Hyppää sisältöön

Opettajat

Opettajat

Voit ottaa yhteyttä opettajiin sähköpostitse etunimi.sukunimi@keravantanssiopisto.fi

Elma Kontio

Lastentanssi, baletti, showtanssi

Tanssissa Elmaa kiinnostavat itseilmaisu, itsensä haastaminen sekä fyysisyys. Tanssitunneille Elma luo turvallisen ympäristön, jossa jokainen voi kehittyä, nauttia ja ylittää itsensä. Elma on suorittanut tanssinopettajan AMK-tutkinnon Savonia-ammattikorkeakoulussa Kuopiossa.

Hannaleena Markkanen

Steppi

Hannaleena uskoo, että jokainen oppii, kunhan yhdessä löydämme sen oikean reitin asian luokse. Hienoin hetki opettajana on, kun näkee innostuksen syttyvän ja tietää, että tuo kipinä kantaa vielä pitkälle eteenpäin. Hannaleena on suorittanut tanssinopettajan AMK-tutkinnon Savonia-ammattikorkeakoulussa Kuopiossa.

Jaana Reinikka tanssii värikkään taustan edessä.

Jaana Reinikka

Baletti, oheislajit, apulaisrehtori

Jaana on tarkka, vaativa ja huumorintajuinen baletinopettaja. Hän kohtaa oppilaansa aina yksilöinä. Oppilailleen hän haluaa siirtää vahvan rakkautensa lajiin sekä antaa hyvät taustatiedot myös siitä, mitä kehossa ihon alla tapahtuu, kun tanssii ja liikkuu. Jaana on suorittanut tanssijan ammattitutkinnon Lontoossa Central School of Ballet:ssa, ja sen jälkeen opiskellut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa Helsingissä. Hän on jatkokouluttautunut mm. Somatic Pilates -ohjaajaksi.

Jenni Karjalainen

Lastentanssi, jazztanssi, showtanssi, baletti

Jenni on opettajana positiivinen ja pitkäjänteinen. Hän luo tunneille avoimen keskustelevan ilmapiirin, jossa tavoitteita kohden edetään toinen toistaan kannustaen. Jenni on suorittanut tanssinopettajan AMK-tutkinnon Oulun ammattikorkeakoulussa.

Katri Liikola

Broadway jazz, Heels

Positiivinen ja rehellinen oppimisympäristö sekä jokaisen oppilaan kannustaminen on Katrille tärkeää. Häntä inspiroi se, miten jokaisen oma erityislaatuinen kehollisuus voi toimia lähtökohtana tanssijantyössä, opettamisessa ja koreografian tekemisessä. Katri työskentelee myös koreografina ja tanssijana. Hän on suorittanut tanssijan perustutkinnon Tampereen konservatoriossa, ja sen jälkeen opiskellut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa Helsingissä.

Leona Pylkkänen

Street

Leona on kannustava opettaja, jonka tunnit ovat vauhdikkaita. Tärkeintä on hauskanpito hyvässä hengessä – tanssi on kuitenkin vain tanssia! Street-lajien joukosta hänen suosikikseen on valikoitunut hip hop. Leona on opiskellut tanssipedagogiikan kandidaatin tutkinnon Tukholmassa Stockholms konstnärliga högskolanissa. 

Lotta Lehtonen

Lastentanssi, baletti

Lotalle tärkeää on jokaisen oppilaan kohtaaminen yksilönä sekä avoin ja vuorovaikutuksellinen oppimisympäristö. Olennaisinta hänelle tanssissa on luovuus, oppimisen ilo ja kokemus siitä, että saa ylittää itsensä ilmaisemalla itseään juuri sellaisena kuin on. Lotta on suorittanut tanssinopettajan AMK-tutkinnon Turun taideakatemiassa.

Matti Timonen

Showjazz

Matti on opettajan kannustava, sopivan vaativa, energinen ja positiivinen. Tunnit ovat fyysisiä ja vauhdikkaita. Hän haluaa kehittää jokaista oppijaa yksilönä ja samalla luoda myös ryhmän sisälle hyvää ryhmähenkeä. Tärkeää on opettajan ja oppilaan välinen vuorovaikutus sekä ilmapiirin, jossa tavoitteita kohden edetään toinen toistaan kannustaen. Matti on suorittanut tanssinopettajan AMK-tutkinnon Oulun ammattikorkeakoulussa.

Petia Ilieva

Baletti

Petia on valmistunut tanssijaksi Bulgarian Kansallisbaletin koulusta, ja tanssinut Suomen Kansallisbaletissa vuodesta 2001. Vuonna 2009 hänet nimettiin tähtitanssijaksi. Tanssijantyönsä ohella Petia on opiskellut baletinopettajaksi. Hän jäi Kansallisbaletista eläkkeelle huhtikuussa 2019. Opetuskielenä on pääasiassa englanti.

Pietari Kauppinen

Break

Pietari painottaa tunneillaan vapautta liikkua, musiikin fiilistelyä ja turvallista ilmapiiriä. Tanssia opetellaan monipuolisesti pienemmistä askelista isoihin temppuihin. Pietari aka Kifle tanssii FreeDownCrew ja Toistuvat Yllätykset -nimisissä ryhmissä. Breikin erityisosaamista Pietari on hankkinut Ruotsissa Åsa Folkhögskolanin One Style -koulutusohjelmassa. Pietari on suorittanut liikuntaneuvojan opinnot Varalan urheiluopistossa.

Riikka Kekäläinen

Nykytanssi

Riikkaa kiehtoo tanssissa läsnäolo, hengitys, liikkeen virtaus ja ilmaisu. Tunneilla treenataan kehoa monipuolisesti. Välillä harjoitellaan fyysisesti voimaa käyttäen ja toisinaan vähän kevyemmin, jolloin rentous ja virtaus liikkeessä korostuvat. Riikka on suorittanut tanssinopettajan tutkinnon Turun taiteen ja viestinnän oppilaitoksessa.

Riina Husgafvel

Lastentanssi, showtanssi

Riina on opettajana energinen sekä rennolla otteella vaativa, tarkka ja kannustava. Hän kohtaa oppilaansa aina yksilöllisesti. Tunneilla on positiivinen, vuorovaikutteinen ja avoin oppimisilmapiiri. Riina on suorittanut tanssinopettajan AMK-tutkinnon Oulun ammattikorkeakoulussa.

Sini Tuominen

Hip hop, Freestyle

Keravalaislähtöinen Sini on katutanssin moniosaaja ja opettaa mielellään mm. hiphoppia, housea sekä waackingia. Sini on syventynyt katutanssilajeihin mm. Åsa folkhögskolanissa sekä kursseilla ja tapahtumissa eripuolilla maailmaa. Sini on koulutukseltaan myös fysioterapeutti.

Suvi Kajaus

Lastentanssi, nykytanssi, nykyjazz, dance hop, asiantuntija

Suville ominainen tanssityyli on vahvaa fyysistä tekemistä akrobatiahöysteillä lisättynä. Suvin tunneilla treenataan rennossa ilmapiirissä uutta oppien. Vuorovaikutteinen, yhdessä tekeminen ja oivaltaminen ovat tärkeässä osassa Suvin opetuksessa. Suvi haluaa johdattaa oppilaansa liikkeen hurmaavaan maailmaan. Suvi on suorittanut tanssinopettaja AMK-tutkinnon Savonia-ammattikorkeakoulussa Kuopiossa, ja sen jälkeen opiskellut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa Helsingissä.

Taru Salminen

Jazztanssi, nykytanssi, kuvatanssi, dance hop, edustusryhmät, oheislajit

Taru luo tanssitunneilleen osallistavan ilmapiirin ja korostaa erityisesti monipuolista kehollista ilmaisua, kehontuntemusta ja tanssijan oman sisäisen palon löytymistä. Tanssinopetuksessa häntä kiinnostavat vuorovaikutuksen eri muodot, taiteidenvälisyys sekä hyvinvoiva, liikkuva keho. Taru on suorittanut tanssinopettajan AMK-tutkinnon Turun taiteen ja viestinnän oppilaitoksessa, ja sen jälkeen opiskellut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa Helsingissä.

Tiia Louhemäki

Lastentanssi, showtanssi

Opettajana Tiia haluaa luoda tunneilleen kannustavan ja innostavan ilmapiirin, jossa jokaisella on mahdollisuus löytää omat vahvuutensa tanssin parissa. Tunneilla nautitaan tanssin ilosta yhdessä oppien ja oivaltaen. Tiian mottona on, että jokainen osaa tanssia. Tiia on suorittanut tanssinopettajan AMK-tutkinnon Savonia-ammattikorkeakoulussa Kuopiossa.

Verna Nordlund

Lastentanssi, baletti, nykytanssi

Vernan opetuksen keskiössä on tanssin elämyksellisyys. Leikin ja mielikuvittelun avulla tutustutaan erilaisten liikkumistapojen mahdollisuuksiin, jolloin sekä tanssin tekninen että luova puoli pääsevät kehittymään. Hauskuus ja tanssista nauttiminen ovat Vernan tunneilla merkittävässä roolissa. Verna työskentelee myös tanssijana. Verna on suorittanut tanssijan perustutkinnon Tampereen konservatoriossa, ja sen jälkeen opiskellut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa Helsingissä.

Tanssinopettaja Viivi Virtanen hyppää värikkään taustan edessä.

Viivi Virtanen

Jazztanssi, showtanssi, baletti, oheislajit, koordinaattori

Viiviä viehättää tanssissa kurinalaisuuden ja luovuuden yhdistelmä: miten tasapainotella teknisten pikkutarkkuuksien ja vapauden välimaastossa. Viiville on tärkeää luoda tunneille kannustava ja rento ilmapiiri, joka mahdollistaa kokeilemisen, epäonnistumisen ja itsensä ylittämisen. Viivi on suorittanut tanssijan perustutkinnon Tampereen konservatoriossa, ja sen jälkeen opiskellut kasvatustieteiden maisteriksi Tampereen yliopistossa.

Wilma Maunula

Nykytanssi

Jaa somessa: