Hyppää sisältöön

Edullinen tutustumishinta taiteen perusopetukseen uusille 4–10 v. oppilaille

Tarjoamme lukuvuonna 2022–2023 4–10-vuotiaille lapsille mahdollisuuden tutustua taiteen perusopetukseen edullisemmalla hinnalla. Järjestämme kaksi taloudellisesi tuettua tuntia, jotka on suunnattu tanssiopiston uusille oppilaille. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Molemmissa ryhmissä on vielä hyvin tilaa!

Tanssiseikkailu 4–6 v. (s. 2016–18)

Hinta: 103 €/lukukausi
Aika ja paikka: lauantaisin klo 11–11.45 tanssisali Akvaariossa, Seunalantie 14 (takaovi), Kerava
Opettaja: Iiris Hilden

Tutustu tanssin maailmaan vauhdikkaassa Tanssiseikkailussa! Tunnilla temppuilemme Väkkärien lailla, liikumme luovasti ja käytämme mielikuvitusta kuten Kipinät ja otamme Pikkujoutsenten tavoin keveitä tanssiaskelia. Tunnilla seikkaillaan erilaisten tanssityylien ja musiikkien maailmassa ja tutustutaan varhaisiän tanssiopintojen monipuolisiin sisältöihin.

Tanssikerho 7–10 v.

Hinta: 100 €/lukuvuosi, koko summa laskutetaan syksyllä
Aika ja paikka: keskiviikkoisin klo 16–16.45 tanssisali Virtaamossa, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16, alakerta), Kerava                          
Opettaja: Taru Salminen

Hyppää tanssin maailmaan! Tanssikerhossa kokeillaan eri tanssilajeja ja tutustutaan tanssin kiehtovaan maailmaan. Tanssikerhon avulla lapsi voi löytää itseään kiinnostavan harrastuksen ja tanssilajin. Kerhon lajeihin kuuluvat showtanssi, nykytanssi ja jazz. Lisäksi tunneilla voi olla mausteita katutanssista ja akrobatiasta. 

Tanssia lähestytään tanssipelien, lyhyiden tanssisarjojen ja erilaisten liikekokeilujen kautta. Tunnilla perusliikuntataidot kehittyvät ja oman kehon tuntemus kasvaa. Harjoittelun ytimessä on tanssista nauttiminen ja yhdessä tekeminen. Tunti sopii kaikille eri lajeista kiinnostuneille tytöille ja pojille. Ryhmä ei esiinny oppilasnäytöksissä. 

Taloudellisesti tuetut oppilaspaikat

Myös jatkavilla oppilailla on mahdollisuus saada tanssiopintoihinsa taloudellista tukea. Taloudellisesti tuettua oppilaspaikkaa voi hakea laajan tai yleisen opintolinjan 7–20-vuotias oppilas, jolla on siihen perusteltu tarve. Taloudellisesti tuetun oppilaspaikan saajalle annetaan huojennusta lukukausimaksuihin, ja sitä myönnetään koko lukuvuodeksi. Taloudellisesti tuettujen oppilaspaikkojen hakuaika lukuvuodelle 2022–2023 päättyy 10.8.2022. Paikkaa haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake. Hakijan on oltava hakuvaiheessa ilmoittautunut oppilaaksi. Päätökset ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Muista myös Keravan kaupungin tuet lasten ja nuorten harrastuksiin

Keravan kaupunki tukee keravalaisten lasten ja nuorten harrastamista kahdella avustuksella.

Harrastestipendi on suunnattu keravalaisille 7–17-vuotiaille nuorille. Seuraavaksi haussa ovat kevätlukukauden 2023 tuet. Hausta tiedotetaan marraskuussa 2022.

Harrasteseteli on keravalaisille 7–29-vuotiaille nuorille suunnattu avustus. Hakuaika on käynnissä 1.8.–30.11.2022.

Lisätietoa: https://kerava.fi/asioi-verkossa/avustukset

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen