Hallitus on 30.3.2020 päättänyt jatkaa koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi aiemmin päätettyjä rajoitustoimia. EtaopetusuutinenlapsiOpetuksen ja koulutuksen rajoituksia jatketaan kuukaudella 13. toukokuuta saakka myös taiteen perusopetuksessa. Keravan tanssiopistossa jatkuukin poikkeusjärjestelynä etäopetus toukokuun puoliväliin saakka. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja tiedotamme viipymättä mahdollisista muutoksista. Oppilaat ja perheet löytävät ajankohtaiset tiedot tanssiopiston kotisivuilta. 

Keravan tanssiopisto antaa tanssin taiteen perusopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille sekä Keravalla että Sipoossa. Opetus- ja kulttuuriministeriö on suosittanut, että taiteen perusopetus järjestettäisiin poikkeusoloissa lähiopetuksen korvaavilla vaihtoehtoisilla tavoilla. Erityisesti nyt, kun rajoituksia on jatkettu, onkin tärkeää, että mieluisa harrastus voi jatkua haastavaan tilanteeseen sopivalla tavalla. Etäopetuksessa noudatetaan tanssiopiston opetussuunnitelmia. Oppilaamme ovat saaneet opettajaltaan postia siitä, miten pääsee mukaan oman ryhmänsä etäkouluun. Jos etäkouluohjeet eivät ole vielä tavoittaneet sinua, ota viipymättä yhteyttä joko omaan opettajaasi tai tanssiopiston toimistoon. 

Rajoitustoimien jatkuminen merkitsee myös sitä, että keväälle suunnitellut kurssit sekä esiintymiset on kaikki peruttu. Kerava-salissa ei järjestetä kevätnäytöksiä 13.-14.5. Syventävien opintojen lopputöiden näytöt toteutetaan toukokuun alussa videoarvioinnin avulla. 

Taiteen perusopetus on osa Suomen virallista koulutusjärjestelmää. Nyt kun harrastusmahdollisuudet ovat kovin rajattuja, haluamme omalta osaltamme taata tanssiopintojen jatkumisen etätarjonnan avulla. Haluamme tuoda virkistystä, sisältöä ja uudenlaisia oppimisen oivalluksia jokaisen oppilaamme muuttuneeseen arkeen! 

 

Ohjeet etäopetukseen löydät täältä