kysymysmerkki oranssiTarvitsetko apua kurssin valinnassa tai ilmoittautumisessa? Me autamme mielellämme! Ota yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla toimistoomme numeroon 0400 956 037 (soittoaika ti,ke klo 12-17 ma,to,pe klo 12–15).

Ilmoittautuminen

Tervetuloa tanssimaan Keravan tanssiopistoon! Tarjoamme Keravan ja lähiseutujen lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuuden sekä harrastaa omaksi ilokseen että opiskella tavoitteellisesti tanssin eri lajeja ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa. Tanssiharrastuksen voi aloittaa jo vauvana yhdessä aikuisen kanssa tai milloin vain sen jälkeen.

Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Suosituimmat ryhmät täyttyvät nopeasti. Kun ilmoittaudut, saat sähköpostiisi heti ilmoittautumisvahvistuksen, joka kannattaa säilyttää.

Ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodelle ja se on voimassa syys- ja kevätlukukauden. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan koko lukuvuoden.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen syyslukukaudelle 2018 alkaa maanantaina 4.6.2018 klo 9.00

Ilmoittaudu tästä >>>>

Mille tunnille ilmoittaudun?

Voit tutustua eri oppiaineisiin tai valita sopivan tunnin lukujärjestyksestä. Keravan tanssiopisto antaa taiteen perusopetusta ja syventävää opetusta tanssissa. Opinnot jakautuvat yleiseen ja laajaan opintolinjaan. Lisätietoja tanssiharrastuksen aloittamisesta saa tanssiopiston toimistolta. Ota ensimmäinen askel ja anna tanssin viedä!

Luethan koulutussääntömme ennen ilmoittautumista. Huomioithan erityisesti, että ilmoittautuminen on sitova ja se on voimassa sekä syys- että kevätlukukaudella. Koulutussäännöissä kerrotaan tarkemmin peruutusehdoista, poissaoloista ja maksuista.

Kursseille ja leireille ilmoittaudutaan kurssikalenterin kautta.

 

uusi OPS pyorea tunnus musta cmykUusi sähköinen ilmoittautuminen kevään ja kesän leireille, kursseille ja syyslukukaudelle 2018

Keravan tanssiopisto on ottanut käyttöön uuden sähköisen ilmoittautumisen. Kevät- ja kesäkursseille 2018 ilmoittaudutaan Eepos-järjestelmän kautta. HUOM! Jokaiselle Keravan tanssiopiston nykyiselle oppilaalle lähetetään postitse henkilökohtaiset tunnukset, joilla oppilas pääsee kirjautumaan Eepos-järjestelmään ja ilmoittautumaan Keravan tanssiopiston järjestämiin opetusryhmiin ja kursseille. HUOMIO! Tarkista että yhteystietosi ovat ajan tasalla! Keravan tanssiopiston oppilaiden jatkoilmoittautuminen syksyn 2018 opetusryhmiin tapahtuu myös sähköisesti Eepos-järjestelmän kautta.

HUOM! Uudet oppilaat ilmoittautuvat Eepos-järjestelmän kautta ja saavat ilmoittautumisen jälkeen omat henkilökohtaiset tunnukset käyttöön. Jatkavat oppilaat ilmoittautuvat 14.-27.5.2018 välisenä aikana. Jokainen oppilas saa toukokuun alussa henkilökohtaiset tunnukset, joilla pääsee ilmoittautumaan Eepos-järjestelmän kautta.

Ilmoittautuminen tapahtuu Eepoksen kautta osoitteessa: https://kto.eepos.fi

Lisätietoja Eepos-järjestelmästä löydät täältä: https://kto.eepos.fi/#/info

 


Eri lajien aloitusiät yleisellä linjalla:

 • Akrobatia 7 vuotta
 • Dance hop 7 vuotta
 • Break (Junnubreak) 7 vuotta
 • Showtanssi 8 vuotta
 • Street 8 vuotta
 • Baletti 9 vuotta (laajalla linjalla valmentava baletti 7 vuotta)
 • Nykytanssi 9 vuotta (laajalla linjalla valmentava nykytanssi 7 vuotta)
 • Broadway jazz 9 vuotta

Minkä yleisen linjan tason valitsen?

 • Alkeet 1 = aloittavat harrastajat
 • Alkeet 2 = 1–2 vuotta harrastaneet
 • Perus 1 = 2–3 vuotta harrastaneet tai vastaavat taidot, siirtyminen seuraavalle tasolle opettajan suosituksesta
 • Perus 2 = 3–4 vuotta harrastaneet tai vastaavat taidot, siirtyminen seuraavalle tasolle opettajan suosituksesta
 • Jatko = edistyneiden ryhmä, vähintään 4 vuoden säännölliset opinnot, siirtyminen opettajan suosituksesta

 

Ilmoittautuminen