Hyppää sisältöön

Elokuun starttikurssit, Tanssimaraton ja Tanssikimara

Elokuussa 2019, ennen uuden lukuvuoden alkua, järjestetään starttikurssit nuorille ja aikuisille sekä maksuttomia kokeilutunteja nuorten ja aikuisten Tanssimaratonissa ja lapsen Tanssikimarassa.


Nuorten starttikurssi FB neliöNuorten starttikurssi

Aika: ma–ke 5.–7.8.2019
Paikka: Virtaamo- & Vintti-tanssisalit, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16)

Starttikussilla viritellään keho uuteen kauteen. Paluu tanssisaliin tehdään valitsemalla joko kahden tai kolmen tunnin päivittäinen treenikokonaisuus. Opettajina kurssilla toimivat kaksi keravalaislähtöistä tanssijaa, jotka molemmat ovat lähivuosina keränneet laajalti tietotaitoa ja taiteellista osaamista ulkomailta. Tule mukaan antoisalle kurssille ja saat virtaa uuteen kauteen!

Kurssi on suunnattu erityisesti laajan oppimäärän Pikkolo 2 ja 3, Tako- ja Taiko-ryhmien oppilaille sekä yleisen oppimäärän perus- ja jatkotason oppilaille. 

Huom! 60 minuutin treenikokonaisuus on peruttu. Kaikki osallistuvat 90 minuutin treeneihin.

Hinnat

 2 treeniä/pvä 3 treeniä/pvä
 52 €  74 €

 

Ohjelma

Tarjolla on joka päivä (ma, ti ja ke) kolme 90 min treenituntia, joista valitaan joko kaksi tai kolme.

 klo 12.00–13.30  baletti (Virtaamo)
 klo 14.00–15.30  street (Vintti)
 klo 15.45–17.15  nykytanssi (Virtaamo)

Lajit

Baletti, opettajana Anette Toiviainen

Näillä tunneilla aloitamme uuden kauden hikoillen ja tanssista nauttien. Keskitymme erityisesti kehonhuoltoon sekä baletin tekniikkaan ja tyyliin. Tunti koostuu sopivan monipuolisesti lihastreenistä, tangosta ja keskilattiatyöskentelystä.

Nykytanssi, opettajana Anette Toiviainen

Nykytanssituntien fokuksena on lihasten aktivointi ja kehon tuen löytäminen ja palauttaminen kesän jälkeen. Lisäksi kehitämme nykytanssille ominaista liikemateriaalia sekä tekniikkaa hyödyntäen tilaa ja tasoja. Tärkeänä osana on myös oman liikkeen tuottaminen ja improvisaatio.

Street/hiphop, opettajana Sini Tuominen

Nämä tunnit ovat meneviä ja monipuolisia. Hiphopin tekniikkaan kuuluvat tietyt vakiintuneet perusliikkeet ja lisäksi treenaamme isolaatiota sekä erilaisia lattiatasossa tehtäviä liikkeitä. Näillä tunneilla teemme myös koreografiaa.

Opettajat

Anette Toiviainen opiskelee tällä hetkellä toista vuotta Tukholman Dans och cirkushögskolanissa (DOCH) tanssipedagogiikan linjalla pääaineenaan klassinen baletti. Viime syksyn hän vietti yliopistovaihdossa Itävallan Wienissä, jossa treenasi aktiivisesti sekä balettia että nykytanssia. Anetelle tanssissa tärkeää on sen tuoma hyvinvointi, itsensä haastaminen ja taiteellisuus.

Sini Tuominen on katutanssin moniosaaja ja opettaa mielellään mm. hiphoppia, housea sekä waackingia. Sini on syventynyt katutanssilajeihin mm. Åsa folkhögskolanissa sekä kursseilla ja tapahtumissa eripuolilla maailmaa. Sini on koulutukseltaan myös fysioterapeutti.

Ilmoittautuminen

  • Mene osoitteeseen https://kto.eepos.fi
  • Valitse ”Hakeudu oppilaaksi” tai ”Minulla on tunnukset”
  • Valitse ”Nuorten starttikurssi 5.–7.8.2019”
  • Valitse tunnit, joille haluat ilmoittautua. 
  • Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sähköpostiisi, että ilmoittautuminen on vastaanotettu.
  • Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonopaikalle. 

AnetteAikuisten starttikurssi: dynaamista balettia aikuisille

Aikuisten starttikurssi on peruttu!

Aika: ma–ke 5.–7.8.2019 klo 18.00–19.30
Paikka: Vintti-tanssisali, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16)
Hinta: 15 €/kerta, 35 €/koko kurssi 3 kertaa

Aikuisten starttikussilla viritellään keho kesän jäljiltä uuteen kauteen. Tulemme työskentelemään baletintekniikan ja tyylin parissa liittäen sen kehonhuollollisiin elementteihin. Tervetuloa kehittymään, treenaamaan ja nauttimaan!

Kurssin opettajana toimii keravalaislähtöinen tanssija ja opettajaopiskelija Anette Toiviainen. Anette opiskelee tällä hetkellä toista vuotta Tukholman Dans och cirkushögskolanissa (DOCH) tanssipedagogiikan linjalla pääaineenaan klassinen baletti. Viime syksyn hän vietti yliopistovaihdossa Itävallan Wienissä, jossa treenasi aktiivisesti sekä balettia että nykytanssia. Keväällä Anette ohjasi Tukholmassa omaa aikuisbalettiryhmää. Hänelle tanssissa tärkeää on sen tuoma hyvinvointi, itsensä haastaminen ja taiteellisuus.


Tanssimaraton FB neliö 8.8.2019TANSSIMARATON nuorille & aikuisille

Aika: torstai 8.8.2019 klo 17.3020.00
Paikka: Virtaamo-tanssisali, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16). Virtaamo-tanssisali sijaitsee rakennuksen alakerrassa.

Keravan tanssiopisto tarjoaa nuorille ja aikuisille torstaina 8.8.2019 kolmen tunnin mittaisen tanssimaratonin. Tule mukaan kokeilemaan yhtä lajia tai kaikkia kuutta! Puolen tunnin kokeilutunnit ovat maksuttomia, eikä niille tarvitse ilmoittautua.

Huom! Tunneilla tanssitaan paljain jaloin tai sukat jalassa, ei sisäkenkiä.

Tanssimaraton on osa Keravan liikuntavuotta 2019.

Aikataulu:

 klo 17.30–18.00  baletti  Jaana Reinikka
 klo 18.00–18.30  nykytanssi  Sari Tuunanen
 klo 18.30–19.00  hiphop  Sini Tuominen
 klo 19.00–19.30  house  Sini Tuominen
 klo 19.30–20.00  jazz  Viivi Virtanen
 klo 20.00–20.30  show  Viivi Virtanen

TanssikimaraTANSSIKIMARA lapsille

Aika: torstai 8.8.2019 klo 1718.30
Paikka: Vintti-tanssisali, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16). Virtaamo-tanssisali sijaitsee rakennuksen yläkerrassa.

Harkitsetko tanssiharrastuksen aloittamista? Tule mukaan kokeilemaan balettia, nykytanssia tai streetia tai vaikka kaikkia kolmea! Puolen tunnin kokeilutunnit ovat maksuttomia, eikä niille tarvitse ilmoittautua.

Huom! Tunneilla tanssitaan paljain jaloin tai sukat jalassa, ei sisäkenkiä.

Tanssikimara on osa Keravan liikuntavuotta 2019.

Aikataulu:

 klo 17.00–17.30  baletti  Jaana Reinikka
 klo 17.30–18.00  nykytanssi  Sari Tuunanen
 klo 18.00–18.30  street  Sini Tuominen

 

Liikuntavuosi logo

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen