Hyppää sisältöön

Opettajat

Opettajat

Voit ottaa yhteyttä opettajiin sähköpostitse etunimi.sukunimi@keravantanssiopisto.fi

Annika Meriläinen

Baletti, lastentanssi

Annika on opettajana kannustava ja positiivinen. Hän haluaa jokaisen oppilaan löytävän omat vahvuutensa ja nauttivan tanssimisesta. Annika on Keravan tanssiopiston kasvatti ja valmistunut tanssijaksi Suomen Kansallisoopperan ja -baletin Balettioppilaitoksesta. Pedagogista osaamistaan Annika on vahvistanut suorittamalla kasvatustieteen perusopinnot.

Hannaleena Markkanen

Steppi

Hannaleena uskoo, että jokainen oppii, kunhan yhdessä löydämme sen oikean reitin asian luokse. Hienoin hetki opettajana on, kun näkee innostuksen syttyvän ja tietää, että tuo kipinä kantaa vielä pitkälle eteenpäin. Hannaleena on suorittanut tanssinopettajan AMK-tutkinnon Savonia-ammattikorkeakoulussa Kuopiossa.

Ida Viljavuori

Akrobatia, tanssiakrobatia

Idaa kiehtoo akrobatiassa liikkeen puhtaus ja teknillisyys. Opettajana Ida kohtaa oppilaat yksilöinä hyödyntäen heidän vahvuuksiaan lajin opettelussa sekä luomalla ilmapiirin, jossa on mukava oppia uutta. Ida on Lahden sirkusartistikoulutuksen kolmannen vuosikurssin opiskelija.

Jaana Reinikka

Baletti, apulaisrehtori

Jaana on tarkka, vaativa ja huumorintajuinen baletinopettaja. Hän kohtaa oppilaansa aina yksilöinä. Oppilailleen hän haluaa siirtää vahvan rakkautensa lajiin sekä antaa hyvät taustatiedot myös siitä, mitä kehossa ihon alla tapahtuu, kun tanssii ja liikkuu. Jaana on suorittanut tanssijan ammattitutkinnon Lontoossa Central School of Ballet:ssa, ja sen jälkeen opiskellut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa Helsingissä. Hän on jatkokouluttautunut mm. Somatic Pilates -ohjaajaksi.

Jenni Karjalainen

Lastentanssi, jazztanssi, nykytanssi, showtanssi

Jenni on opettajana positiivinen ja pitkäjänteinen. Hän luo tunneilleen avoimen, keskustelevan ilmapiirin, jossa tavoitteita kohden edetään toinen toistaan kannustaen. Jennin tunneilla on innostava, vuorovaikutteinen ja avoin oppimisilmapiiri. Jenni on suorittanut tanssinopettajan AMK-tutkinnon Oulun ammattikorkeakoulussa.

Jenni Rautawaara

Lastentanssi, baletti, nykytanssi, showtanssi, jazztanssi

Jenni kannustaa oppilaitaan heittäytymään musikaalitanssien maailmaan ja tuntemaan niiden energian, ilon ja voiman. Jennin tunneilla tutustutaan erilaisiin kappaleisiin ja niiden tulkintaan ja omaan ilmaisuun. Omalla aktiiviurallaan Jenni on ollut mukana lukuisissa teatterimusikaaleissa, TV- ja revyytuotannoissa sekä eri artistien taustatanssijana. Hän ammentaa omista kokemuksistaan ja haluaa antaa oppilailleen parhaita työkalujani musikaalinumeroiden harjoittamiseen ja esittämiseen. Jenni on valmistunut showtanssijaksi 1998. Hän on täydentänyt ammattiosaamistaan Ruotsissa Balettakademien Göteborgissa sekä Yhdysvalloissa University of Florida Fine Artsissa. Hän on myös valmistunut liikuntaneuvojaksi Pajulahden urheiluopistosta.

Leona Pylkkänen

Hip hop, break, tanssikerho

Opettajana Leona on kannustava ja rento – ja tarkka tasa-arvon toteutumisesta. Leonan tunneilla pidetään hauskaa, kannustetaan toisia ja haastetaan itseä. Tanssimisen ohella opitaan tanssityylien kulttuuria ja historiaa. Leona on valmistunut tanssinopettajaksi Tukholman Stockholms konstnärliga högskolanista. Lisäksi hän on opiskellut Åsa Folkhögskolanissa katutanssilajeja.

Lotta Lehtonen

Lastentanssi, nykytanssi, showtanssi, jazztanssi

Lotalle tärkeää on jokaisen oppilaan kohtaaminen yksilönä sekä avoin ja vuorovaikutuksellinen oppimisympäristö. Olennaisinta hänelle tanssissa on luovuus, oppimisen ilo ja kokemus siitä, että saa ylittää itsensä ilmaisemalla itseään juuri sellaisena kuin on. Lotta on suorittanut tanssinopettajan AMK-tutkinnon Turun taideakatemiassa.

