Hyppää sisältöön

Tanssikerho

Tanssikerho

Hyppää tanssin maailmaan! Tanssikerhon tunnilla kokeillaan eri tanssilajeja ja tutustutaan tanssin kiehtovaan maailmaan. Tanssikerhon avulla lapsi voi löytää itseään kiinnostavan harrastuksen ja tanssilajin. Kerhon lajeihin kuuluvat showtanssi, nykytanssi ja jazz. Lisäksi tunneilla voi olla mausteita katutanssista ja akrobatiasta. 

Tanssia lähestytään tanssipelien, lyhyiden tanssisarjojen ja erilaisten liikekokeilujen kautta. Tunnilla perusliikuntataidot kehittyvät ja oman kehon tuntemus kasvaa. Harjoittelun ytimessä on tanssista nauttiminen ja yhdessä tekeminen. Tunti sopii kaikille eri lajeista kiinnostuneille tytöille ja pojille. Ryhmä ei esiinny oppilasnäytöksissä. 

Tanssikerho: yleinen (7–10-vuotiaat)

Tanssikerho on taloudellisesti tuettu tunti, joka lukukausimaksu on edullisempi. Tanssikerhon hinta lukuvuonna 2022– 2023 on 100 €/lukuvuosi, koko summa laskutetaan syksyllä.

Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kenelle? Tanssikerho on tarkoitettu tanssiopiston uusille oppilaille.

Miten pukeudun tunnille? Tanssiasuksi liikkumiseen sopivat vaatteet ja paljaat jalat. Pitkät hiukset laitetaan kiinni ja korut jätetään kotiin. Tunnilla voi olla mukana juomapullo.

Opettajat

  • Taru Salminen
Jaa somessa: