29.10 2020

Tiia
Tiia Raatikainen Savonia AMK:sta aloitti meillä harjoittelun 19.10. ja jatkaa aina joululomaan asti. Tiia opiskelee Savoniassa viimeistä vuotta tanssinopettajaksi ja harjoittelu on osa hänen opintojaan. Tiia opettaa nykytanssia ja jazzia sekä laajan linjan että yleisen puolen oppilaille. Lisäksi Tiia työskentelee toimistossa ja vastailee mm. puhelimeen. Tervetuloa mukaan joukkoomme!

26.10 2020


Pyhäinpäivänä ei opetusta

 

 

  

Pyhäinpäivänä la 31.10. ei ole lukujärjestyksen mukaista opetusta. 

23.10 2020

VaatetilauskuvaNyt voit hankkia treenivaatteet tanssitunnillesi Keravan tanssiopiston logolla! Teknisissä paidoissa logo rinnassa ja hupparissa turkoosi brodeeraus selässä.

Oheisesta kuvastosta löydät kaikki saatavillaolevat tuotteet, koot sekä hinnat. Sovitukset ja tilaukset Intersport Keravan myymälässä 3.-15.11.

Osoite 
Intersport Kerava, Nikonkatu 1 (Citymarketin talossa),

Aukiolo 
Ma-Pe 10.00-19.00
La 10.00-16.00
Su 12.00-16.00

 
30.09 2020

KasvomaskiAlueellemme suositellaan kasvomaskien käyttöä THL:n antaman ohjeen mukaisissa tilanteissa. THL on suositellut kasvomaskin käyttöä mm. julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Näihin tiloihin kuuluvat myös liikuntatilat vähintäänkin yleisten tilojen ja pukuhuoneiden osalta.

Keravan tanssiopisto edellyttää kasvomaskin käyttöä yli 15-vuotiaille oppilaille sekä lasta toimitiloihin saattavalle huoltajalle vähintäänkin toimipisteiden yleisissä tiloissa (mm. aulat, portaikot, käytävät) sekä pukutiloissa. Kasvomaskien hankinta on oppilaiden ja huoltajien vastuulla. Kertakäyttöisiä maskeja voi aluksi kysellä opettajalta, jos oma on unohtunut.    

Tanssiopiston 3.8. tiedotetut hygieniakäytännöt turvalliseen toimimiseen tunneilla ja toimipisteissä ovat edelleen voimassa.
#turvallisestitanssimaan

Irmeli Toiviainen, rehtori

25.09 2020

Syliretkiä, tanssihetkiä -vauvatanssikurssi 

Torstaisin 22.10.-12.11.2020 klo 10.30-11.00 (4 kertaa)
Paikka: Tanssisali Joraamo, Keravan kirjaston 2. krs, Paasikivenkatu 12
Hinta: 30 €

Tervetuloa mukaan vauvan ja aikuisen yhteiseen tanssihetkeen.
Neljän kerran vauvatanssikurssilla liikutaan, tanssitaan, körötellään ja lorutellaan vauvantahtisesti Keravan tanssiopiston opettajan johdolla. Yhdessä tanssiminen vahvistaa varhaista vuorovaikutusta ja tukee vauvan kehitystä kokonaisvaltaisesti.
Kurssi on suunnattu ei vielä käveleville vauvoille, jotka kuitenkin jo kannattelevat päätään. Osallistuminen ei vaadi ennakkotaitoja, mukaan tarvitaan vain liikkumiseen sopivat vaatteet ja peitto tai pyyhe vauvan alustaksi.
Kurssi järjestetään Joraamo-tanssisalissa Keravan kaupunginkirjaston toisessa kerroksessa, Me-talon vieressä. Paikalla on hoitopöytä sekä tilaa vaunuille.

Ilmoittaudu kurssille Eepoksessa 30.9.-20.10.2020.

21.09 2020

Sipoo showavoin

 

TANSSIOPINNOT PANDEMIA-AIKANA

Otamme toiminnassamme huomioon tartuntatautitilanteen jatkumisen ja viranomaistahojen suositukset. Tavoitteenamme on pitää toiminta käynnissä mahdollisimman kattavasti ja samalla kuitenkin turvallisesti. Tämän takia olemme ottaneet käyttöömme uusia toimintatapoja opetuksen järjestämiseen sekä väliaikaisesti uudet suositukset korvaustuntikäytäntöihin.

KORVAUSTUNTIKÄYTÄNTÖÖN UUSI SUOSITUS

Keravan tanssiopiston koulutussääntöihin on kirjattu ohje poissaolojen korvaamiseen (joka edelleen on voimassa):
Yksittäiset poissaolot voi ottaa kiinni saman lukukauden kuluessa, etu- tai jälkikäteen, helpommilla tai saman tasoisilla tunneilla sen mukaan kuin tunneilla on tilaa. Poissaolon voi ottaa kiinni kuukautta ennen poissaoloa. Syyslukukauden poissaolot on otettava kiinni seuraavan tammikuun loppuun mennessä. Lukujärjestystunteja ei voi ottaa kiinni tiiviskursseilla (koulutussäännöt 2020).

UUSI SUOSITUS: Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi suosittelemme, että oppilaat eivät käy kiinniottamassa poissaolojaan lukujärjestyksen mukaisilla viikkotunneilla tämän syksyn aikana tai niin kauan, kuin tartuntatautitilanne vaatii. Tällä käytännöllä pyrimme vähentämään eri ryhmien välillä tapahtuvaa sekoittumista ja lähikontaktien määrää sekä pitämään tartuntariskin pienempänä. Suositus perustuu THL:n, Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Opetushallituksen ohjeistuksiin taiteen perusopetuksen järjestämiseksi koronaepidemian aikana.

Suositus on aluksi voimassa syyslukukauden ja kevätlukukaudella palaamme (toivottavasti) normaaliin käytäntöön. Jos koronaepidemia on laantunut kevätkaudeksi, voi syksyn poissaoloja korvata koko kevätlukukauden ajan myös lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla. Toivomme oppilailta ymmärrystä ja yhteistä vastuunottoa pandemia-ajalla.

 

KORVAUSTUNNIT (lähi- ja etämahdollisuus)

Uuden suosituksen rinnalle haluamme tarjota oppilaille mahdollisuuden korvata poissaoloja syyslukukaudella seuraavasti:

Korvaustunnit syyslomaviikolla 42
Järjestämme erillisiä korvaustunteja eri lajeista syyslomaviikolla 42. Näille tunneille on mahdollisuus osallistua myös etänä. Ilmoittautuminen korvaustunneille aukeaa 15.9. klo 9. Korvaustunnit löydät aikajärjestyksessä ilmoittautumislomakkeelta osoitteesta kto.eepos.fi

Korvaustunneille ilmoittautuminen: Kaikille korvaustunneille ilmoittaudutaan etukäteen Eepoksessa (selain, ei appi) omilla tunnuksilla viimeistään kaksi päivää ennen korvaustuntia. Ryhmiin mahtuu 10 oppilasta/ryhmä.

STRIIMATUT TUNNIT (osallistuminen etänä omalle tunnille)
Useissa ryhmissä oppilas voi osallistua omalle tunnilleen myös etänä. Opettaja tiedottaa tästä mahdollisuudesta ryhmäkohtaisesti. Jos oppilaan ryhmässä on mahdollisuus osallistua striimatulle tunnille, tulee poissaolo ilmoittaa viimeistään (samana päivänä) klo 12.00 mennessä omalle opettajalle.

Ilmoittaminen tehdään s-postilla tai tekstiviestillä. Otamme tämän opetusmuodon käyttöön ensin laajan oppimäärän syventävien opintojen ryhmissä (Tako ja Taiko). Jatkossa myös muissa ryhmissä voidaan etäosallistumista hyödyntää.

Osallistuminen etänä

Koronatestin tuloksen saaminen saattaa kestää useita päiviä ja oppilas voi joutua odottelemaan tulosta jo ihan terveenä. Tämän takia tulemme tarjoamaan striimattuja tanssitunteja niille, jotka eivät pysty osallistumaan tunneille.
Striimaus toteutetaan normaaliopetuksen yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että opettaja käynnistää yhteyden tunnin alussa ja oppilas voi osallistua tuntiin kotoa käsin. Oppilas näkee normaalituntitilanteen – harjoitteineen, taukoineen (juomatauot, siirtymät harjoituksesta toiseen) ja opettajan kommentein. Opettaja keskittyy opetuksessa paikalla olevaan ryhmään, eikä välttämättä pysty antamaan palautetta etäyhteydellä opiskelevalle. Tässä kohtaa oppilas ottaa itse vastuuta oppimisesta. Etätunnilla oppilaan vakuutus on voimassa myös kotona harjoittelevilla.

Myös opettaja voi joutua karateeniin. Tuolloin opetusta voidaan toteuttaa kahdella eri tavalla. Opettaja voi pitää etätunnin niin, että oppilaat osallistuvat tunnille omasta kodista käsin. Joissakin tilanteissa opetus voidaan toteuttaa etänä myös niin, että oppilaat ovat salissa ja opettaja opettaa kotoa käsin. Tällaisessa tapauksessa ryhmällä on salissa valvoja, joka on vastuussa ryhmästä.

KUVAUSLUPA

Jotta striimaus tunneilla sujuu mutkattomasti ja luvanvaraisesti, tarvitsemme oppilailta luvan tulla kuvatuksi. Olemme kysyneet kuvausluvat jo ilmoittautumisvaiheessa, mutta tuo kuvauslupa ei kata striimattuja tunteja. Jos sinua EI saa kuvata striimaustilanteessa, ilmoita asiasta omalle opettajallesi s-postilla. Opettaja ottaa tämän huomioon järjestäessään kuvaustilannetta. 

15.09 2020

Taikomo kuvaHei syventävien opintojen oppilaamme! Tervetuloa mukaan Taikomoon!

Tanssin laajan oppimäärän syventävät opinnot huipentuvat lopputyöhön, johon lopputyöntekijät pääsevät valmistautumaan yhdessä ryhmän kanssa.
Lukuvuonna 2020-2021 tanssiopistolla kokoontuu lopputyöryhmä Taikomo, jossa asiaan syvennytään vaihe vaiheelta. Taikomossa määritellään oman lopputyöprosessin tavoitteet ja tutustutaan erilaisiin mahdollisiin toteutustapoihin ja työvälineisiin.

Lopputyö keskittyy seuraaviin perusopetuksen syventävien opintojen opetussuunnitelman painotusalueisiin, joita ovat:

 

 • Tanssin, harjoittelen ja heittäydyn (taito ja taide)
 • Liikun, oivallan ja koen (hyvinvointi ja kehollisuus)
 • Luon, toimin ja vaikutan (vuorovaikutus ja kulttuurinen osaaminen)
 • Esiinnyn, ilmaisen ja osallistun (esiintyminen)

Lopputyöt esitellään kevätkaudella 2021. Lisätietoja saat omalta pääaineen opettajaltasi. Esittelyviikko ilmoitetaan myöhemmin.

14.09 2020

Eepos App

 

Oppilaillemme ja heidän huoltajilleen on nyt saatavilla oma appi Eepokseen. Appin avulla pysyt ajantasalla, saat tiedotteet suoraan puhelimeesi ja näet kalenterista omat tuntisi ja loma-ajat.

Huoltajille ja oppilaille on saatavilla omat profiilit ja huoltajat pystyvät tarkastelemaan oman profiilinsa kautta useamman lapsen ja jopa useamman oppilaitoksen sisältöjä, mikäli lapsi opiskelee meidän lisäksi esim. Keravan musiikkiopistossa tai Keravan kuvataidekoulussa. Eepos App saatavilla Play kaupassa ja iStoressa.

Mikäli et ole saanut tunnuksia Eepokseen tai tarvitset uudet, saat ne meiltä toimistosta. 

14.09 2020

 

 

Söderkullan sisäänkänti

 

Ohessa ohje kuinka uudelle Tanssisillalle saavutaan. 

 • Sisäänkäynti on Taidepihan kautta B-ovesta.

 • Söderkullassa tanssiville oppilaillemme on toimitettu ovikoodit. Mikäli et ole saanut omaasi. Olethan yhteydessä toimistoon.

 • Muistutamme että koulu on ns. sukkakoulu, joten ulkojalkineet jätetään eteisessä sijaitsevaan kenkätelineeseen
02.09 2020

 

TendencySirkusmarkkinat

 

Sirkusmarkkinat on tänä vuonna Sirkuksen ja taiteen lauantai 5.9.2020! Tänä vuonna Sirkusmarkkinoiden ohjelma on entistä sirkus- sekä taidepainotteisempi. Tarjolla on monipuolista ilmaista ohjelmaa kaikenikäisille ympäri kaupunkia. Keskustassa myös Suomen Tivoli.

Turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota, ja vallitsevan koronatilanteen takia markkinamyyntikojut peruuntuvat. Tapahtumakävijä pääsee näkemään hienon kattauksen sirkustaiteilijoiden esityksiä, kuten moottorisahajongleerausta ja tulishown. Ympäri Keravaa myös hienoja taidenäyttelyitä. Tapahtuman järjestää Keravan kaupunki. Tendencyn esitys on klo 11.15, jolloin näemmekin toimintavuoden uuden kokoonpanon esiintymässä ensimmäistä kertaa!

17.08 2020

Ovikoodi

Olemme vaihtaneet kaikkien toimipisteidemme ovikoodit. Saat uuden ovikoodin, mikäli sinulla on tunteja toimipisteillämme joihin ovikoodi vaaditaan Eepoksen tiedotteet- osioon sekä tekstiviestillä.

Koodi aktivoituu 15 minuuttia ennen päivän ensimmäisen tunnin alkua. Mikäli et ole saanut ovikoodia viimeistään samana päivänä ennen tuntiasi, ole yhteydessä toimistoon.

17.08 2020

Elma aikuis

Toimintakausi 2020-21 on pyörähtänyt käyntiin! Tervetuloa tanssimaan ilo yhdessä! Uudet oppilaat ovat tervetulleita kokeilemaan maksutta ensimmäisen kokeilukerran, mutta muistathan ilmoittautua tunnille Eepoksessa ennen kokeilukertaasi. Voimme ottaa saliin ainoastaan oppilaat, jotka löytyvät opettajan oppilaslistasta ja oppilasrekisteristämme. 

13.08 2020

lapsi jalat nettisivulleSuvi kuva KajausHei poika! Tuu tanssii! Meillä on nyt lisäksi tutustumiskampanja just sulle.

Jos ilmoittaudut nyt tai viimeistään ensimmäisen opetusviikon loppuun mennessä (vko 34) saat yhden kokeilukerran sijaan käydä kokeilemassa kolme kertaa maksutta (18.8., 25.8. ja 1.9.). Mikäli pidät oppilaspaikkasi, tuntihinta on normaali hinnastonmukainen hinta. 

Elokuussa saamme mukaamme uuden opettajan Suvin, jonka tunnit ovat VAIN pojille. Suvi on toiminut tanssinopettajana vuodesta 2000 alkaen, ja erikoistunut poikaryhmien tanssinopetukseen. Suvi on myös palkittu poikaopetuksen kehittämisestä vuoden 2018 tanssikasvattaja-palkinnolla.Suvin tunneilla liikutaan monipuolisesti poikien ryhmädynamiikka ja fyysiset ominaisuudet huomioiden. 

Tunnit Killan koululla.

tiistaisin 18.15-19.00 Väkkärät 5-7 v. ja
19.00-19.45 Dance hop (pojat) 8-11v.
10.08 2020

Contemporary

Olemme päivittäneet lukujärjestystä kesän jälkeen. Olemme lisänneet tunteja ja lisänneet taukoja isompien ryhmien vaihtoihin, jotta välttyisimme ruuhkilta pukutiloissa. Tarkista omat tuntiaikasi oheisesta linkistä.

2020-2021 lukujärjestyksen löydät täältä

Lukuvuodella 2020–2021 on 35 opetusviikkoa, joista 17 opetusviikkoa pidetään syyslukukaudella ja 18 opetusviikkoa kevätlukukaudella.

Syyslukukausi alkaa maanantaina 17.8.2020
Syysloma on vko 42 ma 12.-pe 16.10. Viimeiset opetuskerrat ovat viikolla 51

06.08 2020

Hygieniaohjeet 

Olemme päivittäneet hygieniaohjeemme. Löydät ne täältä.

Toiminnassamme otetaan huomioon tartuntatautitilanteen jatkuminen ja siihen liittyvät ajantasaiset viranomaisten ohjeet. Noudatamme Opetushallituksen, Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THL:n ohjeita taiteen perusopetuksen oppilaitosten hygieniakäytännöistä koronavirusepidemian aikana. Meille on tärkeää huolehtia niin oppilaiden kuin opettajienkin terveydestä ja turvallisuudesta. Salimme siivotaan tehostetusti ja tuuletetaan mahdollisimman hyvin. Tärkeää on, että jokainen toimii vastuullisesti ja noudattaa annettuja ohjeita.

05.08 2020

Palvelemme ma pe klo 12 15 Seunalantie 14 0400 956 037

 

 

Toimistolla on palattu työn touhuun! Puhelin soi ahkerasti ja paljon uusia oppilaita on löytänyt tunneille. Hienoa! Vielä ehdit mukaan. Opetus alkaa 17.8.

04.08 2020

Syyslukukausi käynnistyy lukujärjestyksen mukaisena maanantaina 17.8.2020. 

Uusia oppilaita otetaan mukaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Muutamia vapaita paikkoja löytyy vielä muun muassa seuraavista ryhmistä:

Keravalla

Alle kouluikäiset:

 • LT Säteet 4-5-vuotiaat perjantaisin klo 16.15-17.00 Keravan Kirjaston Tarina-salissa (2. krs)
 • LT Pikkujoutsenet 5-6-vuotiaat keskiviikkoisin klo 18.00-18.45 Keravan Kirjaston Tarina-salissa (2. krs)
 • LT Väkkärät 5-7-vuotiaat (poikien oma ryhmä!) tiistaisin klo 18.15-19.00 Konttori-salissa (Seunalantie 14)

7-8-vuotiaat:

 • Mininyky maanantaisin klo 16.15-17.15 Keravan Kirjaston Tarina-salissa (2. krs)
 • Minipikkolo baletti tiistaisin Vintti-salissa (Lintulammenkatu 16) ja keskiviikkoisin Akvaario-salissa (Seunalantie 14) klo 17.15-18.15
 • Ministreet torstaisin klo 17.00-18.00 Keravan Kirjaston Tarina-salissa (2. krs)
 • Minishow lauantaisin klo 12.30-13.30 Konttori-salissa (Seunalantie 14)

9-12-vuotiaat:

 • Pikkolobaletti 1 tiistaisin klo 18.15-19.15 ja perjantaisin klo 16.30-17.30 Akvaario-salissa (Seunalantie 14)
 • Dance Hop poikien oma ryhmä tiistaisin klo 19.00-19.45 Konttori-salissa (Seunalantie 14)
 • Hip hop alkeet keskiviikkoisin klo 16.15-17.15 Keravan Kirjaston Tarina-salissa (2. krs)
 • Show alkeet 1 perjantaisin klo 15.30-16.30 Akvaario-salissa (Seunalantie 14)