Mathilda Kauppila

Lastentanssi, showtanssi, nykytanssi

Mathildan tunneilla innostutaan ja oivalletaan yhdessä. Uusia haasteita lähestytään yhdessä pehmeästi ja pientä pilkettä silmäkulmassa vaalien. Vauhdikkaillakin tunneilla tärkeänä lähtökohtana on oman kehon kuunteleminen. Mathilda on suosittanut tanssialan perustutkinnon Outokummussa (Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria).

Matti Timonen

Showtanssi

Matti on opettajana kannustava, sopivan vaativa, energinen ja positiivinen. Tunnit ovat fyysisiä ja vauhdikkaita. Hän haluaa kehittää jokaista oppijaa yksilönä ja samalla luoda myös ryhmän sisälle hyvää ryhmähenkeä. Tärkeää on opettajan ja oppilaan välinen vuorovaikutus sekä ilmapiirin, jossa tavoitteita kohden edetään toinen toistaan kannustaen. Matti on suorittanut tanssinopettajan AMK-tutkinnon Oulun ammattikorkeakoulussa.

Petia Ilieva

Baletti, Repertuaari Kto

Petia on valmistunut tanssijaksi Bulgarian Kansallisbaletin koulusta, ja tanssinut Suomen Kansallisbaletissa vuodesta 2001. Vuonna 2009 hänet nimettiin tähtitanssijaksi. Tanssijantyönsä ohella Petia on opiskellut baletinopettajaksi. Hän jäi Kansallisbaletista eläkkeelle huhtikuussa 2019. Opetuskielenä on pääasiassa englanti.

Pietari Kauppinen

Break

Pietari painottaa tunneillaan vapautta liikkua, musiikin fiilistelyä ja turvallista ilmapiiriä. Tanssia opetellaan monipuolisesti pienemmistä askelista isoihin temppuihin. Pietari aka Kifle tanssii FreeDownCrew ja Toistuvat Yllätykset -nimisissä ryhmissä. Breikin erityisosaamista Pietari on hankkinut Ruotsissa Åsa Folkhögskolanin One Style -koulutusohjelmassa. Pietari on suorittanut liikuntaneuvojan opinnot Varalan urheiluopistossa.

Riikka Kekäläinen

Nykytanssi

Riikkaa kiehtoo tanssissa läsnäolo, hengitys, liikkeen virtaus ja ilmaisu. Tunneilla treenataan kehoa monipuolisesti. Välillä harjoitellaan fyysisesti voimaa käyttäen ja toisinaan vähän kevyemmin, jolloin rentous ja virtaus liikkeessä korostuvat. Riikka on suorittanut tanssinopettajan tutkinnon Turun taiteen ja viestinnän oppilaitoksessa.

Sini Tuura

Lastentanssi, tanssikerho, latinoshow

Sini on helposti lähestyttävä opettaja ja hänellä on monipuolinen tanssitausta. Sinin tunneilla vaalitaan turvallista ilmapiiriä ja jokainen tanssija kohdataan yksilönä. Sini on pohjakoulutukseltaan liikunnanohjaaja AMK, jonka lisäksi hän suorittaa parhaillaan liikuntatieteiden maisterin tutkintoa Jyväskylän yliopistossa.

Suvi Kajaus

Lastentanssi, nykytanssi, jazztanssi, nykyjazz, asiantuntija

Suville ominainen tanssityyli on vahvaa fyysistä tekemistä akrobatiahöysteillä lisättynä. Suvin tunneilla treenataan rennossa ilmapiirissä uutta oppien. Vuorovaikutteinen, yhdessä tekeminen ja oivaltaminen ovat tärkeässä osassa Suvin opetuksessa. Suvi haluaa johdattaa oppilaansa liikkeen hurmaavaan maailmaan. Suvi on suorittanut tanssinopettaja AMK-tutkinnon Savonia-ammattikorkeakoulussa Kuopiossa, ja sen jälkeen opiskellut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa Helsingissä.

Taru Salminen

Jazztanssi, nykyjazz, kuvatanssi, edustusryhmät

Taru luo tanssitunneilleen osallistavan ilmapiirin ja korostaa erityisesti monipuolista kehollista ilmaisua, kehontuntemusta ja tanssijan oman sisäisen palon löytymistä. Tanssinopetuksessa häntä kiinnostavat vuorovaikutuksen eri muodot, taiteidenvälisyys sekä hyvinvoiva, liikkuva keho. Taru on suorittanut tanssinopettajan AMK-tutkinnon Turun taideakatemiasta, ja sen jälkeen opiskellut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa Helsingissä.

Viivi Virtanen

Showtanssi, baletti, lastentanssi, kehonhuolto, koordinaattori

Viiviä viehättää tanssissa kurinalaisuuden ja luovuuden yhdistelmä: miten tasapainotella teknisten pikkutarkkuuksien ja vapauden välimaastossa. Viiville on tärkeää luoda tunneille kannustava ja rento ilmapiiri, joka mahdollistaa kokeilemisen, epäonnistumisen ja itsensä ylittämisen. Viivi on suorittanut tanssijan perustutkinnon Tampereen konservatoriossa, ja sen jälkeen opiskellut kasvatustieteiden maisteriksi Tampereen yliopistossa.

Jaa somessa: