Kurssikalenteria päivitetään vuoden mittaan. Muutokset mahdollisia.


Showjazz jatko -lyhytkurssi nuorille ja aikuisille

Energiaa ja piristystä myöhäissyksyyn! Tule treenaamaan Matin kanssa kahdeksan kerran lyhytkurssille. Showjazzissa jazztanssin rytmisyys ja energisyys yhdistyvät showtanssin säkenöivään ilmaisuun ja esiintyjyyteen. Monipuoliset harjoitteet ja vaihteleva musiikki tempaisevat mukaansa. Tältä tunnilta ei vauhtia ja iloa tule puuttumaan!

Aika: pe klo 17.30–18.45 (8 kertaa 1.10.–26.11., ei vko 42)
Paikka: tanssisali Vintti, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16) yläkerta
Opettaja: Matti Timonen
Hinta: 85 €

Ilmoittautuminen Eepoksessa: https://kto.eepos.fi/#/forms/102


Pilatesta syyslomalla

Syyslomaviikolla on mahdollisuus tulla treenaamaan pilatesta vastavalmistuneen Somatic Pilates -ohjaaja Jaana Reinikan kanssa.

Pilates on vuosikymmenien saatossa kehitetty huippuunsa hiottu kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksiasi ja keskivartaloasi tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden. Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, niin liikuntaharrastuksen aloittaville kuin ammattiurheilijoille. Se sopii myös loukkaantumisten jälkeen lihasten vahvistamiseen sekä henkilöille, jotka haluavat eroon selkä- ja hartiakivuista. (lähde: www.somaticstudio.com)

Pilatesharjoittelun peruskurssi

Aika: ti-ke 19.–20.10.2021 klo 17.30–18.45
Paikka: tanssisali Akvaario, Seunalantie 14 (takaovi), Kerava
Opettaja: Somatic Pilates -ohjaaja Jaana Reinikka
Hinta: 45 €

Tule tutustumaan pilatesharjoittelun perusteisiin! Kahden kerran tiiviskurssilla opit pilatesharjoittelun perusasiat. Kurssi soveltuu myös kertaukseksi niille, joiden aikaisemmista pilatestunneista on jo aikaa. Pukeudu liikkumisen hyvin salliviin joustaviin vaatteisiin.

Ilmoittautuminen: https://kto.eepos.fi/#/forms/104

Pilates keskitaso

Aika: ke 20.10. klo 18.50–19.50
Paikka: tanssisali Akvaario, Seunalantie 14 (takaovi), Kerava
Opettaja: Somatic Pilates -ohjaaja Jaana Reinikka
Hinta: 22 €

Keskitason pilatestunnilla liikutetaan rankaa monipuolisesti sekä haetaan voimaa ja hallintaa myös hartiakaareen. Tunti sopii niille, joilla on pilatesharjoittelun perusasiat hallussa. Pukeudu liikkumisen hyvin salliviin joustaviin vaatteisiin.

Ilmoittautuminen: https://kto.eepos.fi/#/forms/104

Somatic


Kurssien ja leirien peruutusehdot

Tiiviskurssin tai leirin voi peruuttaa 7 päivää ennen sen alkamispäivää. Tätä myöhemmin tulevista peruutuksista veloitetaan 50 % kurssin tai leirin hinnasta. Peruutusta ei voi tehdä enää kurssin tai leirin alkamispäivänä tai sen jälkeen.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti tanssiopiston toimistoon (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Äkillisissä sairastapauksissa kurssi tai leiri voidaan peruuttaa kuluttomasti lääkärintodistusta vastaan.


Korvauskäytännöt

Tiiviskursseihin ei sisälly hyvitysoikeutta. Lukujärjestystunteja ei voi ottaa kiinni tiiviskursseilla.


Mikä workshop?

Keravan tanssiopiston workshopit ovat mestarikursseja, jotka tarjoavat mahdollisuuden täydentää ja syventää omaa osaamista. Workshopit ovat avoimia kaikille oppilaillemme. Ne kuuluvat sekä laajan että yleisen linjan opintoihin, ja kartuttavat oppilaan opintopistekertymää. Tervetuloa oppimaan ja oivaltamaan yhdessä!