkuuksia eteenpäin."

"Magnifique! Bravo! Upea! Mahtava! Ylistyssanat loppuvat kesken. Aivan kertakaikkisen upea show! Valtavan kokoinen KIITOS!"

"Keravan tanssiopiston 40-vuotisjuhlanäytös Liisa Tanssimaassa näytti, että Keravalla osataan. Huikea esitys! Neljä loppuunmyytyä näytöstä Kerava-salissa osoittaa, että keravalaiset arvostavat laadukasta ja tavoitteellista tanssin perusopetusta."