Tanssi näkyväksi -viikon aikana olemme julkaisseet tämän vuoden kunniakirjojen saajat. Uuden opetussuunnitelman myötä ne keskittyvät eri teemojen ympärille.

Vuoden luovaksi tanssijaksi opettajakunta on valinnut Takonyky-ryhmässä harrastavan Tyyne Tuomivirran. Kunniakirja annetaan Tyynelle hienosta heittäytymisestä ja rohkeudesta tehdä koko ryhmälle toimiva ja oivaltava näytöskoreografia.

Vuoden tsemppariksi opettajakunta on valinnut Pikkolonyky 1 -ryhmässä harrastavan Veera Kotikankaan. Kunniakirja annetaan Veeralle upeasti kannustavasta käyttäytymisestä ja positiivisesta palautteesta ja hyvästä tsemppihengestä muita tanssiopiston oppilaita ja omia ryhmäläisiä kohtaan.

Vuoden yllättäjäksi opettajakunta on valinnut Pikkolobaletti 2 -ryhmässä harrastavan Luna Korventaipaleen. Kunniakirja annetaan Lunalle hienosta edistymisestä, tanssiajattelun kehittymisestä sekä hyväksi treenaajaksi kasvamisesta.

Vuoden tanssiperheeksi opettajakunta on valinnut Myllymäen perheen. Perheenjäsenet käyvät niin tanssin perusopetuksen yleisen että laajan opintolinjan tunneilla sekä aikuisten tunneilla. Kunniakirja annetaan Myllymäille aktiivisuudesta ja kiinnostuksesta tanssiharrastukseen koko perheen voimin.

Onneksi olkoon!