Hyppää sisältöön

Edustusryhmät

Edustusryhmät

Tanssiopistossa toimii kolme laajan oppimäärän oppilaille suunnattua edustusryhmää. Ryhmissä syvennytään esiintymiseen, koreografiaan ja monitaiteelliseen työskentelyyn, ja ne harjoittelevat kerran viikossa. Tavoitteena on, että edustusryhmät osallistuvat tanssitapahtumiin, näkyvät ja kuuluvat tanssiopiston ulkopuolella ja esiintyvät mahdollisimman paljon.

Ryhmissä harjoittelu on tiivistä ja jokaisella jäsenellä on merkittävä rooli, joten sitoutuminen on tärkeää. Lähtökohtaisesti harjoituksissa ollaan aina läsnä. Osallistuminen ryhmiin on maksullista. Ryhmiin hakeudutaan erillisten hakutilaisuuksien kautta ja ne muodostetaan aina lukuvuodeksi kerrallaan. Jos edustusryhmät kiinnostavat, ota rohkeasti yhteyttä tanssiopiston toimistoon.

Haku edustusryhmiin lukuvuodelle 2022-2023: Ilmoittaudu jonopaikalle ryhmään lukuvuoden 2022-2023 jatkavien oppilaiden ilmoittautumislomakkeella. Hakijat kutsutaan koetanssiin elokuussa 2022.

INTO Kto

INTO Kto on tarkoitettu tanssioppilaille, jotka suorittavat tai ovat juuri saaneet päätökseen laajan oppimäärän perusopinnot.

Ryhmää ohjaa kaudella 2022–2023 Taru Salminen.

Tendency Kto

Tendency Kto on tarkoitettu tanssiopiston laajan linjan syventävän opintojen oppilaille.

Ryhmän toiminta muovautuu jäsentensä näköiseksi: tanssijoiden on mahdollista toteuttaa ja osallistua ryhmän toimintaan monin eri tavoin. Työskentely etenee eri projektien vaatimilla tavoilla. Ryhmän ohjaaja ei toimi tunneilla opettajana vaan koreografina ja iso vastuu työskentelystä on ryhmän jäsenillä. Tanssiryhmässä on aina tilaa hulluille ideoille, hauskoille yhteistyökuviolle ja hienoille esiintyjille!

Ryhmää ohjaa kaudella 2022–2023 Taru Salminen.

Repertuaariryhmä

Repertuaariryhmä on suunnattu baletin syventävien opintojen oppilaille. Ryhmässä harjoitellaan klassisen baletin perinteistä ohjelmistoa niin solististen kuin ryhmätehtävienkin osalta sekä uudempia balettikoreografioita.

Ryhmää ohjaa kaudella 2022–2023 tähtitanssija Petia Ilieva.

Jaa somessa: