Kurssikalenteria päivitetään vuoden mittaan. Muutokset mahdollisia.


Takojen starttikurssi 10.-12.8.2020 

Aloita uusi kausi starttikurssilla!

Takojen (laajan opintolinjan syventävät opinnot) starttikurssi tulee jälleen. Kolmen päivän aikana tanssitaan kuusi tanssituntia, lajeina baletti, jazztanssi ja nykytanssi. 75 minuutin tunneilla saat hien virtaamaan ja kropan hereille, ja pääset treenaamaan itsesi valmiimmaksi syyskauden aloitukseen.

Starttikurssin tanssitunnit maanantaista keskiviikkoon 10.-12.8.2020 klo 16.30-19.15. (Kahden tunnin välissä on 15 minuutin hengähdystauko.)

Starttikurssin ohjelma:

Maanantaina 10.8. jazztanssia ja balettia.
Tiistaina 11.8. nykytanssia ja jazztanssia.
Keskiviikkona 12.8. balettia ja nykytanssia.

Kurssin hinta: 45 e.

Kurssilla opettavat Keravan tanssiopiston taitavat ja innostavat opettajat Suvi Kajaus, Jaana Reinikka ja Viivi Virtanen.

Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 12.6.2020 Eepoksessa. Toimi nopeasti, paikkoja on rajoitetusti!


Juhlavuoden päätteeksi kiitämme nykyisiä oppilaitamme kahdella vapaavalintaisella ja maksuttomalla kesätunnilla. Voit valita tunnit allaolevasta lukujärjestyksestä ja ilmoittautua Eepoksessa omilla tunnuksillasi 25.5. alkaen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.6. tai kun kaikki ryhmät ovat täyttyneet.

Jokaiselle tunnille mahtuu 14 oppilasta ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa ajoissa oma paikkasi haluamallesi tunnille. Noudatamme Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THLn ohjeita taiteen perusopetuksen oppilaitosten hygieniakäytännöistä koronavirusepidemian aikana.

Voit ilmoittautua myös useammalle kuin kahdelle tunnille 9e/tunti hinnalla. Lähetämme laskut kesätuntien jälkeen. HUOM! Maksu peritään ilmoittautumisten, ei läsnäolojen perusteella. Tunnilta poisjäänti ei siis ole peruste maksun peruutukselle. Voit peruuttaa ilmoittautumisesi edellisenä päivänä klo 15 mennessä. Lukujärjestyksen löydät täältä.


Hygieniakäytännöt

Noudatamme Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THLn ohjeita taiteen perusopetuksen oppilaitosten hygieniakäytännöistä ja henkilömäärärajoituksista koronavirusepidemian aikana. Meille on tärkeää huolehtia niin oppilaiden kuin opettajienkin terveydestä ja turvallisuudesta. Salimme siivotaan tehostetusti ja tuuletetaan mahdollisimman hyvin. Tärkeää on, että jokainen toimii vastuullisesti ja noudattaa annettuja ohjeita.

Ohjeet Tanssiva kesäkuu -tuntien osallistujille:

  1. Tanssitunnille ei saa tulla sairaana. Pysy kotona, jos sinulla on pientäkin nuhaa, kurkkukipua tai mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Jää kotiin myös, jos perheessäsi tai lähipiirissäsi on joku sairaana.

  2. Sekä oppilaat että opettajat pesevät kätensä aina tullessaan tunnille, sekä ennen kotiinlähtöä. Kädet kuivataan kertakäyttöisiin paperisiin käsipyyhkeisiin. Käytä lisäksi käsidesiä.

  3. Peitä suusi kertakäyttöisellä nenäliinalla, kun yskit/aivastat tai yskäise hihaan. Laita käytetty nenäliina heti roskakoriin. Pese kädet välittömästi.

  4. Tanssitunnilla pidetään riittävää väljyyttä toisiin tanssijoihin eikä tunneilla ole fyysistä kontaktia vaativia harjoituksia.

  5. Tanssituntien välillä on pieni tauko. Tule paikalle vasta noin 5 min ennen oman harjoituksesi alkua. Näin edellinen ryhmä ehtii poistua ennen uuden saapumista. Jos mahdollista, tule paikalle treenivaatteissa. Näin pukuhuonetilat säilyvät myös väljinä. Poistu tiloista mahdollisimman nopeasti.

  6. Vain lastentanssin oppilaiden saattajat voivat tulla tanssiopiston tiloihin (yksi henkilö oppilaan lisäksi). Huolehdi, että lapsi käy vessassa (mieluiten kotona) ja pesee kätensä ennen tanssitunnin alkua.

  7. Opetuksessa ei käytetä yhteisiä liikuntavälineitä tai mattoja.

 
Kurssien ja leirien peruutusehdot

Tiiviskurssin tai leirin voi peruuttaa 7 päivää ennen sen alkamispäivää. Tätä myöhemmin tulevista peruutuksista veloitetaan 50 % kurssin tai leirin hinnasta. Peruutusta ei voi tehdä enää kurssin tai leirin alkamispäivänä tai sen jälkeen.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti tanssiopiston toimistoon (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Äkillisissä sairastapauksissa kurssi tai leiri voidaan peruuttaa kuluttomasti lääkärintodistusta vastaan. 


  

Mikä workshop?

 
Keravan tanssiopiston workshopit ovat mestarikursseja, jotka tarjoavat mahdollisuuden täydentää ja syventää omaa osaamista. Workshopit ovat avoimia kaikille oppilaillemme. Ne kuuluvat sekä laajan että yleisen linjan opintoihin, ja kartuttavat oppilaan opintopistekertymää. Tervetuloa oppimaan ja oivaltamaan yhdessä!