Hyppää sisältöön

Musikaalitanssi

Musikaalitanssi

Anna musikaalirytmien viedä! Musikaalitanssitunnilla tanssit elokuvista ja teatterimusikaaleista tuttujen, uusien ja vanhojen kappaleiden tahtiin ja pääset uppoutumaan musikaalitanssille ominaiseen liikekieleen ja ilmaisuun. Tyyli pohjautuu pääosin jazz- ja showtanssin tekniikkaan. Tunneilla harjoitellaan myös äänenkäyttöä yhdistettynä liikkeeseen. Aluksi tehdään lämmittely- ja tekniikkaosio, jonka jälkeen luvassa on vauhdikkaita sarjoja läpi salin. Pääpaino on loppusarjassa, jossa vaihtuvien musikaalien koreografioista rakennetaan pieni kokonaisuus.

Musikaalimuksut: yleinen (alkaen 7 v.)

Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Oppilaat otetaan ryhmään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Musikaalimuksut soveltuu matalalla kynnyksellä kaikille tanssista ja ilmaisusta innostuneille lapsille. Tunnilla luodaan kivoja tanssikoreografioita laajasti musikaalimaailman hittejä hyödyntäen. Koordinaatio, kehonhallinta, musiikin kuuntelu ja hahmottaminen sekä ryhmätyötaidot kehittyvät hauskalla tavalla tanssiaskelten lomassa. 

Kenelle? Yli 7-vuotiaille koululaisille, joita kiinnostaa tanssi ja ilmaisu. Aiempaa harrastustaustaa ei tarvita.

Miten pukeudun tunnille? Tanssiasuksi sopii liikkumiseen sopivat vaatteet ja paljaat jalat. Pitkät hiukset laitetaan kiinni ja korut jätetään kotiin. Tunnilla voi olla mukana juomapullo.

Musikaalitanssi jatko: yleinen (alkaen 14 v.)

Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Oppilaat otetaan ryhmään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kenelle? Musikaalitanssin rinnalle suositellaan lisäksi jotain muuta tanssituntia, sillä tunnin pääpaino on koreografioissa ja ilmaisussa, ei niinkään tanssitekniikan harjoittelussa.

Miten pukeudun tunnille? Tanssiasuksi sopii liikkumisen mahdollistava asu, josta näkyy kehon linjaukset ja sukat tai jazztossut. Pitkät hiukset laitetaan kiinni ja korut jätetään kotiin. Tunnilla voi olla mukana juomapullo.

Opettaja

  • Jenni Koivisto

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tunneille Eepos-järjestelmässä.

Lue myös ohjeet ilmoittautumiseen.

Jaa somessa: