18.05 2020

 

Supersuositut leirit järjestetään jälleen kesäkuussa 2020. Leiri-ilmoittautuminen on päättynyt ja leirit ovat täynnä.

Leirikirje ja ohjeet lähetetään ilmoittautuneille viikolla 21. Leirillä noudatetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön, sekä THLn ohjeita taiteen perusopetuksen oppilaitoisten hygieniakäytännöistä koronavirusepidemian aikana.   

Citydance 1 -päiväleiri 7–11-vuotiailleCitydance 2019 logo

Aika: ma–pe 1.–5.6.2020 klo 9–15 
Paikka: Seunalantie 14, Kerava
Hinta: 100 €. Hinta sisältää päivittäisen lounaan ja vakuutuksen. 

Citydance 2 -päiväleiri 7–11-vuotiaille 

Aika: ma–pe 8.–12.6.2020 klo 9–15 
Paikka: Seunalantie 14, Kerava
Hinta: 100 €. Hinta sisältää päivittäisen lounaan ja vakuutuksen. 

 

 

15.05 2020

On tullut aika julkistaa tämän lukuvuoden kunniamainintojen saajat!

Kunniakirjoja on tänä vuonna myönnetty kuusi, ja ne perustuvat eri teemojen ympärille uuden opetussuunnitelman innoittamana.


Vuoden Aktiivi

Vuoden Aktiiviksi opettajakunta on valinnut Takojazz 2-ryhmässä harrastavan Emilia Alasaran.

Kun tehtävät hoituvat ja vastuuta kannetaan näin hienosti, saa Vuoden Aktiivin kunniakirjan. Emilia on ollut monessa mukana, niin treeneissä, lavalla, tanssinopettajan sijaisena kuin esimerkkinä nuoremmille oppilaille. Todellinen aktiivioppilas!

Vuoden Motivoituneeksi opettajakunta on valinnut Takojazz 3 -ryhmässä harrastavan Anna Hammarbergin.

Anna käy aktiivisesti tanssiopiston eri tunneilla ja on tehnyt vuoden aikana tanssitunneilla sitkeää, omaehtoista ja sitoutunutta työtä edistymisensä eteen. Annan tekemisestä heijastuu rakkaus tanssiin.

Vuoden Motivoitunut
Vuoden Yllättäjä

Vuoden Yllättäjäksi opettajakunta on valinnut Hip hop perus -ryhmässä harrastavan Marten Vainikin.

Marten on tämän vuoden aikana kasvanut hienosti tanssiharrastajana, ja suhtautuu koko ajan ennakkoluulottomammin ja innokkaammin mm. freestyle-harjoitteluun. Marten on päästänyt luovuutensa virtaamaan vapaana ja itsevarmana!

Vuoden Esiintyjäksi opettajakunta on valinnut Pikkolobaletti 1 -ryhmässä harrastavan Sofia Mäen.

Erittäin vakuuttavasti ja ilmaisuvoimaisesti esitetty rooli kutistuneena Liisana Liisa Tanssimaassa -teoksessa. Sofia kehittyi huimasti roolityössään ja päästi itsensä loistamaan lavalla!

Vuoden Esiintyjä
Vuoden Tsemppari

Vuoden Tsemppariksi opettajakunta on valinnut Show perus (nuoret/aikuiset) -ryhmässä harrastavan Salme Larvalan.

Salmen toiminta Liisa Tanssimaassa -nimirooliryhmässä oli kannustavaa ja etenkin lapset huomioonottavaa. Hän antoi kaikille hyvää tsemppaavan aikuisen mallia ja oli todellinen tiimipelaaja, jonka toiminta tuki koko työryhmää.

Vuoden Tanssiperheeksi opettajakunta on valinnut Siltalopin perheen.

Pitkäjänteinen tanssiharrastus on imaissut näyttävästi koko perheen mukaansa. Tanssi on tälle perheelle iloinen juttu ja harrastuskuljetukset sukkuloidaan positiivisella tavalla perheen arkeen.

Vuoden Tanssiperhe

 

Onnittelut ja halaukset kaikille kunniakirjojen saajille!

 

Kunniakirjojen lisäksi myönnetään Tanssin Taitaja -kunniamaininnat nykytanssin ja jazztanssin laajan opintolinjan syventävien opintojen oppilaille sekä Tanssin Säde -kunniamaininta laajan opintolinjan syventävien opintojen balettioppilaalle.

