Hyppää sisältöön

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen uutena oppilaana kevätlukukaudelle 2023 ja tammikuussa alkaviin uusiin ryhmiin käynnistyy torstaina 1.12. klo 9 osoitteessa kto.eepos.fi

Myös jatkavat oppilaat voivat täydentää omia opintojaan ilmoittautumalla kevätlukukaudeksi lisätunneille. 

Syksyllä tehty ilmoittautuminen on automaattisesti voimassa myös kevätlukukaudella. Jos oppilas ei jatka kevätlukukaudelle, peruutus on tehtävä 15.12. mennessä kirjallisesti toimistoon toimisto@keravantanssiopisto.fi

Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti Eepoksessa.

Näin ilmoittaudut UUTENA OPPILAANA

 • Mene osoitteeseen https://kto.eepos.fi
 • Valitse ”Hakeudu oppilaaksi”
 • Valitse ilmoittautumislomakkeista Uusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2022–2023.
 • Valitse ryhmä tai ryhmät, johon ilmoittaudut ja vahvista valintasi.
 • Täytä huolellisesti oppilaan ja huoltajan tiedot. Käytämme jatkossa oppilasviestinnässämme ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta.
 • Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin.

Uudet oppilaat eivät voi ilmoittautua Eepoksessa laajan opintolinjan syventäviin opintoihin (Tako- ja Taiko-ryhmät). Jos olet kiinnostunut syventävistä opinnoista, ota yhteyttä tanssiopiston toimistoon. Sopiva ryhmä etsitään yhdessä opettajien kanssa.

Näin ilmoittaudut JATKAVANA OPPILAANA

 • Mene osoitteeseen https://kto.eepos.fi
 • Valitse ”Minulla on tunnukset”
 • Kirjaudu sisään omilla henkilökohtaisilla tunnuksillasi. Jos olet hukannut tunnuksesi tai salasanasi, pyydä uudet hyvissä ajoin toimistosta toimisto@keravantanssiopisto.fi
 • Oman opettajasi suosittelemat tunnit näkyvät valmiiksi ilmoittautumislomakkeella. Hyväksy tuntisuositukset tai muuta valintoja toiveitasi vastaaviksi.
 • Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin. 

Tärkeää huomioitavaa ilmoittautujalle

Ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodelle 2022–2023 eli se on voimassa syys- ja kevätlukukauden. Lue huolella koulutussäännöt. Oppilaspaikan peruutus voidaan ilmoittautumisen jälkeen tehdä voimassa olevien koulutussääntöjen mukaisesti.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan koko lukuvuoden lukukausimaksut. Lukuvuodessa on 35 opetusviikkoa: syyslukukaudella 17 viikkoa ja kevätlukukaudella 18 viikkoa. Syys- ja kevätlukukauden maksut laskutetaan samansuuruisina.

Oppilaalla on mahdollisuus hakea taloudellisesti tuettua oppilaspaikkaa, jos hänellä on siihen perusteltu tarve. Lukukausimaksuun sisältyy oppilaiden tapaturmavakuutus. Suosittelemme tilaamaan lukukausimaksut e-laskuna omaan verkkopankkiin.

Näin ilmoittaudut LYHYTKURSSEILLE

Keravan tanssiopiston lyhytkursseille ilmoittaudutaan Eepoksessa osoitteessa https://kto.eepos.fi. Jokaiselle kurssille löytyy oma ilmoittautumislomakkeensa. Seuraa ylläolevia ohjeita riippuen siitä, oletko uusi vai jatkava oppilaamme.

Jaa somessa: