Kevätnäytöksessä keskiviikkona 15.5.2019 jaettiin perinteinen Tanssin taitaja -kunniamaininta. Se myönnetään nyky- tai jazztanssin opiskelijalle kevätkauden päättyessä.


Vuoden 2019 Tanssin taitaja on tämän kevään abiturientti Klaara Kolehmainen. Klaaralla on pitkä historia tanssiopistossa, ja useiden tanssivuosiensa aikana hän on harrastanut taidetanssia monipuolisesti. Hänen lajeihinsa ovat kuuluneet niin baletti, jazztanssi kuin nykytanssikin laajaa valinnaisaineiden lajikirjoa unohtamatta. Hän on ollut myös edustusryhmä Tendency KTO:n jäsen.

Kokemus ja osaaminen näkyvät paitsi tanssitaidoissa myös kyvyssä sanallistaa ja ymmärtää tanssia. Tanssitunneilla Klaara laittaa itsensä oikeasti likoon ja hänellä on paljon mielipiteitä asioista - kekseliäät ajatukset ja positiivinen ote vievät usein koko ryhmän toimintaa eteenpäin.
Tanssijana Klaara on muuntautumiskykyinen, tanssillinen ja luova. Tekeminen on vahvaa ja tarkkaa, työskentely omaehtoista ja itseohjautuvaa. Klaaran tanssissa on lumoavaa kypsyyttä, jota myös opettajan on helppo ihailla.

Sydämelliset onnittelut Klaaralle!