Tanssin Taitaja 2020

Tanssin Taitaja 2020 on jazztanssin laajan opintolinjan syventävien opintojen oppilas Martta Saari. Martta on pitkänlinjan tanssiopiston kasvatti, jonka kaikesta tekemisestä heijastuu rakkaus tanssiin ja esiintymiseen. Martasta on kehittynyt persoonallinen tanssija, jonka tanssi on taitavaa ja ilmaisukykyistä. Monipuolinen tanssihistoria näkyy myös Martan tavasta olla ja osallistua tanssitunneilla: hän ottaa aktiivisesti osaa tunneilla käytävään keskusteluun ja on tunneilla oikeasti läsnä. Martta on kiinnostunut tanssista ja tanssikulttuurista yleensä.

Tanssin Taitaja 2020 on myös nykytanssin laajan opintolinjan syventävien opintojen oppilas Julia Trinh. Julian pitkä historia tanssin harrastajana ja kokemus eri tanssilajeista näkyvät hänen tanssissaan monipuolisuutena. Hänellä on ajatus hyvin mukana työskentelyssä ja hänen oppimisensa on itseohjautuvaa. Julialla on vahva kehollinen ilmaisu, joka vahvistuu entisestään kasvojen eleiden myötä. Hänen tanssissaan näkyy eri liikelaatujen vivahteikas käyttö ja vahva musiikkisuhde. Julialla on hyvä kehotietoisuus ja hän pystyy artikuloimaan liikettä eri kehonosilla tarkasti. Hänellä on taitoa sanallistaa tanssiin liittyviä havaintoja ja ilmiöitä sekä antaa rakentavaa palautetta toisille ryhmän tanssijoille.

Tanssin Taitaja 2020
Tanssin Säde 2020

Tanssin Säde 2020 on baletin laajan opintolinjan syventävien opintojen oppilas Suvi Niemelä. Suvi on sitoutunut itsenäiseen harjoitteluun, ja Suvin tanssiopinnoissa sisäinen motivaatio näkyy. Tanssiopintoihin kuuluu baletin ja baletin repertuaarituntien lisäksi myös jazztanssitunteja, ja Suvi on jo pitkään treenannut useita kertoja viikossa. Hän on opintojensa aikana osallistunut aktiivisesti erilaisiin tanssitapahtumiin ja on edustanut Keravan tanssiopistoa myös monissa valtakunnallisissa tapahtumissa. Suvi on edistynyt pitkäaikaisen tanssiharrastuksensa aikana balettiopinnoissaan kiitettävästi. Uuden oppimista ja aikaisempien taitojen vahvistumista sekä enenevässä määrin oman taiteilijapersoonan kukkaan puhkeamista on ollut ilo seurata.

 

Oikein isot onnittelut ja lämpimät halaukset myös Tanssin Taitajille ja Tanssin Säteelle!

15.05 2020

FacebookDanceHopJuhlavuoden päätteeksi kiitämme nykyisiä oppilaitamme kahdella vapaavalintaisella ja maksuttomalla kesätunnilla. Voit valita tunnit  lukujärjestyksestä ja ilmoittautua Eepoksessa omilla tunnuksillasi 25.5. alkaen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.6. tai kun kaikki ryhmät ovat täyttyneet.

Jokaiselle tunnille mahtuu 14 oppilasta ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa ajoissa oma paikkasi haluamallesi tunnille. Noudatamme Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THLn ohjeita taiteen perusopetuksen oppilaitosten hygieniakäytännöistä koronavirusepidemian aikana.

Voit ilmoittautua myös useammalle kuin kahdelle tunnille 9e/tunti hinnalla. Lähetämme laskut kesätuntien jälkeen. HUOM! Maksu peritään ilmoittautumisten, ei läsnäolojen perusteella. Tunnilta poisjäänti ei siis ole peruste maksun peruutukselle. Voit peruuttaa ilmoittautumisesi edellisenä päivänä klo 15 mennessä.

14.05 2020


Jatkoilmoittautumisen toinen vaihe käynnistyy
18.5. klo 9 Eepoksessa

Ohjeet jatkoilmoittautumisen tekemiseen löydät täältä.

Siirry ilmoittautumaan

Lukuvuoden aikataulut

Lukuvuodella 2020–2021 on 35 opetusviikkoa, joista 17 opetusviikkoa pidetään syyslukukaudella
ja 18 opetusviikkoa kevätlukukaudella.

Syyslukukausi alkaa maanantaina 17.8.2020. Syysloma on vko 42 ma 12.-pe 16.10.

Poikkeuksena Ahjon koulun yhteistyötunnit Keravan opiston kanssa. Tunnit alkavat 28.8. ja päättyvät 4.12.

Viimeiset opetuskerrat ovat viikolla 51.

 

Kevätlukukausi alkaa maanantaina 11.1.2021. Hiihtoloma on ma 22.- la 27.2.2020. Pääsiäisloma vietetään 2.-5.4. Viimeiset opetuskerrat ovat viikolla 20. 

Ahjon koulun yhteistyötunnit Keravan opison kanssa alkavat 15.1. ja päättyvät 7.5. 

Lukujärjestys

Tutustu lukuvuoden 2020-21 lukujärjestyksen tästä. 

 

Tuntihinnasto 2020-2021

 Perusmaksu2. tunti3. tunti4.–6. tunti
30 min 149 €      
45 min 201 € 134 € 123 € +115 €
60 min 238 € 168 € 134 € +115 €
75 min 262 € 191 € 146 € +115 €
90 min 284 € 214 € 157 € +115 €

 

Laajan linjan tuntipaketit 2020-2021

LAAJAN LINJAN TUNTIPAKETIT OPETUSKERTAA VIIKOSSA MIN/VKO PERUSMAKSU VALINNAISAINEET

MINIPAKETTI

2

120

346 €

+115 €

PERUSPAKETTI 1

3

180

420 €

+115 €

PERUSPAKETTI 2

3

210

483 €

 +115 €

SYVENTÄVÄ PAKETTI 3

3

240-270

569 €

 +115 €

SYVENTÄVÄ PAKETTI 4

4

300-360

621 €

 +115 

 

 

 

 

 

 Uudet opettajat

Maikki pää

Maikki Palm

Maikki on valmistunut nykytanssijaksi Lontoon Trinity Labanista (BA) ja tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta.
Opetuksessa Maikki vaalii jokaisen yksilöllistä potentiaalia, ilmaisun moninaisuutta ja tanssitekniikasta nautiskelua.
Maikki rakastaa taiteidenvälisyyttä, hyvää musiikkia ja yhdessä luomista.

kuva Laura Malmivaara

 

 

Suvi KajausSuvi Kajaus

Suvi on valmistunut tanssinopettajaksi 2004 (Savonia AMK) ja tanssitaiteen maisteriksi 2018 (Teatterikorkeakoulu). Suvi on opettanut tanssia lähes 20 vuotta, lajeina mm. nykytanssi, jazz, akrobatia, lastentanssi ja pojat. Vuonna 2018 hänet palkittiin vuoden tanssikasvattajana pitkäjänteisestä työstä poikaopetuksen eteen.
Suvi on  tanssin monitoimihenkilö ja toiminut tanssin alalla useissa erilaisissa rooleissa: mm. tanssinopettajana, apulaisrehtorina, tanssijana, asiantuntijana ja koreografina. 
Suville ominainen tanssityyli on vahvaa fyysistä tekemistä akrobatiahöysteillä lisättynä. Suvin tunneilla treenataan rennossa ilmapiirissä uutta oppien.

 

 

 

 

Anna Stenberg 1 

Anna Stenberg

Anna on valmistunut Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta tanssitaiteen maisteriksi (2019) ja Savonia- ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi (2014). Anna on kaksikielinen esiintyjä, freelance tanssija ja tanssinopettaja, joka viihtyy tanssin ja teatterin rajapinnalla. Hänen tunneilla yhdistyvät esittävien taiteiden erilaiset harjoitukset, tanssitekniikka, ilmaisu ja turvallinen oppimisympäristö.

 

 

Jenni Karjalainen Jenni Karjalainen

Tanssi on kuljettanut kotkalaislähtöistä Jenniä Savonlinnan kautta Ouluun ja sieltä takaisin Etelä-Suomeen. Tanssinopettajaksi hän valmistui 2017 Oulun ammattikorkeakoulusta suuntautumisvaihoehtona showtanssi.
Opettajana Jenni on positiivinen ja pitkäjänteinen. Hän pyrkii luomaan tunneille avoimen keskustelevan ilmapiirin, jossa tavoitteita kohden edetään toinen toistaan kannustaen.
 

 

Opettajat

 

 • SE Sami Elovaara
 • RH Riina Husgafvel
 • SK Suvi Kajaus
 • JK Jenni Karjalainen
 • RK Riikka Kekäläinen
 • EK Elma Kontio
 • KT Katri Liikola
 • HM Hannaleena Markkanen
 • MP Maikki Palm
 • SP Suvi Palonen 
 • JR Jaana Reinikka
 • MS Miia Selin
 • AS Anna Stenberg
 • IT Irmeli Toiviainen
 • ST Sini Tuominen
 • ST Sari Tuunanen
 • VJ Venla Järvensivu 
 • VV Viivi Virtanen

Opetuspaikat

 • Akvaario: Seunalantie 14 (takaovi), Kerava
 • Konttori: Seunalantie 14 (etuovi), Kerava
 • Virtaamo & Vintti: Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16), Kerava
 • Ahjon koulu: Ketjutie 2, Kerava (sisäänkäynti O-ovesta Terästien puolelta)
 • Killan koulun tanssisali: Sarvimäentie 35 (G-ovi), Kerava
 • Kurkelan koulun tanssisali: Käenkatu 10, Kerava
 • Sipoonlahden koulu: Neiti Miilin tie 6/Söderkullan koulutie 7, Söderkulla
 • Päiväkoti Pikkusydän: Eteläinen koulutie 3, Nikkilä

Muutokset mahdollisia.

 

 

 

 

12.05 2020

Tervetuloa mukaan striimatuille tanssitunneille. 

Tunnit on tarkoitettu Keravan tanssiopiston oppilaille. Livetunneilla halutaan tarjota lisämahdollisuuksia ja vaihtelua kotona tapahtuvaan treenaamiseen.
Tunnit ovat kestoltaan 30-40 min ja tasoltaan open level.  Ohjeet ja lukujärjestyksen löydät Livetanssitunnit vko 20 

11.05 2020

Tällä viikolla juhlimme vielä kertaalleen 40v. Keravan tanssiopistoa.

 

ALittlePartyNeverKilledNobody

 

Joka päivä muistelemme menneen juhlavuoden tapahtumia ja ensimmäisenä ääneen päästämme rehtorimme Irmelin.

07.05 2020

EtäopiskelukuvaKeravan tanssiopistossa jatketaan etäopetusta kevätlukukauden loppuun saakka. Ryhmäkohtaiset etätunnit päivittyvät etäkouluun oman opettajan ilmoittaman aikataulun mukaisesti. Livetanssitunneille voi osallistua vielä ensi viikolla. Lähiopetukseen siirrytään kesäkuun alussa, kun leirit ja kesätunnit käynnistyvät.

29.04 2020

Oikein hyvää Kansainvälistä tanssin päivää!

Tanssin päivää juhlitaan vuosittain 29.4., joka on myös tanssija, koreografi ja tanssiteoreetikko Jean-Georges Noverren (1727-1810) syntymäpäivä. Noverre vaati jo vuonna 1760 tanssin nostamista itsenäiseksi taidemuodoksi oopperan rinnalle ja esitti monenlaisia tanssia ja tanssijoita koskevia uudistusajatuksia.

Tanssin päivän juhliminen on saanut alkunsa Suomesta, jossa sitä vietettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1981. Seuraavana vuonna ITI:n (International Theatre Institute) eli Kansainvälisen teatteri-instituutin tanssikomitean toimesta aloitettiin päivän juhliminen kansainvälisesti. Idean takana oli komitean suomalaisjäsen tanssija Doris Laine (1931-2018).

Tanssin päivästä haluttiin luoda kansainvälinen tapahtuma, joka ei olisi erityisesti minkään maan omaisuutta. Valitsemalla ajankohdaksi Noverren syntymäpäivän tuotiin esiin tanssin historiaa.

Tässä meidän tervehdyksemme tämän vuoden Kansainvälisen tanssin päivän viettoon.

Tanssin päivän julistuksen on tänä vuonna kirjoittanut Gregory Vuyani Maqoma. Hän on eteläafrikkalainen tanssija, näyttelijä, koreografi ja tanssikasvattaja. Julistuksen on alkuperäiskielestä englannista suomentanut Tanssin tiedotuskeskus.

 

27.04 2020

Tänä keväänä jatkoilmoittautuminen toteutetaan kaksivaiheisesti. Ensimmäisessä vaiheessa oppilas varaa opiskelupaikan ja toisessa vaiheessa vahvistaa omat tunnit tulevan lukuvuoden lukujärjestyksestä. 

Opiskelupaikan varaamisen jälkeen oppilaat sijoitetaan oman opettajan suositusten perusteella lukuvuoden 2020-2021 opetusryhmiin. Toisessa vaiheessa oppilaat vahvistavat opettajien tekemät ryhmiin sijoittamiset käymällä hyväksymässä ne Eepoksessa. Saat tiedon lukujärjestyksen valmistumisesta ja tuntien vahvistusajankohdasta erillisellä viestillä viikolla 20. Samalla voit halutessasi tehdä muutoksia ja ilmoittautua eri valinnaisaineiden tunneille.  

Ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodelle 2020-2021 eli se on voimassa syys- ja kevätlukukauden. Lue huolella Koulutussäännöt. Oppilaspaikan peruutus voidaan ilmoittautumisen jälkeen tehdä voimassa olevien koulutussääntöjen mukaisesti. 

Lukuvuoden 2020-2021 lukujärjestys päivitetään tanssiopiston kotisivuille toukokuussa 2020. 

 

Jatkoilmoittautumisen toisen vaiheen ohjeeseen pääset tästä.

09.04 2020

Jatkavien oppilaiden ilmoittautuminen uudistuu

 

Etaopetusuutinenlapsi

 Tämän kevään jatkoilmoittautuminen tehdään tuttuun tapaan Eepoksessa, mutta kahdessa osassa.


Ensimmäisessä vaiheessa 15.4. – 30.4. oppilas varaa opiskelupaikan ja toisessa vaiheessa hän valitsee ja vahvistaa itselleen ensi lukuvuoden lukujärjestyksen mukaiset tanssitunnit.

Lisätietoja löydät täältä.

01.04 2020


Hallitus on 30.3.2020 päättänyt jatkaa koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi aiemmin päätettyjä rajoitustoimia. EtaopetusuutinenlapsiOpetuksen ja koulutuksen rajoituksia jatketaan kuukaudella 13. toukokuuta saakka myös taiteen perusopetuksessa. Keravan tanssiopistossa jatkuukin poikkeusjärjestelynä etäopetus toukokuun puoliväliin saakka. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja tiedotamme viipymättä mahdollisista muutoksista. Oppilaat ja perheet löytävät ajankohtaiset tiedot tanssiopiston kotisivuilta. 

Keravan tanssiopisto antaa tanssin taiteen perusopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille sekä Keravalla että Sipoossa. Opetus- ja kulttuuriministeriö on suosittanut, että taiteen perusopetus järjestettäisiin poikkeusoloissa lähiopetuksen korvaavilla vaihtoehtoisilla tavoilla. Erityisesti nyt, kun rajoituksia on jatkettu, onkin tärkeää, että mieluisa harrastus voi jatkua haastavaan tilanteeseen sopivalla tavalla. Etäopetuksessa noudatetaan tanssiopiston opetussuunnitelmia. Oppilaamme ovat saaneet opettajaltaan postia siitä, miten pääsee mukaan oman ryhmänsä etäkouluun. Jos etäkouluohjeet eivät ole vielä tavoittaneet sinua, ota viipymättä yhteyttä joko omaan opettajaasi tai tanssiopiston toimistoon. 

Rajoitustoimien jatkuminen merkitsee myös sitä, että keväälle suunnitellut kurssit sekä esiintymiset on kaikki peruttu. Kerava-salissa ei järjestetä kevätnäytöksiä 13.-14.5. Syventävien opintojen lopputöiden näytöt toteutetaan toukokuun alussa videoarvioinnin avulla. 

Taiteen perusopetus on osa Suomen virallista koulutusjärjestelmää. Nyt kun harrastusmahdollisuudet ovat kovin rajattuja, haluamme omalta osaltamme taata tanssiopintojen jatkumisen etätarjonnan avulla. Haluamme tuoda virkistystä, sisältöä ja uudenlaisia oppimisen oivalluksia jokaisen oppilaamme muuttuneeseen arkeen! 

 

Ohjeet etäopetukseen löydät täältä

 

17.03 2020

 

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti taiteen perusopetuksen lähiopetus keskeytetään 13.4.2020 saakka. Tanssiopiston kevätkautta 2020 jatketaan täten Etäopiskelukuva1etäopiskelulla 23.3. alkaen vaiheittain. Koronatilanteen takia toteutamme tanssin opetussuunnitelmaa  vaihtoehtoisilla tavoilla kullekin lajille ja tasolle soveltaen ja ikäryhmät huomioon ottaen. Etäopetuksen pohjana on samat opetussuunnitelmat kuin lähiopetuksessa. Näin takaamme oppilaillemme tanssiopintojen jatkumisen myös tässä poikkeustilanteessa.

Tanssiopiston oppilaat saavat käyttöönsä etäopiskelumateriaalia Eepoksen kautta, joten varmistathan, että yhteystietosi ovat Eepoksessa ajantasalla. Tarvittaessa uusia käyttäjätunnuksia voit kysellä toimistosta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Etäopetukseen siirtyminen ei aiheuta muutoksia lukukausimaksujen perimiseen.

11.03 2020

Haluamme varmistaa oppilaidemme ja henkilöstömme turvallisuuden ja kehotamme kaikkia välttämään turhia riskejä, ettei tartunta leviä. Jos sinulla on vähäisiäkin flunssan oireita, jää kotiin!

Olemme tehostaneet tanssisaleillamme tartuntapintojen siivousta ja muistutamme jatkuvasti oppilaitamme hyvästä käsihygieniasta.

Tanssiopistolla on suunnitelma opetuksen järjestämisestä poikkeustilanteessa, jossa oppilaita tai opettajia on poissa suuri määrä. Mahdollisessa tilanteessa tiedotamme järjestelyistä tekstiviestillä suoraan oppilaalle ja huoltajalle.

Tietoa koronaviruksesta löydät osoitteessa  https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/usein-kysyttya-koronaviruksesta-covid-19

31.01 2020

Juhlat tanssittiin onnistuneesti täysille saleille ja katsojapalautteen voimin Keravan tanssiopisto jatkaa onnellisena seuraavalle 40 vuodelle.

Kauniit juhlanäytöskuvat otti Suvi Sievilä

"Kiitos teille! Oli eilen upea esitys. Piti otteessa hyvin 5v ja 8v lapseni. Kukat olivat meidän suosikit. Todella taitavia esiintyjiä ja mielettömän kekseliäitä ja Kiitos3viimeisteltyjä asuja. Melkoinen kokonaisuus ohjattavaksi. Onneksi olkoon ja hyvä te!"

Kiitos5"Todella vaikuttava ja henkeäsalpaava esitys! Tanssiopiston oppilaat saavat mitä parhainta opetusta ja sehän nähtiin näiden kolmen päivän aikana. Voimme olla ylpeitä, että täällä Keravalla osataan ja täältä lähtee lahjakkuuksia eteenpäin."

"Magnifique! Bravo! Upea! Mahtava! Ylistyssanat loppuvat kesken. Aivan kertakaikkisen upea show! Valtavan kokoinen KIITOS!"

"Keravan tanssiopiston 40-vuotisjuhlanäytös Liisa Tanssimaassa näytti, että Keravalla osataan. Huikea esitys! Neljä loppuunmyytyä näytöstä Kerava-salissa osoittaa, että keravalaiset arvostavat laadukasta ja tavoitteellista tanssin perusopetusta."

 

21.01 2020

LIIKUNTAPALVELUN MITALIT 2019

Keravan kaupunki palkitsee vuosittain liikuntamitaleilla (pronssi, hopeinen, kultainen) keravalaisia liikunta- ja urheiluelämän vaikuttajia ja menestyjiä. Liikuntapalveluiden mitalit jaettiin Keravan Urheilugaalassa 18.1.2020.

Keravan tanssiopisto ja kaksi tanssiopiston opettajaa palkittiin kunniakirjoilla. 


Keravan Tanssiopisto, yhdistystoiminnastaan Keravalla 40 vuoden ajan.
Reinikka Jaana, ansiostaan Keravan Tanssiopiston eteen tehdystä työstä.
Salminen Taru, ansiostaan Keravan Tanssiopiston eteen tehdystä työstä

Lämpimät onnittelut ihanille opettajillemme!

Kunniakirja

 

02.12 2019

Sipoon Lilla Villanin ryhmät muuttavat 7.1. alkaen uusiin tiloihin Päiväkoti Pikkusydämeen.

Päiväkoti Pikkusydän sijaitsee Pohjois-Sipoossa Nikkilän sivistys- ja kulttuurikeskuksen alueella, osoitteessa Eteläinen koulutie 3, 04130 Sipoo. Opetusajankohtiin tulee muuton vuoksi joitakin muutoksia. Tarkista tuntiesi uusi opetusaika.

TIISTAI Päivin tunnit 

 17.15-18.00
LT Säteet 45 v. PL
18.00-18.30
Taaperotanssi 1–4 v. PL
18.30-19.30
Miniakrobatia PL
19.30–20.30
Show perus 1 PL


TORSTAI Ainon tunnit

 17.15–18.00
LT Säteet 45 v. AP
 18.00–18.45
LT Pikkujoutsenet 56 v. AP
 18.45–19.45
Minibaletti AP
19.45–20.45
Baletti alkeet (nuoret & aikuiset) AP


Muista tehdä mahdollinen tuntipaikan peruutus viimeistään 15.12.

SipoonPikkusydän

SipoonPikkusydän1

10.10 2019

Tanssiva Sherwood valokeilassa FB neliöTervetuloa juhlimaan 40-vuotiasta Keravan tanssiopistoa!

Järjestämme marraskuussa juhla-illan ravintola The New Sherwoodissa. Juhla on tarkoitettu tanssiopiston - sekä vanhoille että nykyisille - täysi-ikäisille oppilaille, henkilökunnalle, hallituksen jäsenille, yhteistyökumppaneille ja kaikille tanssin ystäville.

Illan ohjelmassa on tanssiesityksiä, musiikkia ja maukasta ruokaa.

Paikkana on ravintola The New Sherwood Keravan keskustassa kauppakeskus Karusellissa (Kauppakaari 10, Kerava).

Lippuja myydään The New Sherwoodissa 4.11. alkaen. Illallisen ja ohjelman sisältävät liput maksavat 25 euroa.

Liity mukaan Facebookin tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/655492354950950/

03.10 2019

Syysloma 2019 FBViikolla 42 vietetään syyslomaa opetuksesta maanantaista perjantaihin 14.–18.10. Rentouttavaa lomaa! 

Syyslomaviikon lauantaiopetukset 19.10. järjestetään kuitenkin normaalisti, koska pyhäinpäivänä 2.11. jää yksi lauantain opetuskerta väliin. 

Syyslomaviikolla järjestetään myös Liisa Tanssimaassa -harjoituksia, joihin osallistumisesta oma opettaja tiedottaa tarkemmin. 

Myös tanssiopiston toimisto on suljettu syyslomaviikolla. 

 

10.09 2019

IMG 2290Taloudellisesti tuettuun oppilaspaikkaan järjestetään erillinen lisähaku syyskuun aikana. Tukea voi hakea 7-20-vuotiaalle keravalaiselle taiteen perusopetuksen piirissä olevalle oppilaalle. Taloudellisesti tuetun oppilaspaikan saajalle annetaan huojennusta lukukausimaksuihin, ja sitä myönnetään koko lukuvuodeksi. Tuen tarve tulee perustella. Haku on kaksivaiheinen.

Taloudellisesti tuettua oppilaspaikkaa haetaan syyskuun loppuun mennessä (ma 30.9.2019) vapaamuotoisella hakemuksella, josta ilmenevät perustelut taloudellisen tuen tarpeesta sekä oppilaan ja huoltajan yhteystiedot. Hakemus osoitetaan rehtori Irmeli Toiviaiselle ja sen voi lähettää joko sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse (Seunalantie 14, 04200 Kerava). Tukea voidaan myöntää vain tanssiopiston keravalaisille oppilaille. 

22.08 2019

Syyslukukausi käynnistyi maanantaina 12.8., mutta tanssiharrastuksen voi edelleen aloittaa!

Muun muassa näihin ryhmiin mahtuu vielä hyvin uusia oppilaita:

1–6-vuotiaille Keravalla

 • Taaperotanssi 1–4 v. (s. 2015–18), ma klo 18–18.30 Tanssisali Konttori, opettaja Riina Husgafvel
 • Taaperotanssi 1–4 v. (s. 2015–18), ke klo 18.15–18.45 Kurkelan koulu, opettaja Anu Itkonen
 • Säteet 4–5 v. (s. 2014–15), la klo 10–10.45 Tanssisali Akvaario, opettaja Venla Järvensivu
 • Taiturit 5–6 v. (s. 2013–14), ma klo 17.15–18 Tanssisali Konttori, opettaja Riina Husgafvel
 • Väkkärät 5–6 v. (pojat s. 2013–14), ke klo 17–17.45 Kurkelan koulu, opettaja Anu Itkonen
 • Kipinät 5–6 v. (s. 2013–14), to klo 17–17.45 Kurkelan koulu, opettaja Anu Itkonen
 • Taiturit 5–6 v. (s. 2013–14), la klo 11.30–12.15 Tanssisali Akvaario, opettaja Venla Järvensivu

7–10-vuotiaille Keravalla

 • Ministreet, ma klo 16.10–17.10 Tanssisali Konttori, opettaja Katri Liikola
 • Mininyky, ti klo 16–17.00 Killan koulu, opettaja Liisa Pietikäinen
 • Dance hop, ke klo 16.15–17 Kurkelan koulu, opettaja Anu Itkonen
 • Dance hop pojat, ke klo 17.15–18 Tanssisali Virtaamo, opettaja Taru Salminen
 • Minishow, to klo 16–17.00 Kurkelan koulu, opettaja Anu Itkonen
 • Ministreet, to klo 17–18.00 Tanssisali Konttori, opettaja Suvi Palonen
 • Minishow, pe klo 16–17.00 Ahjon koulu, opettaja Riina Husgafvel (tunnit alkavat 30.8.)

Nuorille ja aikuisille Keravalla

 • House perus (nuoret), ma klo 17.30–18.30 Kurkelan koulu, opettaja Sini Tuominen
 • Hiphop perus (nuoret), ma klo 18.30-19.30 Kurkelan koulu, opettaja Sini Tuominen
 • Street avoin (nuoret & aikuiset), ma klo 19.30–20.30 Kurkelan koulu, opettaja Sini Tuominen
 • Baletti alkeet (nuoret & aikuiset), ti klo 19.30–20.30 Killan koulu, opettaja Liisa Pietikäinen
 • Nykytanssi avoin (nuoret & aikuiset), to klo 19.45–20.45 Tanssisali Vintti, opettaja Sari Tuunanen

Tunteja Sipoossa

 • Säteet 4–5 v. (s. 2014–15), ke klo 17–17.45 Söderkullan koulukeskus, opettaja Liisa Pietikäinen
 • Säteet 4–5 v. (s. 2014–15), to klo 17.30–18.15 Lilla Villan, Nikkilä, opettaja Aino Purhonen
 • Minishow 7–9 v., ti klo 15.45–16.45 Lilla Villan, Nikkilä, opettaja Päivi Laukkanen
 • Mininyky 7–9 v., ke klo 16–17.00 Söderkullan koulukeskus, opettaja Liisa Pietikäinen
 • Minibaletti 7–9 v., to klo 16.30–17.30 Lilla Villan, Nikkilä, opettaja Aino Purhonen
 • Dance hop 7–10 v., to klo 15.45–16.30 Lilla Villan, Nikkilä, opettaja Aino Purhonen
 • Baletti alkeet (nuoret & aikuiset), to klo 19–20.00 Lilla Villan, Nikkilä, opettaja Aino Purhonen

Myös moniin muihin ryhmiin on vapaita paikkoja. Näet täydet ryhmät Eepoksesta.

Mistä voin kysyä neuvoa?

Jos kaipaat apua ilmoittautumisessa, ota yhteyttä tanssiopiston toimistoon sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 0400 956 037. Toimisto palaa kesälomalta torstaina 1.8. ja on auki arkisin klo klo 12-15. 

Entäpä jos haluan ensin kokeilla?

Keravan tanssiopistossa uudet oppilaat voivat tutustua tanssitunteihin veloituksetta yhden viikon ajan. Suosittelemme, että ilmoittaudut ennen kokeilua, jotta varmistat paikkasi ryhmässä ja olet vakuutettu jo kokeilutunnilla. Voit peruuttaa ilmoittautumisesi maksutta kahden viikon kuluessa ilmoittautumisestasi. 

Tervetuloa tanssimaan Keravan tanssiopistoon! 

02.08 2019

KonttoriKesän aikana tanssiopistolle on remontoitu uusi tanssisali Seunalantielle Akvaario-tanssisalin ja tanssiopiston toimiston yhteyteen. 

Uuteen Konttori-saliin siirtyvät tunnit Keravan lukion tanssisalista (tiistai ja torstai), joka on edelleen remontissa, Sompion koulun tunnit (keskiviikko) sekä osa Killan koulun tunneista (maanantai). Siirtyviin ryhmiin ilmoittautuneille oppilaille huoltajineen on lähetetty asiasta tiedote sähköpostitse 2.8.2019. 

Huom! Suvi Palosen Street-tunnit alkavat vasta to 22.8.

Konttori-tanssisalin osoite on Seunalantie 14 ja käynti saliin on etuovesta. Akvaario-tanssisaliin kuljetaan edelleen takaovesta. 

Tanssiopiston toimisto palvelee edelleen samassa osoitteessa arkisin klo 12-15.