Hyppää sisältöön

Perhesirkus

Perhesirkus

Sukella mukaan sirkuksen ihmeelliseen maailmaan leikkien ja temppuillen! Perhesirkus on hauska yhteinen harrastus 4–8-vuotiaalle lapselle ja aikuiselle. Perhesirkustunnilla tutustutaan lattia-akrobatiaan sekä pari- ja ryhmätemppuiluun. Tunti alkaa vauhdikkaalla alkulämmittelyllä, jonka jälkeen tehdään erilaisia temppuja, keskittyen perheen yhteiseen tekemiseen. Tunti kehittää kehotietoutta, vahvistaa lihaksia ja parantaa liikkuvuutta.

Perhesirkus: oheislaji

Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Syyslukukaudella 2024 Perhesirkus järjestetään 10 kerran kurssina 17.8.–26.10.2024.

Kurssimaksu 155 €/perhe. Ilmoittautuminen lapsen nimellä. Mukaan voi samalla maksulla tulla perheestä useampikin lapsi ja aikuinen. Huomaathan, että aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden. Jos perheestä osallistuu useampi lapsi, täytäthän jokaisesta ilmoittautumisen erikseen.

Kenelle? Sisältö on suunniteltu pääasiassa 4–8-vuotiaille lapsille aikuisineen, mutta vanhemmatkin lapset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Miten pukeudun tunnille? Asuksi liikkumisen mahdollistavat vaatteet ja paljaat jalat. Pitkät hiukset laitetaan kiinni ja korut jätetään kotiin. Tunnilla voi olla mukana juomapullo.

Opettaja

  • Ida Viljavuori

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tunneille Eepos-järjestelmässä.

Lue myös ohjeet ilmoittautumiseen.

Jaa somessa: