Hyppää sisältöön

Break

Break

Break on syntynyt jo 1970-luvulla Yhdysvalloissa. Sille on ominaista näyttävä ja akrobaattinen liikkuminen lattialla, pyörivät liikkeet, yhtäkkiset pysähtymiset (freeze) sekä dynaaminen ja vauhdikas jalkatyöskentely. Break-tunti sisältää perustekniikkaharjoituksia (toprocks, footworks), akrobatiaa, kehonhuoltoa ja venytyksiä. Lisäksi kehitetään omaa tanssityyliä ja tutustutaan breakin juuriin ja kulttuuriin. Musiikkina käytössä pääosin funk, rap ja breaks. Tämä näyttävä laji sopii myös tytöille.

Minibreak: yleinen tai laaja (7–9-vuotiaat)

Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Tunneilla tutustutaan breakin perusteisiin leikkien, pelien ja helppojen tekniikkaharjoitteiden avulla. Minibreak on energinen tunti turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Miten pukeudun tunnille? Tunnille tarvitset rennot vaatteet, joissa on helppo liikkua ja vaaleapohjaiset sisäkengät. Tunnilla voi olla mukana juomapullo.

Break perus, jatko: yleinen (alkaen 10 v.)

Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.
Perus- ja jatkotaso on tarkoitettu niille, jotka ovat jo pidemmällä harrastuksessa tai joilla on muuten hyvät tanssivalmiudet. Tunneilla syvennytään tanssimiseen ja vaativampiin liikkeisiin.

Miten pukeudun tunnille? Tunnille tarvitset rennot vaatteet, joissa on helppo liikkua ja vaaleapohjaiset sisäkengät. Tunnilla voi olla mukana juomapullo.

Opettaja

  • Pietari Kauppinen

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tunneille Eepos-järjestelmässä.

Lue myös ohjeet ilmoittautumiseen.

Jaa somessa: