kysymysmerkki oranssi

Tarvitsetko apua kurssin valinnassa tai ilmoittautumisessa? Me autamme mielellämme! Ota yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla toimistoomme numeroon 0400 956 037 (soittoaika ma–pe klo 12–15).

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen uutena oppilaana kevätlukukaudelle 2020 ja tammikuussa alkaviin uusiin ryhmiin on käynnissä! 

Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodelle eli se on voimassa syys- ja kevätlukukauden.

Luethan koulutussääntömme ennen ilmoittautumista. Koulutussäännöissä kerrotaan tarkemmin peruutusehdoista, poissaoloista ja maksuista. Ilmoittautuessasi hyväksyt koulutussääntömme ja sitoudut noudattamaan niitä.

Keravan tanssiopisto pidättää oikeuden tuntimuutoksiin. Lukujärjestykseen tulevat täydennykset päivitetään verkkosivuillemme.

Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti Eepos-järjestelmässä. Täydet ryhmät näkyvät ilmoittautumislomakkeella keltaisina. Eepoksessa voit myös päivittää yhteystietojasi ja selata opintojasi. Säilytäthän Eepos-tunnuksesi huolella! Lisätietoa Eepoksesta: https://kto.eepos.fi/#/info

Jos opettajan on hyvä tietää jotain luottamuksellista esimerkiksi oppilaan terveydentilaan liittyen, suosittelemme kertomaan asiasta suoraan opettajalle joko sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai oppituntien yhteydessä. Tietoja ei kerätä ilmoittautumisen yhteydessä eikä tallenneta oppilasrekisteriin. 

Näin ilmoittaudut UUTENA OPPILAANA:

 • Mene osoitteeseen https://kto.eepos.fi
 • Valitse ”Hakeudu oppilaaksi”.
 • Valitse "UUSIEN OPPILAIDEN ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODELLE 2019-2020"
 • Ilmoittaudu kaikille tunneille, joille aiot osallistua lukuvuonna 2019–2020. 
 • Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sähköpostiisi, että ilmoittautuminen on vastaanotettu ja onnistunut. 
 • Jos ilmoittauduit jonopaikalle, otamme yhteyttä sähköpostitse, jos paikka vapautuu.

Huom! Tammikuun näytöksissä esiintyviin ryhmiin ei oteta uusia oppilaita 1.11.2019–25.1.2020. Näihin ryhmiin ilmoittautuvat oppilaat tulevat mukaan 27.1.2020 alkaen ja saavat lukukausimaksustaan –15% alennuksen. Ryhmien kohdalla on asiasta maininta Eepoksessa. 

Ilmoittautuminen Pikkolo 3, Tako- ja Taiko-ryhmiin uutena oppilaana

Kun haluat tulla mukaan tanssin laajalle linjalle Pikkolo 3, Tako- ja Taiko-ryhmiin Keravan tanssiopistoon uutena oppilaana tai yleisen opintolinjan puolelta, ota yhteyttä toimistoon.

Näin ilmoittaudut JATKAVANA OPPILAANA:

 • Mene osoitteeseen https://kto.eepos.fi
 • Valitse ”Minulla on jo tunnukset”.
 • Kirjaudu sisään saamillasi henkilökohtaisilla Eepos-tunnuksillasi. Jos olet unohtanut tunnuksesi, pyydä uusi toimistosta (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). 
 • Valitse "JATKOILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODELLE 2019-2020".
 • Ilmoittaudu kaikille tunneille, joille aiot osallistua lukuvuonna 2019–2020. Huom! Et voi valita ylempää tasoa kuin, mitä opettajasi on sinulle ilmoittautumisinfolomakkeessa suositellut.
 • Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sähköpostiisi, että ilmoittautuminen on vastaanotettu ja onnistunut.
 • Jos ilmoittauduit jonopaikalle, otamme yhteyttä sähköpostitse, jos paikka vapautuu. 

Näin ilmoittaudut LYHYTKURSSEILLE:

Myös Keravan tanssiopiston lyhytkursseille ilmoittaudutaan Eepoksessa. Jokaiselle kurssille löytyy oma ilmoittautumislomakkeensa. Seuraa ylläolevia ohjeita riippuen siitä, oletko uusi vai jatkava oppilaamme.

 

1 balettitanssija huppari päällä