kysymysmerkki oranssi

Tarvitsetko apua kurssin valinnassa tai ilmoittautumisessa? Me autamme mielellämme! Ota yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla toimistoomme numeroon 0400 956 037 (soittoaika ma–pe klo 12–15).

 

Ilmoittautuminen

Jatkavat oppilaat ilmoittautuvat lukuvuodelle 2019–2020 14.–27.5.2019. Uusien oppilaiden ilmoittautuminen käynnistyy 4.6.2019. 

uusi OPS pyorea tunnus musta cmyk

Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodelle eli se on voimassa syys- ja kevätlukukauden.

Luethan koulutussääntömme ennen ilmoittautumista. Koulutussäännöissä kerrotaan tarkemmin peruutusehdoista, poissaoloista ja maksuista. Ilmoittautuessasi hyväksyt koulutussääntömme ja sitoudut noudattamaan niitä.

Keravan tanssiopisto pidättää oikeuden tuntimuutoksiin. Lukujärjestykseen tulevat täydennykset päivitetään verkkosivuillemme.

Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti Eepos-järjestelmässä. Täydet ryhmät näkyvät ilmoittautumislomakkeella keltaisina. Eepoksessa voit myös päivittää yhteystietojasi ja selata opintojasi. Säilytäthän Eepos-tunnuksesi huolella! Lisätietoa Eepoksesta: https://kto.eepos.fi/#/info

Näin ilmoittaudut UUTENA OPPILAANA:

  • Mene osoitteeseen https://kto.eepos.fi
  • Valitse ”Hakeudu oppilaaksi”.
  • Valitse "Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2018-2019"
  • Ilmoittaudu kaikille tunneille, joille aiot osallistua lukuvuonna 2018–2019.
  • Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sähköpostiisi, että ilmoittautuminen on vastaanotettu.

Ilmoittautuminen tanssin syventäviin opintoihin uutena oppilaana

Kun haluat tulla mukaan tanssin laajalle linjalle syventäviin opintoihin Keravan tanssiopistoon uutena oppilaana tai yleisen opintolinjan puolelta, ota yhteyttä toimistoon.

Näin ilmoittaudut JATKAVANA OPPILAANA:

  • Mene osoitteeseen https://kto.eepos.fi
  • Valitse ”Minulla on jo tunnukset”.
  • Kirjaudu sisään saamillasi henkilökohtaisilla tunnuksillasi. Jos et ole saanut tunnuksia, pyydä ne toimistosta (toimisto(a)keravantanssiopisto.fi).
  • Ilmoittaudu kaikille tunneille, joille aiot osallistua lukuvuonna 2018–2019. Huom! Et voi valita ylempää tasoa kuin mitä opettajasi on sinulle ilmoittautumisinfolomakkeessa suositellut.
  • Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sähköpostiisi että ilmoittautuminen on vastaanotettu.

Näin ilmoittaudut LYHYTKURSSEILLE:

Myös Keravan tanssiopiston lyhytkursseille ilmoittaudutaan Eepoksessa. Jokaiselle kurssille löytyy oma ilmoittautumislomakkeensa. Seuraa ylläolevia ohjeita riippuen siitä, oletko uusi vai jatkava oppilaamme.

 

1 balettitanssija huppari päällä