22.06 2021

KesäterveisetKeravan tanssiopiston toimisto on kesälomalla 24.6.-1.8.2021. Hyvää kesää!

Ilmoittautuminen on avoinna koko kesän Eepoksessa.

Syyslukukausi käynnistyy lukujärjestyksen mukaisesti 16.8.2021.

16.06 2021

Takojen starttikurssi FB neliö

Takojen starttikurssi tulee jälleen – tule mukaan herättelemään itsesi uuteen tanssikauteen! Ilmoittautuminen on nyt käynnissä. 

Takojen starttikurssi

Aika: ma–ke 9.–11.8.2021 klo 16–19.05
Paikka: Virtaamo-tanssisali, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16) alakerta, Kerava
Hinta: 54 €

Käynnistä uusi kausi starttikurssilla! Kolmen päivän aikana treenataan balettia, jazztanssia, nykytanssia ja pilatesta. Kurssi on tarkoitettu syventävien opintojen oppilaille ja niissä syksyllä aloittaville (Tako- ja Taiko-ryhmät). 

Kurssi koostuu kuudesta 75 minuutin tanssitunnista sekä kolmesta 30 minuutin pilatestunnista. Kaikki osallistuvat koko kurssille, kaikille tunneille. Opettajina toimivat tanssiopiston omat opettajat.

Ohjelma: 

Ma 9.8. klo 16–16.30 pilates
Ma 9.8. klo 16.30–17.45 nykytanssi
Ma 9.8. klo 17.50–19.05 jazztanssi 

Ti 10.8. klo 16–16.30 pilates
Ti 10.8. klo 16.30–17.45 baletti 
Ti 10.8. klo 17.50–19.05 nykytanssi 

Ke 11.8. klo 16–16.30 pilates
Ke 11.8. klo 16.30–17.45 jazztanssi
Ke 11.8. klo 17.50–19.05 baletti 

Ilmoittautuminen starttikurssille Eepoksessa viimeistään 5.8.2021. 

04.06 2021

Jokakeväiseen tapaan tänäkin vuonna on jaettu kunniakirjoja eri teemojen mukaan oppilaille.

Tämän vuoden kunniakirjat olivat:

Vuoden Etäilijä, Vuoden Motivoitunut, Vuoden Esiintyjä, Vuoden Tsempparit, Vuoden Yllättäjä, Vuoden Tanssiperhe, Vuoden sipoolainen tanssija, Vuoden luovalla mielellä tanssiva sekä Dance@Kerava.

Kunniakirja myönnettiin yhteensä kymmenelle oppilaalle.

Lämpimät onnittelut!!

 

Tanssin Taitaja 2021

tanssintaitaja2021 somekuva
Tämän vuoden Tanssin Taitajaksi opettajakunta valitsi laajalla opintolinjalla jazztanssia opiskelevan Petra Hakkaraisen. Petra aloitti harrastamisen tanssiopistossa ihan pienenä, ja on kulkenut taiteen perusopetuksen polkua syventävien opintojen päättymiseen asti. Petra on työskennellyt pitkäjänteisesti oman edistymisensä eteen, edustanut Keravan tanssiopistoa myös Extend KTO -ryhmässä, tehnyt hienoja roolisuorituksia viimeisimpänä Viirukissan roolin Liisa Tanssimaassa -tanssiteatteriteoksessa tammikuussa 2020, ja hänellä on ollut hieno monitaiteellinen ote omaan taiteelliseen työskentelyynsä.

Lämpimät onnittelut myös Petralle!

 

12.05 2021

Keravan tanssiopisto liikkuu, kasvaa, uudistuu – ja liikuttaa. Uusi lukuvuosi 20212022 käynnistyy tuoreella, Suvi Sievilän rakentamalla upealla ilmeellä, minkä lisäksi lukujärjestyksestä löytyy roppakaupalla mielenkiintoisia uutuustunteja. Tule kokemaan tanssin ilo ja voima ja antaudu liikuttumaan tanssin parissa, vaikkapa korkkarit jalassa!

Suvi Sievilä: ”Tanssi on kaikkialla”

suvi sievilä rajattuKeravan tanssiopiston uuden, raikkaan ilmeen on luonut Suvi Sievilä, jonka kädenjälkeä olemme saaneet ihailla opiston kuvamaailmassa jo useamman vuoden ajan. Suvi itse on ollut aikoinaan Keravan tanssiopiston oppilas, joten yhteistä historiaa löytyy paljon pidemmältäkin ajalta.

– Itsekin harrastusvuosinani tanssin joka paikassa, ei se rajoittunut vain tunneille. Tanssi on kaikkialla ja se on osa elämää. Tanssin kipinä elää salien ulkopuolellakin, Suvi painottaa.

– Halusin myös tuoda esille paikallisuutta. Keravan tanssiopisto on erityisesti lähiasukkaille tärkeä opisto, ja tällä uudistuksella haluttiin nostaa esille sitä, että tanssijat ovat kaupungin ihmisiä.

Uusi ilme kunnioittaa historiaa, sillä uusi logo on muotoutunut vanhan logon osista.

–  Ilmeuudistuksen yhteydessä otetaan käyttöön uusi logo ja uudet värit. Logo on yhdistelmä uutta ja vanhaa, käyttäen ja yhdistäen vanhoja logon muotoja. Hahmo kuvaa tanssin iloa ja tanssin voimaa, Suvi iloitsee.

Vuoden 2021 Keravan tanssiopisto näyttäytyy ilmeensä kautta elävänä, tasa-arvoisena ja kiinnostavana jokaiselle. Ilme tulee pikkuhiljaa kevään ja syyskauden aikana näkyväksi opiston kaikkiin materiaaleihin.

Kuva: Petra Veikkola

Tanssiopiston rehtori Irmeli Toiviainen:
”Päämääränä on liikkua, kasvaa ja tuoda tanssi lähelle”

Uutuustunneilla tanssitaan korkkarit jalassa ja yhdistetään tanssi ja kuvataide

Irmeli ToiviainenTanssiopiston rehtori Irmeli Toiviainen kertoo, että ilmeuudistus on osa uudistusten kokonaisuutta.

– Olemme miettineet ja uudistaneet opiston päämääriä ja tavoitteita. Tanssiopisto on aktiivinen ja koko ajan ajassa mukana. Tavoitteena on tuoda tanssitaide lähelle jokaista, niin että jokaisella on mahdollisuus harrastaa taidetanssia.

Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että tunteja on tarjolla laaja kirjo. Tarjolla on tunteja eri-ikäisille ja erilaiset tanssitaidot omaaville, löytyy lajimuunnoksia, mutta myös koko tanssin taiteen perusopetuksen laaja oppimäärä.

– Uutuuksina meille tulee muun muassa Heels-tunti, jossa tanssitaan uusimpien, mukaansatempaavien biisien tahtiin – korkkareissa! Tunnin pääpaino on räväkässä tanssi-ilmaisussa. Lisäksi meiltä löytyy tulevan lukuvuoden valikoimasta Kuvatanssi, joka toteutetaan yhdessä Keravan kuvataidekoulun kanssa. Siellä yhteistä teemaa tutkitaan liikkeen ja kuvan tekemisen kautta.

”Lähelle jokaista” tarkoittaa myös sitä, että oppilaiden on helppo tulla tunneille.

– Se, mistä olemme erityisesti iloinneet, on se, että Sipoossa alkaa tanssin laaja oppimäärä ja Söderkullassakin toimintaa laajennetaan. Haluamme, ettei sipoolaisten tarvitse matkustaa kauas tanssia harrastaakseen, Irmeli painottaa.

– Niin kuin Suvin kuvituksesta näkee, Keravan tanssiopiston tavoite on mennä koko ajan eteenpäin. Liikumme ja kasvamme oppilaidemme mukana. Vielä et ole nähnyt kaikkea, mitä opistolla on tarjottavana! Hän päättää.

Tutustu!

Lukuvuoden 2021-2022 aikataulut ja hinnat

Lukuvuoden 2021–2022 lukujärjestys

Lisätietoja:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 0400 956 037

12.05 2021

Tervetuloa tanssimaan!

Jatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2021–2022 alkaa Eepoksessa maanantaina 17.5.2021 klo 9 ja sulkeutuu perjantaina 28.5.2021 klo 23.59. Jatkavat oppilaat näkevät ilmoittautumislomakkeella oman opettajansa suosittelemat tunnit. Tutustu ilmoittautumisohjeeseen.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen alkaa tiistaina 1.6.2021 klo 9.

Ennen ilmoittautumista, tutustuthan lukuvuoden 2021–2022 koulutussääntöihin

Lukuvuoden aikataulut

Lukuvuosi 2021–2022 koostuu 35 opetusviikosta, joista 17 opetusviikkoa pidetään syyslukukaudella
ja 18 opetusviikkoa kevätlukukaudella.

Syyslukukausi alkaa maanantaina 16.8. ja päättyy lauantaina 18.12. Syyslomalla ei ole opetusta ma–pe 18.–22.10.

Kevätlukukausi alkaa maanantaina 10.1. ja päättyy lauantaina 28.5. Hiihtolomaa vietetään ma–la 21.–26.2. ja pääsiäistaukoa 15.–18.4.

Lukujärjestys

Tutustu lukujärjestykseen. Muutokset ovat mahdollisia.

Tuntiuutuuksia

Heels

Tunnilla tanssitaan uusimpien ja mukaansatempaavimpien biisien tahtiin ja tietysti korkkareissa! Toisinaan pureudutaan myös klassisempaan koroilla tanssittavaan musikaalityyliin. Tunnin pääpaino on feminiinisen räväkässä tanssi-ilmaisussa ja sen taidon oppimisessa, että koroilla tanssiminen olisi upeaa ja katseita kääntävää!

Kuvatanssi

Kuvatanssi on Keravan tanssiopiston ja Keravan kuvataidekoulun yhteinen tunti, jossa yhdistyvät tanssi ja kuvataide. Kuvatanssitunnilla yhteistä teemaa tutkitaan sekä liikkeen että kuvan tekemisen kautta. Tanssia opiskellaan nykytanssitekniikan muodossa. Luova ilmaisu ja improvisaatio ovat vahvasti läsnä opetuksessa. Kuvataidetta opiskellaan monipuolisesti piirtäen, maalaten, muotoilemalla sekä mediataiteen menetelmillä.

Balettia aikuiseen makuun

Aloita viikko baletilla – tanssillinen ja kehoa huoltava aamutunti aikuiseen makuun. Tunnilla keskitytään baletin aakkosiin tangon vieressä harjoitellen sekä keskilattialla baletin tunnelmaan eläytyen. Harjoittelu kehittää mm. tasapainoa, voimaa, koordinaatiota, kehon linjausta ja liikkuvuutta. Avoimen tason balettitunnit suunnitellaan osallistujien toiveita ja taitotasoa vastaaviksi. Baletti vie mennessään monipuolisuudellaan tarjoten hyvää oloa niin keholle kuin mielelle. Tunnille ovat kaikki baletista kiinnostuneet tervetulleita.

Nykytanssia aikuiseen makuun

Virkistystä keholle ja mielelle. Tunnilla herkistytään kuuntelemaan omaa kehoa ja sen liikemahdollisuuksia. Työskentelyssä korostuu omakohtaisen liikeimaisun löytäminen ja tanssin virtaavuudesta nauttiminen. Tunti soveltuu kaikille luovasta nykytanssista kiinnostuneille aikuisille. Aikaisempaa kokemusta nykytanssista ei tarvitse olla.     

Freestyle

Freestyle-tunnin tavoitteena on rohkaista tanssijoita löytämään oma tyylinsä. Tunti koostuu harjoituksista, joiden avulla kehitetään katutanssilajien perusteiden monipuolista käyttöä, musiikin kuuntelemista ja tulkintaa, oman liikkeen luomista sekä tilan hahmotusta ja käyttöä. Myös rinki- ja battleharjoitukset ovat tärkeä osa tuntia. Freestyle soveltuu lisätunniksi kaikille katutanssia harrastaville.

Nykytanssi ja koreografia

Tunneilla ollaan tanssillisten harjoitteiden ja nykytanssitekniikkaan pohjautuvien tanssisarjojen parissa. Työskentely pohjautuu erilaisiin tunnelmiin ja liikedynamiikkoihin. Tunneilla valmistetaan tyylillisesti erilaisia koreografioita, ja samalla uppoudutaan esiintymisen eri muotoihin.

Showjazz

Showjazz on yhdistelmä jazz- ja showtanssia. Tunneilla yhdistyy jazztanssin rytmisyys ja energisyys showtanssin säkenöivään ilmaisuun ja esiintyjyyteen. Tekniikkaharjoittelun lisäksi tanssitunneilla tehdään erilaisia ilmaisuharjoitteita, tanssisarjoja ja improvisaatiotehtäviä sekä luodaan omaa liikemateriaalia unohtamatta kehonhuoltoa. Monipuoliset harjoitteet ja vaihteleva musiikki tempaisevat mukaansa. Tältä tunnilta ei vauhtia ja iloa tule puuttumaan.

Jumps & Turns

Jumps & turns on tunti, jolla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia hyppyjä, pyörähdyksiä, piruetteja ja niiden variaatioita. Erilaisia yhdistelmiä ja sarjoja tehdään niin keskilattialla kuin salin poikki liikkuen. Tyylillisesti tunti on jazz- ja nykytanssin tekniikoiden maastossa.

Kärkitekniikka

Kärkitekniikkatunnilla keskitytään harjoittelemaan klassisen baletin kovitetuilla kärkitossuilla tanssimista. Tunti soveltuu valinnaisaineeksi tanssinopiskelijoille, jotka ovat käyneet muutaman vuoden säännöllisesti balettitunneilla ja harjoitelleet vähintään puoli vuotta myös kärkitossuilla.
Opetuskielenä englanti / tuition in English.

Tuntihinnasto

 Tunnin pituus min/vko  1. viikkotunti   2.viikkotunti  3. viikkotunti  4. ja seuraavat viikkotunnit 
 30 min  149 €      
 45 min  201 €  134 €  123 €  +115 €
 60 min  238 €  168 €  134 €  +115 €
 75 min  262 €  191 €  146 €  +115 €
 90 min  284 €  214 €  157 €  +115 €

Laajan linjan tuntipaketit

Tuntipaketti Opetuskertaa viikossa Min/vko Perusmaksu sis. painotusaine ja täydentävä aine Valinnaisaineet
Minipaketti
(Mini- ja Minipikkoloryhmät, Dance hop ja Kuvatanssi)
2 105–135 346 € +115 €
Peruspaketti 1
(Pikkoloryhmät)
3 180 420 € +115 €
Peruspaketti 2
(Pikkoloryhmät)
3 210 483 € +115 €
Syventävä paketti 3
(Tako- ja Taikoryhmät)
3 240–270 569 € +115 €
Syventävä paketti 4
(Tako- ja Taikoryhmät)
4 300–360 621 € +115 €


Laajan linjan pakettihinnat eivät koske jo laajan linjan opinnot suorittaneita oppilaita, jotka ovat jo saaneet päättötodistuksen.

Alennukset ja lisämaksut

Perhealennus 20 €

Lukukausimaksusta annetaan perhealennusta toiselle ja seuraaville samassa taloudessa asuville.

Ulkopaikkakuntalisä 15 €

Ulkopaikkakuntalaisten lukukausimaksuun lisätään ulkopaikkakuntalisä. Keravan kaupunki tukee Keravan tanssiopiston opetusta Keravalla ja Sipoon kunta tukee opetusta Sipoossa. Lisäksi Sipoon kunta maksaa alle 18-vuotiaiden Keravalla opiskelevien sipoolaisten ulkopaikkakuntalisän.  

Edustusryhmälisä 55 €

Edustusryhmät esiintyvät muita ryhmiä useammin lukuvuodessa. Edustusryhmien opetus- ja puvustuskulut ovat suuremmat kuin muiden ryhmien kulut.

Miten valitsen oikean 7–9-vuotiaiden Minitunnin?

Tutustu Miniryhmiin siirtyvän oppilaan huoltajille tarkoitettuun oppaaseen (pdf).

Miten valitsen oikean Pikkoloryhmän?

Tutustu laajan linjan lajivalinnan oppaaseen (pdf).

11.05 2021

Kesäkuussa tarjolla neljä mahtavaa kurssia nuorille&aikuisille:

Ma-Ke 7.-9.6. Jaakkola, Virtaamo-sali

  • klo 17:45-19:00 Contemporaryjazz, opettajana Jenni Karjalainen
  • Klo 19:15-20:30 Pilatesperuskurssi, opettajana Jaana Reinikka

Ma-Ke 14.-16.6. Jaakkola, Virtaamo-sali 

  • Klo 17:45-19:00 Showtanssi, opettajana Jenni Karjalainen
  • Klo 19:15-20:30 Baletti, opettajana Jaana Reinikka

Yhden kurssin hinta on 30 €, sis. 3x75 min opetusta.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa ma 17.5. Eepoksessa.

10.05 2021

Sinebrychoff ja Keravan kaupunki yhdessä tukevat keravalaisia lapsia ja nuoria harrastestipendillä. On tärkeää, että jokaisella nuorella olisi mahdollisuus kehittää itseään jonkin harrastuksen parissa. Onnistumisen kokemukset antavat itseluottamusta, ja harrastuksen parista voi löytää uusia kavereita.

Syksyn 2021 harrastestipendiä voivat hakea 7–17-vuotiaat keravalaiset nuoret (1.1.2004—31.12.2014 syntyneet). Stipendi on tarkoitettu ohjattuun harrastetoimintaan esimerkiksi urheiluseurassa, järjestössä, kansalaisopistossa tai taideoppilaitoksessa. Valintaperusteina ovat muun muassa lapsen ja perheen taloudelliset, terveydelliset ja sosiaaliset olosuhteet.

Harrastestipendin hakuaika on 10.-31.5.2021. Linkki sähköiseen hakemukseen Sinebrychoffin ja Keravan Kaupungin harrastestipendihakemus (suomiviestit.fi).

Lomakkeen löydät myös osoitteesta: www.kerava.fi > Asioi verkossa > Avustukset > Harrastestipendi.

Päätökset ilmoitetaan kaikille hakijoille kesäkuussa. Stipendit laitetaan maksuun elokuussa 2021.

Lisätietoja: vs. nuorisosihteeri Pekka Järvinen, p. 040 318 4073 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

10.05 2021

The Näytösjuliste

Virtuaaliset kevätnäytökset toteutuvat tiistaina ja keskiviikkona 1.-2.6.2021.
Näytöksissä esiintyvät ryhmät saavat omilta opettajiltaan katselulinkin Eepokseen ennen näytöksiä.

28.04 2021

20210423 135131 

Dance@Kerava tanssivideotapahtuma käynnistyy 29.4. kansainvälisenä tanssin päivänä!

Tapahtuma-aikana 29.4.-12.5. julkaistaan joka päivä kaksi videota. Avajaispäivän kunniaksi videoita julkaistaa neljä.

Käy tykkäämässä videoista ja antamassa kannustavaa palautetta.

Löydät tapahtuman Instagramista dance_kerava.

Tanssin iloa kaikille!

27.04 2021

Maanantaista 3.5. lähtien palataan pääosin lähiopetukseen. Rajoituksia puretaan asteittain ja oppilaitokset voivat jälleen avata toimipisteitään eri-ikäisille harrastajille. Lähiopetusta toteutetaan aina terveysturvallisesti. Osa ryhmistä jaetaan kahteen harjoitteluvuoroon, jotta tanssisalissa voidaan välttää lähikontaktit ja osallistujat voivat säilyttää turvavälin. Opettajat tiedottavat tällä viikolla ryhmiään opetusjärjestelyistä. Jos et saa infoa, otathan yhteyttä tanssiopiston toimistoon tai opettajaasi. Kevätlukukausi jatkuu 5.6. asti.

23.04 2021

Keravan tanssiopiston kannatusyhdistyksen kevätkokous


Sääntömääräinen kevätkokous järjestetään etäkokouksena keskiviikkona 28.4.2021 klo 19.00. Jotta kokouslinkki saadaan toimitettua kokoukseen osallistuville, ilmoittaudu kokoukseen 27.4. mennessä sähköpostilla (anne.alatalo (at) keravantanssiopisto.fi). Kokousmateriaalit ovat luettavissa toimistossa 21.–27.4.2021.

15.04 2021

Teematunnit huhtikuu2021

Tervetuloa mukaan teematunneille!

 

Ma 19.4. klo 18 Musikaalit ja musikaalitanssijan glamour, opettaja Anna Stenberg

La 24.4. klo 14 Tanssin mielelläni tanssijan hyvinvointi-workshop, luennoitsijat Teemu Tainio ja Antti Keinänen

 

Maksuttomat etätunnit on tarkoitettu yli 13-vuotiaille. Ilmoittaudu mukaan Eepoksessa!

07.04 2021

DanceAtKerava2021Dance@Kerava-tapahtuma on Keravan tanssiopiston järjestämä tanssivideotapahtuma, joka tuo tanssia näkyväksi ja näkyville. Tapahtumaviikko alkaa kansainvälisenä Tanssin päivänä 29.4. ja jatkuu toukokuulle.

Tapahtuma on avoin kaikille ja siinä ei ole ikärajaa. Voit osallistua tapahtumaan lähettämällä n. minuutin mittaisen (1:01–1:10) videon alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Lähetä video 10.-22.4.2021

Lähetys tapahtuu joko WhatsApp-viestinä Suville (044 982 5501) TAI jaa jonkin pilvipalvelun (esim. Google Drive, Dropbox, WeTransfer) kautta linkki, josta videon voi ladata. Lähetä linkki osoitteeseen suvi.kajaus(at)keravantanssiopisto.fi

Tapahtuman sarjat:

- Sisällä kuvatut videot
- Ulkona kuvatut videot
- Muualla kuvatut videot

Videon musiikki

Esityksen voi valmistaa joko valmiiseen musiikkiin tai kehitellä äänimaiseman itse. Huomioithan, ettet voi käyttää videossasi mitä tahansa hittibiisiä. Musiikin julkiseen esittämiseen (esim. videossasi) tarvitaan lupa ja sen käytöstä pitää maksaa. Jos siis käytät valmista musiikkia, valitse musiikki musiikkipankista, jonka kappaleita saa käyttää maksutta.

Mixkit-musiikkipankki:

https://mixkit.co/free-stock-music


Tarkemmat tiedot tapahtumaan osallistumisesta Eepoksessa.

31.03 2021

Pääsiäistauko salit 1 

 

Vietämme pääsiäistä 2.-5.4.2021, joten tällöin ei ole opetusta. Hauskaa pääsiäistä !

26.03 2021

29.3.2021 jatketaan lähiopetusta Keravalla ja Sipoossa 12-vuotiailla ja sitä nuoremmilla oppilailla (varhaiskasvatus sekä peruskoulun 1.–6. luokkien oppilaat).

Kaikki yli 12-vuotiaat osallistuvat omille tunneilleen lukujärjestyksen mukaisesti vain etäopetuksessa.

Ryhmäjakoihin ei tule muutoksia. Lähiopetus toteutetaan terveysturvallisuusohjeita noudattaen.

*

All students of 12 years of age or younger (up to the 6th grade pupils in elementary school) continue dancing in studios as earlier. Remember to follow our hygiene practices.

All students over 12 years of age are in remote teaching according to the dance class schedule.

17.03 2021

20210315 131911

Eepoksesta löytyy nyt tietoa tunneista, joilla voi käydä korvaamassa kevään poissaoloja sekä osallistumisohjeet näille tunneille.

11.03 2021

Olemme mukana Baletin nuorta energiaa 2021 -videonäytöksessä! Näytös tanssitaan sunnuntaina 14.3.2021 klo 16.00 alkaen. Repertuaari KTO:n tanssijat esittävät Espanjalaisen tanssin baletista Pähkinänsärkijä. Tanssin koreografian on tehnyt ja tanssin oppilaille harjoittanut Petia Ilieva.

Espanjalainen2 edit
 

Videonäytöstä pääsee seuraamaan maksutta tästä linkistä: https://event.videosync.fi/baletin-nuorta-energiaa

 

 

Baletin nuorta energiaa 2021 -näytöksen järjestää Balettipedagogit ry. Se on vuonna 1997 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on kehittää baletin opetusta sekä alalla työskentelevien välistä toimintaa Suomessa. Baletin nuorta energiaa -näytöksiä järjestetään vuorovuosina Valtakunnallisen Balettikilpailun kanssa.

09.03 2021

Kesäkuussa 2021 järjestetään kaksi päiväleiriä, joille voi jo ilmoittautua Eepoksessa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Molemmat leirit ovat täynnä, mutta jonopaikalle voi edelleen ilmoittautua. Olemme yhteydessä jonottajiin, jos heille vapautuu paikka. 

Kuvatanssi-päiväleiri 7–12-vuotiaille

Leiri järjestetään yhteistyössä Keravan kuvataidekoulun kanssa. 

Aika: ma–pe 7.–11.6.2021 klo 9–15
Paikka: Keravan Kirjaston taideluokat, Paasikivenkatu 12, 2. krs.
Hinta: 100 €. Hinta sisältää päivittäisen lounaan ja vakuutuksen. 

Leiri on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon. 

Kuvatanssi

Kesäliike-päiväleiri 7–12-vuotiaille

Aika: ma–pe 14.–18.6.2021 klo 9–15
Paikka: Joraamo-tanssisali, Keravan Kirjasto, Paasikivenkatu 12, 2. krs. 
Hinta: 100 €. Hinta sisältää päivittäisen lounaan ja vakuutuksen.

Leiri on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon. 

Kesäliike leirimainos neliö nettiin


Kurssien ja leirien peruutusehdot

Tiiviskurssin tai leirin voi peruuttaa 7 päivää ennen sen alkamispäivää. Tätä myöhemmin tulevista peruutuksista veloitetaan 50 % kurssin tai leirin hinnasta. Peruutusta ei voi tehdä enää kurssin tai leirin alkamispäivänä tai sen jälkeen.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti tanssiopiston toimistoon (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Äkillisissä sairastapauksissa kurssi tai leiri voidaan peruuttaa kuluttomasti lääkärintodistusta vastaan.


01.03 2021

Lähiopetus Keravalla ja Sipoossa jatkuu 12-vuotiailla ja sitä nuoremmilla oppilailla (varhaiskasvatus sekä peruskoulun 1.–6. luokkien oppilaat).

Kaikki yli 12-vuotiaat osallistuvat omille tunneilleen lukujärjestyksen mukaisesti vain etäopetuksessa.

Hallituksen tiedotustilaisuudessa torstaina 25.2. tiedotettiin rajoitusten tiukennuksista ajalla 8.–28.3. Keravan kaupungin koronakoordinaatioryhmän perjantaina 26.2. linjaamat suositukset ja toimenpiteet astuvat voimaan maanantaina 1.3.2021.

Uusien rajoitusten myötä 1.3.–28.3.2021 välisenä aikana 12-vuotiaat ja sitä nuoremmat oppilaat (varhaiskasvatus sekä peruskoulun 1.–6. luokkien oppilaat) voivat osallista lähiopetuksessa tanssitunneille. Ryhmän koko lähiopetuksessa on rajattu enintään 10 oppilaaseen. Ryhmä on voitu jo helmikuussa jakaa kahteen osaan, josta toinen on vuorollaan lähiopetuksessa ja toinen samanaikaisesti etäopetuksessa (hybridi). Ryhmäjakoihin voi tulla myös muutoksia, jotka johtuvat aluehallintoviraston päätöksestä mahdollistaa lähiopetus vain alakouluikäisille. Opettaja tiedottaa näistä muutoksista ryhmäkohtaisesti. Lähiopetus toteutetaan terveysturvallisuusohjeita noudattaen.

In English:
Due to the new restrictions in March all students of 12 years of age or younger (up to the 6th grade pupils in elementary school) continue dancing in studios as in February.

Read our Hygiene Practices.

All students over 12 years of age are in remote teaching on 1.-28.3.2021 according to the dance class schedule.

18.02 2021

Hiihtoloma 22. 27.2.2021 2

 

Vietämme hiihtolomaa viikolla 8 eli 22.-27.2.2021. Tällöin ei pidetä tanssitunteja.

Toimistomme on myös kiinni loman ajan.

Rentouttavaa lomaviikkoa!

12.02 2021

Keravan tanssiopisto pyysi ja sai toiminnastaan palautetta huoltajilta ja yli 7-vuotiailta oppilailta joulukuussa 2020. Kysely toteutettiin netissä ja kyselylinkit lähetettiin oppilashallintajärjestelmässä oleviin sähköpostiosoitteisiin. Vastausaikaa oli pari viikkoa.

Kysyimme niin oppilaiden kuin huoltajienkin mielipidettä harjoittelusta, opetuksesta, tiloista, yhdenvertaisesta kohtelusta ja tiedottamisesta sekä osallistumisesta poikkeusajan opetukseen. Vastauksissa näkyi kautta linjan, että tanssiopiston opetustoimintaan, harrastetiloihin ja yhdenvertaiseen kohteluun oltiin hyvin tyytyväisiä. Vastaajat kokivat myös lähiopetusjärjestelyt poikkeusaikana turvallisiksi ja tanssiopiston hygieniaohjeet helposti noudatettaviksi. Tanssin etäopetusta poikkeusaikana pidettiin hyvänä vaihtoehtona ja hyvin järjestettynä, vaikka pieni osa vastaajista piti sitä myös turhana ja huonona lähiopetuksen korvikkeena. Poikkeusajan tiedottamiseen oltiin vastausten perusteella tyytyväisiä.

Oppilashallintajärjestelmä Eepoksen lisääntynyt käyttö päätiedotusvälineenä lukuvuoden 2020–2021 alusta koettiin vastauksissa sekä hyvänä että huonona asiana. Järjestelmän kehittäjä- ja ylläpitäjätaho kehittää Eeposta ja sen mobiilisovellusta entistä käyttäjäystävällisempään suuntaan myös asiakaspalautteiden perusteella. Tiedämme jo, että siihen on tulossa paljon lisätoimintoja mm. kahdensuuntaisen viestinnän osalta ensi lukuvuodeksi. Odotamme tätä innolla. Jatkamme tiedotusta kevätlukukaudella 2021 myös sähköpostitse Eepoksen ja nettisivujen lisäksi.

 

Tällaista palautetta saimme:

”Tykkään tanssitunnin hauskoista tanssisarjoista. Varsinkin kun opettajakin on niin mukava.”

”Nyt etäopetuksen aikaan lapsen tanssituntia seuranneena huomaan, miten hyvin tutut sarjat jo sujuvat. Oppimista siis selkeästi tapahtuu erinomaisesti!”

”Opetus on hyvää ja kannustavaa sekä rakentavaa kritiikkiä saa sopivan verran.”

”On ollut ilo seurata motivoitunutta nuorta ja hänen kehittymistään tanssijana. Ihanat, taitavat opettajat, hyvät ryhmät.”

”Erittäin hyvät opettajat ja tasokasta opetusta. Lapsella oppimisen ilo tunneilla!”

”Opettaja on todella muuntautumiskykyinen – haasteita on syksyllä ollut mutta tunnit on pidetty ja ohjelmaa on sovellettu tilaan sopivaksi ja etänäkin toimii todella hyvin!”

”Lapsi tykkää tanssia ja tanssii oppimiaan asioita myös kotona.”

”Hygienia tanssitunneilla otetaan hyvin huomioon. Etäopetuskin on ollut hyvin suunniteltu.”

”Kiitos tanssiopistolle tämän hyvin erikoisen vuoden läpi luovimisesta.”

”Olette hoitaneet homman timanttisesti, kiitos siitä!”

”Vaikka itse en vielä ole tottunutkaan käyttämään Eeposta säännöllisesti, koen sen olevan kätevä, koska kaikki tiedot eri opettajilta tulevat samaan paikkaan. Tiedot löytyvät nopeasti.”

”Kun sain lopulta Eepoksen toimimaan, se on ollut oikein hyvä tapa seurata viestintää.”

”Eepos-appi on helppo ja käytännöllinen. Ilmoittaa viesteistä, eikä tanssia koskevia tietoja tarvitse etsiä muun sähköpostitulvan seasta.”