Nuoret ja aikuiset:

 • Hip hop avoin taso keskiviikkoisin klo 18.15-19.15 Keravan Kirjaston Tarina-salissa (2. krs)
 • House & Waacking avoin taso keskiviikkoisin klo 19.15-20.15 Keravan Kirjaston Tarina-salissa (2. krs)
 • Nykytanssi avoin torstaisin klo 19.15-20.15 Kurkelan koulun tanssisalissa (Käenkatu 10)
 • Baletti alkeet lauantaisin klo 10.00-11.00 Akvaario-salissa (Seunalantie 14)

Sipoossa

Alle kouluikäiset:

 • LT Säteet 4-5-vuotiaat keskiviikkoisin klo 18.00-18.45 Sipoonlahden koulukeskuksessa (Söderkulla)
 • LT Säteet 4-5-vuotiaat torstaisin klo 17.15-18.00 Päiväkoti Pikkusydämessä (Nikkilä)
 • LT Pikkujoutsenet 5-7-vuotiaat keskiviikkoisin klo 18.45-19.30 Sipoonlahden koulukeskuksessa (Söderkulla)
 • LT Pikkujoutsenet 5-6-vuotiaat torstaisin klo 18.00-18.45 Päiväkoti Pikkusydämessä (Nikkilä)

7-9-vuotiaat:

 • Minishow keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 Sipoonlahden koulukeskuksessa (Söderkulla)
 • Minibaletti torstaisin klo 18.45-19.45 Päiväkoti Pikkusydämessä (Nikkilä)

10-12-vuotiaat:

 • Show alkeet torstaisin klo 19.45-20.45 Päiväkoti Pikkusydämessä (Nikkilä)

Tervetuloa mukaan tanssimaan ilo yhdessä!

11.06 2020

Kirjasto

 

Keravan tanssiopiston tunteja löytyy  toimintakaudella 2020-2021 myös Keravan kirjastolta 2.kerroksesta.

Kirjastolle on helppo kulkea kauempaakin vaikkapa julkisilla ja vanhempien on mukava piipahtaa kirjastossa pienempien lasten tuntien aikana. Kurkkaa lukujärjestyksestä mitkä tunnit löytyvät jatkossa tanssisalista Kirjasto

10.06 2020

Aloita uusi kausi starttikurssilla!

Takojen (laajan opintolinjan syventävät opinnot) starttikurssi tulee jälleen. Kolmen päivän aikana tanssitaan kuusi tanssituntia, lajeina baletti, jazztanssi ja nykytanssi. 75 minuutin tunneilla saat hien virtaamaan ja kropan hereille, ja pääset treenaamaan itsesi valmiimmaksi syyskauden aloitukseen.

Starttikurssin tanssitunnit maanantaista keskiviikkoon 10.-12.8.2020 klo 16.30-19.15.

Starttikurssin ohjelma:

Maanantaina 10.8. jazztanssia ja balettia.
Tiistaina 11.8. nykytanssia ja jazztanssia.
Keskiviikkona 12.8. balettia ja nykytanssia.

Kurssin hinta: 45 e.

Kurssilla opettavat Keravan tanssiopiston taitavat ja innostavat opettajat Suvi Kajaus, Jaana Reinikka ja Viivi Virtanen.

Ilmoittautuminen kurssille alkaa perjantaina 12.6. Viimeinen mahdollinen ilmoittautumispäivä on torstai 6.8. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

08.06 2020

Keravan päivä

Keravan tanssiopisto osallistuu juhlintaan videotervehdyksellä, jossa palataan tanssiopiston hienoon 40-vuotisjuhlanäytökseen, joka tanssittiin Kerava-salissa tammikuussa 2020. Videon voi katsoa tanssiopiston nettisivuilta: www.keravantanssiopisto.fi/fi/ajankohtaista. Nimenomaan Keravan päivänä, sunnuntaina 14.6.!

Keravan päivää vietetään sunnuntaina 14.6. virtuaalisesti.
Verkossa esitettävissä etätapahtumissa on edustettuna monenlaista ohjelmaa muun muassa kulttuurin ja taiteen saralta. Osa tapahtumista on myös koettavissa livenä. Otathan tällöin huomioon hygieniasäännöt sekä turvavälit!

Tervetuloa juhlistamaan Keravan päivää virtuaalisesti!

https://www.kerava.fi/ajankohtaista/keravan-p%C3%A4iv%C3%A4-2020

 

08.06 2020

Sipoo tanssii taiteen perusopetusta vihreäSipoo tanssii -tunnit pidetään uusissa toimitiloissa sekä Nikkilässä (Päiväkoti Pikkusydän) että Söderkullassa (Sipoonlahden koulu). Opetuspäivät ovat tiistai, keskiviikko ja torstai. Meillä opetusta saa myös kahdella kielellä. Opettajina toimivat monitaitoiset tanssin ammattilaiset Jenni Karjalainen ja Anna Stenberg. 

 

Lapset 

Lapsille suunnattuja tunteja Sipoon lukujärjestyksessä on useita. Taaperotanssissa (1-4 v.) tanssitaan yhdessä oman aikuisen kanssa ja muille tunneille lapset osallistuvat omissa ryhmissään. Säteet tunnilla tanssivat pienet 4-5 -vuotiaat ja Pikkujoutsenissa hiukan vanhemmat satubalettilaiset. Lastentanssi on elämyksellistä ja kokonaisvaltaista tutustumista tanssin maailmaan. Tanssin perusteet tulevat tutuiksi itse tanssien, luoden ja kokien. 

 

Nuoret 

Suuren innostuksen myötä olemme lisänneet Sipoossa showtanssi -ryhmien lukumäärää. Nuoremmat koululaiset voivat tulla mukaan liikunnalliseen ja vauhdikkaaseen Minishow-ryhmään keskiviikkoisin klo 17.00 Sipoonlahden koululle. Yli 9-vuotiaille showtanssista kiinnostuneille uusille harrastajille suosittelemme show alkeet -ryhmää torstaisin klo 19.45 Nikkilässä. Showtanssin perustason ryhmiä jo aiemmin tanssineille löytyy tiistaisin klo 17.15 ja klo 19.45 myös Nikkilästä. Innostava showtanssi yhdistelee ennakkoluulottomasti eri tanssilajeja hauskaksi kokonaisuudeksi. 

Alakoululaiset voivat Sipoossa harrastaa myös balettia tai akrobatiaa Minibaletti ja Miniakrobatia -ryhmissä.  

 

Nuoret ja aikuiset 

Aikuiseen makuun sopiva suosittu balettiryhmä jatkaa keskiviikkoisin Söderkullassa klo 19.30. Tunti on tasoltaan avoin eli ohjelma räätälöidään osallistujille sopivaksi.  

Tulevan vuoden lukujärjestys tarjoaa monia hienoja mahdollisuuksia tanssin aktiiviseen harrastamiseen. Sopivia ryhmiä löytyy niin vasta-alkajille kuin pitkään tanssineille. Lukujärjestyksen suunnittelussa olemme huomioineet kaikenikäiset tanssijat. Keravan tanssiopiston toimintaan on helppo tulla mukaan. Tiesithän, että voit tulla veloituksetta kokeilemaan tanssitunnin soveltuvuutta. Yllä muutamia poimintoja uusista tunneista ja vinkkejä itsellesi sopivimman tanssiryhmän löytämiseksi. Meille voit myös lähettää omia tuntitoiveitasi. Elokuussa voidaan lukujärjestystä vielä täydentää. Lähetä vinkkisi sähköpostilla osoitteeseen toimisto@keravantanssiopisto.fi