Noudatamme Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THLn ohjeita taiteen perusopetuksen oppilaitosten hygieniakäytännöistä ja henkilömäärärajoituksista koronavirusepidemian aikana. Meille on tärkeää huolehtia niin oppilaiden kuin opettajienkin terveydestä ja turvallisuudesta. Salimme siivotaan tehostetusti ja tuuletetaan mahdollisimman hyvin. Tärkeää on, että jokainen toimii vastuullisesti ja noudattaa annettuja ohjeita.

Ohjeet kesätuntien osallistujille:

  1. Tanssitunnille ei saa tulla sairaana. Pysy kotona, jos sinulla on pientäkin nuhaa, kurkkukipua tai mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Jää kotiin myös, jos perheessäsi tai lähipiirissäsi on joku sairaana.

  2. Sekä oppilaat että opettajat pesevät kätensä aina tullessaan tunnille, sekä ennen kotiinlähtöä. Kädet kuivataan kertakäyttöisiin paperisiin käsipyyhkeisiin. Käytä lisäksi käsidesiä.

  3. Peitä suusi kertakäyttöisellä nenäliinalla, kun yskit/aivastat tai yskäise hihaan. Laita käytetty nenäliina heti roskakoriin. Pese kädet välittömästi.

  4. Tanssitunnilla pidetään riittävää väljyyttä toisiin tanssijoihin eikä tunneilla ole fyysistä kontaktia vaativia harjoituksia.

  5. Tanssituntien välillä on pieni tauko. Tule paikalle vasta noin 5 min ennen oman harjoituksesi alkua. Näin edellinen ryhmä ehtii poistua ennen uuden saapumista. Jos mahdollista, tule paikalle treenivaatteissa. Näin pukuhuonetilat säilyvät myös väljinä. Poistu tiloista mahdollisimman nopeasti.

  6. Vain lastentanssin oppilaiden saattajat voivat tulla tanssiopiston tiloihin (yksi henkilö oppilaan lisäksi). Huolehdi, että lapsi käy vessassa (mieluiten kotona) ja pesee kätensä ennen tanssitunnin alkua.

  7. Opetuksessa ei käytetä yhteisiä liikuntavälineitä tai mattoja.