kysymysmerkki oranssi

Tarvitsetko apua kurssin valinnassa tai ilmoittautumisessa? Me autamme mielellämme! Ota yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla toimistoomme numeroon 0400 956 037 (soittoaika ma–pe klo 12–15).

 

KUINKA ILMOITTAUDUN LUKUVUODELLE 2021–2022?

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2021–2022 on käynnissä.

Näin ilmoittaudut UUTENA OPPILAANA

  • Mene osoitteeseen https://kto.eepos.fi
  • Valitse ”Hakeudu oppilaaksi”
  • Täytä huolellisesti oppilaan ja huoltajan tiedot. Käytämme jatkossa oppilasviestinnässämme ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta.
  • Valitse ilmoittautumislomakkeista Uusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2021–2022.
  • Valitse ryhmä tai ryhmät, johon ilmoittaudut ja vahvista valintasi.
  • Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin.

Uudet oppilaat eivät voi ilmoittautua Eepoksessa laajan opintolinjan syventäviin opintoihin (Tako- ja Taiko-ryhmät). Jos olet kiinnostunut syventävistä opinnoista, ota yhteyttä tanssiopiston toimistoon. Sopiva ryhmä etsitään yhdessä opettajien kanssa.

Näin ilmoittaudut JATKAVANA OPPILAANA

Tärkeää huomioitavaa ilmoittautujalle

Ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodelle 2021–2022 eli se on voimassa syys- ja kevätlukukauden. Lue huolella koulutussäännöt. Oppilaspaikan peruutus voidaan ilmoittautumisen jälkeen tehdä voimassa olevien koulutussääntöjen mukaisesti.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan koko lukuvuoden lukukausimaksut. Lukuvuodessa on 35 opetusviikkoa: syyslukukaudella 17 viikkoa ja kevätlukukaudella 18 viikkoa. Syys- ja kevätlukukauden maksut laskutetaan samansuuruisina.

Oppilaalla on mahdollisuus hakea taloudellisesti tuettua oppilaspaikkaa, jos hänellä on siihen perusteltu tarve. Lukukausimaksuun sisältyy oppilaiden tapaturmavakuutus. Suosittelemme tilaamaan lukukausimaksut e-laskuna omaan verkkopankkiin.

Näin ilmoittaudut LYHYTKURSSEILLE

Keravan tanssiopiston lyhytkursseille ilmoittaudutaan Eepoksessa osoitteessa https://kto.eepos.fi. Jokaiselle kurssille löytyy oma ilmoittautumislomakkeensa. Seuraa ylläolevia ohjeita riippuen siitä, oletko uusi vai jatkava oppilaamme.

 

1 balettitanssija huppari päällä