Hyppää sisältöön

Nykyjazz

Nykyjazz

Nykyjazz yhdistelee rikkaalla tavalla nyky- ja jazztanssin elementtejä. Tunneilla treenataan molempien lajien tanssitekniikkaa, askelkuvioita, liikkuvia tanssisarjoja, luovuutta ja ilmaisua. Nykyjazziin kuuluvat hypyt, piruetit, jalanheitot ja -nostot, lattiatyöskentely sekä vaihtelevat liikelaadut. Koko kehoa hyödynnetään kekseliäästi ja liikelaaduissa on paljon vaihtelevuutta. Monipuolinen musiikki tukee ilmaisua ja tanssijoiden oman liikkeen tuottamista. Tunneilla harjoitellaan myös esiintymistä.

Pikkolonykyjazz: laaja (alkaen 9 v.)

Pikkolonykyjazz on kevätlukukaudella 2023 Pikkolojazz 1:n ja Pikkolonyky 2:n yhdistelmäryhmä. Voit tutustua lajeihin jazztanssin ja nykytanssin alla.

Nykyjazz perus 1: yleinen (alkaen 10 v.)

Nykyjazz perus 2: yleinen (alkaen 12 v.)

Nykyjazz jatko: yleinen (alkaen 15 v.)

Ryhmät harjoittelevat kerran viikossa. Oppilaat otetaan ryhmään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Miten pukeudun tunnille? Tanssiasuksi sopii liikkumisen mahdollistava asu, josta näkyy kehon linjaukset. Tunnilla tanssitaan harjoituksesta riippuen paljain jaloin, sukat jalassa tai jazztossuissa. Mukana on hyvä olla ohut pitkähihainen paita lattiatyöskentelyä varten. Pitkät hiukset laitetaan kiinni ja korut jätetään kotiin. Tunnilla voi olla mukana juomapullo.

Opettajat

  • Suvi Kajaus
  • Wilma Maunula

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tunneille Eepos-järjestelmässä.

Lue myös ohjeet ilmoittautumiseen.

Jaa somessa: