10.01 2020

Pian juhlitaan!

40-vuotisjuhlanäytökset torstaina 23.1.2020 klo 18, perjantaina 24.1.2020 klo 18, lauantaina 25.1.2020 klo 14 ja klo 18, Kerava- sali, Keskikatu 3, Kerava

Kutsu sinulle rakas katsojamme! 

LIIDIN LAADIN LIIDIN LAA, voit sanoa, milloin huvittaa. Astu sisään aukosta näin ja hups, huomaat että saatat olla väärinpäin. Milloinkaan ei voi tietää, Liisa juliste A3 1 mikä on mikä. Onko ylhäällä ylhäällä vai ylhäällä alhaalla? Meneekö vasen ja oikea jalka vierekkäin vai tanssiiko jolla kulla kaksi vasenta vain?

Kutsu juhliin on voimassa 364 päivää vuodessa, pidäthän siis kiirettä, että saavut ajoissa! Pukukoodi: asu ja juhlijan koko vapaa, mukaan hattu ja sitä rataa. Kun sanoo rohkeasti sanat: liidin laa, niin silloin ovi tanssimaan juhlijalle aukeaa!

Hyvää perillä oloa ja tervemenoa

08.01 2020

Liisa Tanssimaassa ja muita juhlijoita- näytöksen vuoksi useilla tunneilla on poikkeusaikataulu. Tarkempia tietoja tuntiajoista saat omalta opettajaltasi tai toimistosta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen./ 0400 956 037. 

Uudet oppilaat ovat tervetulleita kokeilemaan tunneille 27.1. alkaen. 

pupujakello

07.01 2020

Tervetuloa tanssimaan! 

Ilmoittautuminen on edelleen käynnissä, joten vielä ehdit hyvin mukaan. 

Mikäli olet ilmoittautunut uutena oppilaana kevätkaudelle, tarkistathan oman ryhmäsi aloitusajan ilmoittautumisen yhteydessä saapuneesta vahvistusviestistä. Mikäli ryhmä johon olet ilmoittautunut esiintyy juhlanäytöksessä, on tuntisi aloitusajankohta vasta 27.1. alkaen. Muistathan myös, että uutena oppilaana voit tutustua tanssitunteihimme veloituksetta yhden viikon ajan.

02.12 2019

Sipoon Lilla Villanin ryhmät muuttavat 7.1. alkaen uusiin tiloihin Päiväkoti Pikkusydämeen.

Päiväkoti Pikkusydän sijaitsee Pohjois-Sipoossa Nikkilän sivistys- ja kulttuurikeskuksen alueella, osoitteessa Eteläinen koulutie 3, 04130 Sipoo. Opetusajankohtiin tulee muuton vuoksi joitakin muutoksia. Tarkista tuntiesi uusi opetusaika.

TIISTAI Päivin tunnit 

 17.15-18.00
LT Säteet 45 v. PL
18.00-18.30
Taaperotanssi 1–4 v. PL
18.30-19.30
Miniakrobatia PL
19.30–20.30
Show perus 1 PL


TORSTAI Ainon tunnit

 17.15–18.00
LT Säteet 45 v. AP
 18.00–18.45
LT Pikkujoutsenet 56 v. AP
 18.45–19.45
Minibaletti AP
19.45–20.45
Baletti alkeet (nuoret & aikuiset) AP


Muista tehdä mahdollinen tuntipaikan peruutus viimeistään 15.12.

SipoonPikkusydän

SipoonPikkusydän1

12.11 2019

Ilmoittautuminen uutena oppilaana kevätlukukaudelle 2020 ja tammikuussa alkaviin uusiin ryhmiin käynnistyy maanantaina 2.12.2019 klo 9.00 osoitteessa kto.eepos.fi. Ohjeita ilmoittautumiseen löydät kohdasta Ilmoittautuminen.

Syksyllä tehty ilmoittautuminen on automaattisesti voimassa myös kevätlukukaudella. Jos oppilas ei jatka kevätlukukaudelle, peruutus on tehtävä 15.12. mennessä kirjallisesti toimistoon (toimisto(a)keravantanssiopisto.fi)

 

Kevätlukukauden uusi tunti

Säteet 4–5 v.

perjantaisin klo 16.15–17.00, Ahjon koulu, opettajana Riina Husgafvel

Säteet tutustuvat tanssin maailmaan iloisesti kokeillen ja yhdessä oivaltaen. Luovuuden, liikemielikuvituksen, motoriikan ja tanssillisten taitojen monipuolista harjoittelua leikkien ja mielikuvien välityksellä.

Kenelle? Pienille tanssijoille, jotka nauttivat luovasta liikkeestä ja tanssillisista leikeistä.

Miten pukeudun tunnille? Tanssiasuksi liikkumiseen sopivat vaatteet ja paljaat jalat. Pitkät hiukset laitetaan kiinni ja korut jätetään kotiin.

Huom! Tunti järjestetään yhteistyössä Keravan Opiston kanssa. Kausi on lyhyempi: 17.1.–8.5.2020 (14 kertaa; ei opetusta talvilomaviikolla 8 eikä pääsiäisenä). Hinta: 100,00 €/lukukausi

Uutena opettajana aloittaa Elma KontioD87A3230

Elma on Keravan tanssiopiston kasvatti, joka on juuri valmistumassa tanssinopettajaksi Kuopion Savonia-ammattikorkeakoulusta. Hän on tanssinut monipuolisesti eri lajeja ja tehnyt opintojen ohella erilaisia tanssijan töitä mm. Kuopion kaupunginteatterissa ja taustatanssijana. Tanssissa Elmaa kiinnostavat itseilmaisu ja itsensä haastaminen sekä fyysisyys. Tanssitunneille hän haluaa luoda positiivisen ja turvallisen ympäristön, jossa jokainen voi kehittyä, nauttia ja ylittää itsensä tanssissa.

Liisa Pietikäisen tiistain Killan koulun ja keskiviikon Söderkullan koulukeskuksen tunnit siirtyvät Elmalle kevätkauden alusta. 

 

Muutokset mahdollisia. 

 

11.11 2019

Kokous pidetään tiistaina 26.11. klo 18 Talkoorengas/Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskus Aleksis Kiven tie 19, Kerava
www.talkoorengas.fi

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

 • valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa, kaksi ääntenlaskijaa ja muut tarvittavat toimihenkilöt
 • todetaan kokouksen laillisuus
 • vahvistetaan kokouksen työjärjestys
 • vahvistetaan seuraavan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio
 • valitaan yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja ja opetustoiminnan piiristä valittava jäsen
 • valitaan yhdistyksen hallituksen varsinaiset jäsenet sekä yksi varajäsen 13 §:n mukaan vuodeksi kerrallaan
 • määrätään puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten palkkiot sekä vahvistetaan liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet sekä varsinaisten, kannatus- että oppilasjäsenten osalta
 • päätetään muista esille tulevista asioista, kuitenkin huomioiden yhdistyslain 24 §:n määräykset

Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita kokoukseen ilman erillistä ilmoittautumista.

*****

Keravan tanssiopiston kannatusyhdistys ry on keravalainen yhdistys, joka ylläpitää Keravan tanssiopistoa. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää tanssin harrastusta ja liikuntakasvatusta Keravalla ja lähiympäristössä.

Haluatko olla mukana vaikuttamassa Keravan tanssiopiston tulevaisuuteen ja tukea toimintaamme? Voit tehdä sen liittymällä Keravan tanssiopiston kannatusyhdistyksen jäseneksi.

Varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä yli 15-vuotiaat henkilöt ja kannatusjäseneksi sekä henkilöt että yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa. Jäseneksi liitytään maksamalla 20 € jäsenmaksu tai vähintään 20 € kannatusjäsenmaksu Keravan tanssiopiston kannatusyhdistys ry:n tilille FI23 5132 0520 1741 78. Kirjoita maksun viestikenttään nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi jäsenrekisteriin kirjattavaksi.

01.11 2019

Tanssiva Sherwood valokeilassa FB neliöTervetuloa juhlimaan 40-vuotiasta Keravan tanssiopistoa!

Lipunmyynti Tanssiva Sherwood -iltaan alkaa maanantaina 4.11. Lippuja myydään ravintola The New Sherwoodista. Lipun hinta 25 € sisältää menun ja illan ohjelman. Tilaisuuteen on rajattu määrä paikkoja, joten lippu kannattaa ostaa etukäteen.

Tanssiva Sherwood -ilta järjestetään keskiviikkona 20.11. klo 19 alkaen. Paikkana on ravintola The New Sherwood Keravan keskustassa kauppakeskus Karusellissa (Kauppakaari 10, Kerava).

Ilta on suunnattu tanssiopiston - sekä vanhoille että nykyisille - täysi-ikäisille oppilaille, henkilökunnalle, hallituksen jäsenille, yhteistyökumppaneille ja kaikille tanssin ystäville.

Illan ohjelma

Illassa esiintyvät tanssiopiston aikuisten ryhmät Choreo perus/jatko, Nykytanssi perus, Latinoshow, Jazz perus, Show perus, Steppi ja Street.

Livemusiiikkia esittää duo Mari ja Julle.

Illan menu

Lasillinen kuohuvaa
Kananrintaa teriyaki L,G
Savulohi-ruisnapit L
Parsakaali-karpalosalaattia L,G
Hunajainen nyhtöherne-punajuurisalaatti L,G
Paahdettua bataattia ja kukkakaalia M,G
Yrtti-vihersalaattia M,G
Briejuustoa ja hedelmiä, omenahilloketta

11.10 2019

Kesän ja alkusyksyn aikana eri puolilla Keravaa on suunniteltu koreografioita, valittu tanssiin sopivia keravalaisia miljöitä, vertailtu parhaita kuvakulmia ja ladattu kännykän akkuja. Keravan tanssiopiston järjestämässä Dance@Kerava-kännykkävideokilpailussa tarkoituksena oli kuvata jossain päin Keravaa enintään minuutin mittainen video, joka sisältää tanssia. Kilpailu järjestettiin nyt toistamiseen Keravan tanssiopiston 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Edellisen kerran kilpailu järjestettiin vuonna 2015.

Kilpailussa oli kolme sarjaa: 10–13-vuotiaat, 14­–17-vuotiaat ja aikuiset. Kilpailun tuomareina toimivat Beniamino Borghi, Jussi Kaatrasalo ja Mimosa Lindahl.


10–13-vuotiaiden sarjan voittaja: ”LettuNetu ja kaveri teki tanssivideon”

10–13-vuotiaiden sarjassa palkittiin Nette Saralampi ja Siiri Mäkelä. Heidän videonsa nimi oli ”LettuNetu ja kaveri teki tanssivideon”.

Tuomaristo kuvailee videota näin:

Videolla liikkumisen ilo, kaveruus ja yhteistyö yhdistyvät katsojan mieltä lämmittävällä tavalla.

Symmetriaa hyödyntävässä videossa liikemateriaali ja kuvauspaikka kertovat hauskalla tavalla samaa temppujen ja leikin tarinaa. On ollut hieno oivallus valita paikka, jossa leikkipuiston pystypuu muodostaa kuvaan ikään kuin näyttämön keskikohdan. Joko koreografia on sovitettu kuvaan ja taustaan tai kuvakoko ja tausta on sovitettu koreografiaan.

Musiikin valinta tukee osaltaan videon tekemisestä välittyvää tunnelmaa.

 


14–17-vuotiaiden sarjan voittaja: ”Valon ilo”

14–17-vuotiaiden sarjassa palkittiin Julia Trinh hänen ”Valon ilo” -videostaan.

Tuomariston mukaan ”Valon ilo” on upea, monipuolisesti ajateltu ja teknisesti toteutettu video. Musiikin, editoinnin ja koreografian välinen dialogi on saumatonta ja kokonaisuus on yhtenäinen.

Videossa hyödynnetään rohkeasti, mutta hyvällä maulla erialaisia tehokeinoja, jotka palvelevat teemaa innovatiivisuudellaan ja tuoreudellaan. Monipuolinen kameratyöskentely (mm. liikkuvat kuvat, rajaukset ja sommittelu kautta linjain) osoittavat edistyneempää kuvallista ajattelua ja taitotasoltaan jo pidemmällä olevaa teknistä osaamista. Kuvien perspektiivi, tilallinen sommittelu ja liike sekä rytmittävät kuvaa että tukevat koreografiaa.

Videossa valo tuo ilon tanssijalle ja tanssi tuo ilon urbaaniin maisemaan.


Aikuisten sarjan voittaja: "Air, Fire, Earth, Spirit”

Aikuisten sarjassa palkittiin Nella Skogberg ja Osku Ilvonen. Heidän videonsa nimi oli ”Air, Fire, Earth, Spirit”.

Tuomariston mukaan videossa tuodaan hienosti esiin se, miten helposti Keravalla pääsee luontoon. Valitut kuvauspaikat ja hidastetun liikkeen kuvaaminen sopivat hienosti videon teemaan.

Video oli ilahduttavasti täynnä värikylläisiä kuvia sekä tanssijan liikkeen lisäksi tehokeinona hyödynnettyä kankaan liikettä. Toimiva idea on ollut kuvata kalliolla tanssittavaa osuutta vastavaloon, jolloin niin tanssijan kuin kankaiden liike tulee hienosti näkyviin. Erityisen onnistuneeksi nousi katseen maagisesti vangitseva hidastettu hetki, jossa liike, ilmassa lentävä kangas ja luonnonvalo käyvät kauniilla tavalla yhteistä dialogiaan.

Kaiken kaikkiaan videosta välittyi positiivisuus, liikkeen tuoma ilo ja hyvä fiilis.


Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille ja onnea voittajille!

10.10 2019

Tanssiva Sherwood valokeilassa FB neliöTervetuloa juhlimaan 40-vuotiasta Keravan tanssiopistoa!

Järjestämme marraskuussa juhla-illan ravintola The New Sherwoodissa. Juhla on tarkoitettu tanssiopiston - sekä vanhoille että nykyisille - täysi-ikäisille oppilaille, henkilökunnalle, hallituksen jäsenille, yhteistyökumppaneille ja kaikille tanssin ystäville.

Illan ohjelmassa on tanssiesityksiä, musiikkia ja maukasta ruokaa.

Paikkana on ravintola The New Sherwood Keravan keskustassa kauppakeskus Karusellissa (Kauppakaari 10, Kerava).

Lippuja myydään The New Sherwoodissa 4.11. alkaen. Illallisen ja ohjelman sisältävät liput maksavat 25 euroa.

Liity mukaan Facebookin tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/655492354950950/

04.10 2019

Nyt niitä saa taas! Tilaa itsellesi Keravan tanssiopiston huppari!

Myynnissä turkoosi huppari, jonka selkäpuolella on Keravan tanssiopiston logo.

Koot: 128 cm, 140 cm, 152 cm ja S–L. Hinnat: senttikoot 42 €/kpl, kirjainkoot 49 €/kpl

Sovitus, tilaus ja nouto tapahtuvat Keravan Intersportissa, joka sijaitsee Citymarketin talossa osoitteessa Nikonkatu 1, 04200 Kerava.

Tee näin

 1. Käy sovittamassa hupparia Keravan Intersportissa.
 2. Tee tilaus Intersportissa viimeistään torstaina 31.10.
 3. Saat tekstarin, kun tilauksesi on noudettavissa Intersportista. Hupparit saapuvat marraskuun loppupuolella. 
 4. Nauti hienosta hupparistasi!

Myymälän aukioloajat

 • ma–pe 10–20.00
 • la 10–17.00
 • su 12–16.00
04.10 2019

Taru Salmisen koreografia "Oodi postinkantajille" on valittu tanssioppilaitosten NykytanssiPalettiin 2019. Tanssin esittää Takojazz 3 / Taikojazz -ryhmä. Onnea Taru ja tanssijat! 

NykytanssiPaletti järjestetään Alminsalin näyttämöllä lauantaina 16.11.2019 klo 19. Järjestäjinä ovat yhteistyössä Suomen kansallisooppera ja -baletti sekä Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry. Katselmus järjestetään tänä vuonna jo yhdeksättä kertaa.

Tapahtumaan voi ostaa lippuja osoitteesta: https://oopperabaletti.fi/ohjelmisto-ja-liput/nykytanssipaletti/

Lippujen hinnat 15-22 €

 

Oodi postinkantajille

03.10 2019

Syysloma 2019 FBViikolla 42 vietetään syyslomaa opetuksesta maanantaista perjantaihin 14.–18.10. Rentouttavaa lomaa! 

Syyslomaviikon lauantaiopetukset 19.10. järjestetään kuitenkin normaalisti, koska pyhäinpäivänä 2.11. jää yksi lauantain opetuskerta väliin. 

Syyslomaviikolla järjestetään myös Liisa Tanssimaassa -harjoituksia, joihin osallistumisesta oma opettaja tiedottaa tarkemmin. 

Myös tanssiopiston toimisto on suljettu syyslomaviikolla. 

 

26.09 2019

Stressinhallinta workshop 26.10.2019 FB neliöTänä syksynä järjestetään vain yksi workshop, mutta erittäin tärkeästä aiheesta: workshopin teemoina ovat tanssijan itseluottamus, omien vahvuuksien hyödyntäminen, esiintymisjännityksen säätely, stressinhallinta ja rentoutuminen.

Teemoja lähestytään luennon, keskustelun ja käytännönläheisten harjoitusten kautta. 

Aika: lauantai 26.10.2019 klo 11–13.00
Paikka: tanssisali Konttori, Seunalantie 14 (etuovi)
Kouluttaja: urheilupsykologi Paula Thesleff
Hinta: 20 €

Kouluttajana toimii viisinkertainen joukkuevoimistelun maailmanmestari, erityisesti taitolajeihin ja esiintymiseen painottunut urheilupsykologi Paula Thesleff, jonka erityisosaamista ovat huipputason ja nuorten psyykkinen valmennus ja valmentajakoulutus. Kouluttajasta lisää: https://sportfocus.fi 

 

yrityssivu ylapalkkiWorkshopiin mahtuu 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy 11.10.2019. 

Mikä workshop?

Keravan tanssiopiston workshopit ovat mestarikursseja, jotka tarjoavat mahdollisuuden täydentää ja syventää omaa osaamista. Workshopit ovat avoimia kaikille oppilaillemme. Ne kuuluvat sekä laajan että yleisen linjan opintoihin, ja kartuttavat oppilaan opintopistekertymää. Tervetuloa oppimaan ja oivaltamaan yhdessä!

Ilmoittautuminen

 • Mene osoitteeseen https://kto.eepos.fi

 • Valitse ”Hakeudu oppilaaksi” tai "Minulla on tunnukset"

 • Valitse "Itseluottamus, esiintymisjännitys ja stressinhallinta -workshop 26.10."

 • Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sähköpostiisi, että ilmoittautuminen on vastaanotettu.

 • Lasku lähetetään postissa kotiin. 
20.09 2019

Syyslukukausi on vauhdissa, mutta uudet oppilaat voivat edelleen ilmoittautua mukaan niihin ryhmiin, joissa on tilaa. Näet täydet ryhmät Eepoksesta.

Syyslukukauden tuntimuutokset on päivitetty lukujärjestykseen.

Jos kaipaat apua ilmoittautumisessa, ota yhteyttä tanssiopiston toimistoon sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 0400 956 037. Toimisto on auki arkisin klo 12-15. 

Keravan tanssiopistossa uudet oppilaat voivat tutustua tanssitunteihin veloituksetta yhden viikon ajan. Suosittelemme, että ilmoittaudut ennen kokeilua, jotta varmistat paikkasi ryhmässä ja olet vakuutettu jo kokeilutunnilla. Voit peruuttaa ilmoittautumisesi maksutta kahden viikon kuluessa ilmoittautumisestasi. 

Syyslukukauden aikatauluja

Syyslukukaudella on yhteensä 18 opetusviikkoa.

Viikolla 42 (14.-18.10.) pidetään syysloma. Lauantaina 19.10. opetusta on normaalisti.

Opetusta ei ole pyhäinpäivänä la 2.10. tai itsenäisyyspäivänä pe 6.12.

Syyslukukausi päättyy lauantaina 21.12.

Poissaolot

Jos olet poissa tanssitunniltasi, voit käydä korvaamassa poissaolosi koulutussääntöjemme mukaisesti:

Yksittäiset poissaolot voi ottaa kiinni saman lukukauden kuluessa, etu- tai jälkikäteen, helpommilla tai saman tasoisilla tunneilla sen mukaan kuin tunneilla on tilaa. Poissaolon voi ottaa kiinni kuukautta ennen poissaoloa. Syyslukukauden poissaolot on otettava kiinni seuraavan tammikuun loppuun mennessä.

Opettajasi voi myös suositella jotain tiettyjä korvaustunteja.

Tervetuloa tanssimaan Keravan tanssiopistoon!

 

 

 

10.09 2019

IMG 2290Taloudellisesti tuettuun oppilaspaikkaan järjestetään erillinen lisähaku syyskuun aikana. Tukea voi hakea 7-20-vuotiaalle keravalaiselle taiteen perusopetuksen piirissä olevalle oppilaalle. Taloudellisesti tuetun oppilaspaikan saajalle annetaan huojennusta lukukausimaksuihin, ja sitä myönnetään koko lukuvuodeksi. Tuen tarve tulee perustella. Haku on kaksivaiheinen.

Taloudellisesti tuettua oppilaspaikkaa haetaan syyskuun loppuun mennessä (ma 30.9.2019) vapaamuotoisella hakemuksella, josta ilmenevät perustelut taloudellisen tuen tarpeesta sekä oppilaan ja huoltajan yhteystiedot. Hakemus osoitetaan rehtori Irmeli Toiviaiselle ja sen voi lähettää joko sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse (Seunalantie 14, 04200 Kerava). Tukea voidaan myöntää vain tanssiopiston keravalaisille oppilaille. 

22.08 2019

Dance@Kerava -kännykkävideokilpailu on käynnissä! Kilpailuaikaa on jatkettu 15.9. asti.

Kilpailu on osa Keravan tanssiopiston 40-vuotisjuhlavuotta.

Kuvaa kännykällä, kun #keravatanssii!

 1. Kuvaa kännykällä jossain päin Keravaa enintään minuutin mittainen video, joka sisältää tanssia.
 2. Lataa video YouTubeen joko julkiseksi tai piilotetuksi.
 3. Täytä ilmoittautumislomake 15.9.2019 mennessä.
 4. Voita hyviä palkintoja!

Sarjat

 • 10–13-vuotiaat
 • 14­–17-vuotiaat
 • Aikuiset

Videon ohjaajan ja koreografin ikä määrittää, mihin sarjaan osallistutaan. Työryhmässä voi olla mukana myös muun ikäisiä.

Säännöt

Videon on oltava:

 • enintään minuutin (60 s) mittainen
 • kuvattu Keravan alueella
 • kuvattu kännykkäkameralla (videota saa editoida)
 • tekijänoikeusvapaa mm. musiikiltaan ja koreografialtaan

Dance at Kerava 2019 FB neliöAlaikäisillä osallistujilla on oltava huoltajaltaan lupa osallistua kilpailuun.

Video tulee kuvata kännykkäkameralla. Videota saa leikata, editoida ja muokata haluamallaan tavalla.

Kuvatessa julkisella paikalla tulee huomioida, ettei videolla esiinny tietämättään tunnistettavia ulkopuolisia henkilöitä. 

Videota tehdessä tulee huomioida tekijänoikeudet. Videolla näkyvän koreografian tulee olla osallistujien itse tekemä. Videolla ei saa kuulua tekijänoikeuden alaista musiikkia. Äänimaisema voi olla vaikkapa itse tehty tai video voi olla täysin äänetön. Tekijänoikeusvapaata musiikkia voi käyttää. Sitä löytää verkosta hakusanalla ”free music”. Kilpailuun osallistujat ja videon tekijät ovat vastuussa siitä, ettei videon tekemisessä ole rikottu tekijänoikeuksia.

Keravan tanssiopistolla ja Keravan kaupungilla on oikeus käyttää kilpailuun osallistuneita videoita markkinoinnissaan kolmen vuoden ajan.

Voit osallistua kilpailuun usealla videolla.

Tutustu arviointikriteereihin ja tuomareihin. 

22.08 2019

Syyslukukausi käynnistyi maanantaina 12.8., mutta tanssiharrastuksen voi edelleen aloittaa!

Muun muassa näihin ryhmiin mahtuu vielä hyvin uusia oppilaita:

1–6-vuotiaille Keravalla

 • Taaperotanssi 1–4 v. (s. 2015–18), ma klo 18–18.30 Tanssisali Konttori, opettaja Riina Husgafvel
 • Taaperotanssi 1–4 v. (s. 2015–18), ke klo 18.15–18.45 Kurkelan koulu, opettaja Anu Itkonen
 • Säteet 4–5 v. (s. 2014–15), la klo 10–10.45 Tanssisali Akvaario, opettaja Venla Järvensivu
 • Taiturit 5–6 v. (s. 2013–14), ma klo 17.15–18 Tanssisali Konttori, opettaja Riina Husgafvel
 • Väkkärät 5–6 v. (pojat s. 2013–14), ke klo 17–17.45 Kurkelan koulu, opettaja Anu Itkonen
 • Kipinät 5–6 v. (s. 2013–14), to klo 17–17.45 Kurkelan koulu, opettaja Anu Itkonen
 • Taiturit 5–6 v. (s. 2013–14), la klo 11.30–12.15 Tanssisali Akvaario, opettaja Venla Järvensivu

7–10-vuotiaille Keravalla

 • Ministreet, ma klo 16.10–17.10 Tanssisali Konttori, opettaja Katri Liikola
 • Mininyky, ti klo 16–17.00 Killan koulu, opettaja Liisa Pietikäinen
 • Dance hop, ke klo 16.15–17 Kurkelan koulu, opettaja Anu Itkonen
 • Dance hop pojat, ke klo 17.15–18 Tanssisali Virtaamo, opettaja Taru Salminen
 • Minishow, to klo 16–17.00 Kurkelan koulu, opettaja Anu Itkonen
 • Ministreet, to klo 17–18.00 Tanssisali Konttori, opettaja Suvi Palonen
 • Minishow, pe klo 16–17.00 Ahjon koulu, opettaja Riina Husgafvel (tunnit alkavat 30.8.)

Nuorille ja aikuisille Keravalla

 • House perus (nuoret), ma klo 17.30–18.30 Kurkelan koulu, opettaja Sini Tuominen
 • Hiphop perus (nuoret), ma klo 18.30-19.30 Kurkelan koulu, opettaja Sini Tuominen
 • Street avoin (nuoret & aikuiset), ma klo 19.30–20.30 Kurkelan koulu, opettaja Sini Tuominen
 • Baletti alkeet (nuoret & aikuiset), ti klo 19.30–20.30 Killan koulu, opettaja Liisa Pietikäinen
 • Nykytanssi avoin (nuoret & aikuiset), to klo 19.45–20.45 Tanssisali Vintti, opettaja Sari Tuunanen

Tunteja Sipoossa

 • Säteet 4–5 v. (s. 2014–15), ke klo 17–17.45 Söderkullan koulukeskus, opettaja Liisa Pietikäinen
 • Säteet 4–5 v. (s. 2014–15), to klo 17.30–18.15 Lilla Villan, Nikkilä, opettaja Aino Purhonen
 • Minishow 7–9 v., ti klo 15.45–16.45 Lilla Villan, Nikkilä, opettaja Päivi Laukkanen
 • Mininyky 7–9 v., ke klo 16–17.00 Söderkullan koulukeskus, opettaja Liisa Pietikäinen
 • Minibaletti 7–9 v., to klo 16.30–17.30 Lilla Villan, Nikkilä, opettaja Aino Purhonen
 • Dance hop 7–10 v., to klo 15.45–16.30 Lilla Villan, Nikkilä, opettaja Aino Purhonen
 • Baletti alkeet (nuoret & aikuiset), to klo 19–20.00 Lilla Villan, Nikkilä, opettaja Aino Purhonen

Myös moniin muihin ryhmiin on vapaita paikkoja. Näet täydet ryhmät Eepoksesta.

Mistä voin kysyä neuvoa?

Jos kaipaat apua ilmoittautumisessa, ota yhteyttä tanssiopiston toimistoon sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 0400 956 037. Toimisto palaa kesälomalta torstaina 1.8. ja on auki arkisin klo klo 12-15. 

Entäpä jos haluan ensin kokeilla?

Keravan tanssiopistossa uudet oppilaat voivat tutustua tanssitunteihin veloituksetta yhden viikon ajan. Suosittelemme, että ilmoittaudut ennen kokeilua, jotta varmistat paikkasi ryhmässä ja olet vakuutettu jo kokeilutunnilla. Voit peruuttaa ilmoittautumisesi maksutta kahden viikon kuluessa ilmoittautumisestasi. 

Tervetuloa tanssimaan Keravan tanssiopistoon! 

02.08 2019

KonttoriKesän aikana tanssiopistolle on remontoitu uusi tanssisali Seunalantielle Akvaario-tanssisalin ja tanssiopiston toimiston yhteyteen. 

Uuteen Konttori-saliin siirtyvät tunnit Keravan lukion tanssisalista (tiistai ja torstai), joka on edelleen remontissa, Sompion koulun tunnit (keskiviikko) sekä osa Killan koulun tunneista (maanantai). Siirtyviin ryhmiin ilmoittautuneille oppilaille huoltajineen on lähetetty asiasta tiedote sähköpostitse 2.8.2019. 

Huom! Suvi Palosen Street-tunnit alkavat vasta to 22.8.

Konttori-tanssisalin osoite on Seunalantie 14 ja käynti saliin on etuovesta. Akvaario-tanssisaliin kuljetaan edelleen takaovesta. 

Tanssiopiston toimisto palvelee edelleen samassa osoitteessa arkisin klo 12-15. 

 

30.07 2019

Keravan tanssiopiston lukuvuosi 2019-2020 käynnistyy lukujärjestyksen mukaisesti maanantaina 12.8.2019. 

Poikkeuksena ovat Ahjon koulun tunnit, jotka alkavat perjantaina 30.8.2019. Suvi Palosen Street-tunnit alkavat torstaina 22.8.2019. 

Ilmoittautuneille ei lähetetä erillistä kutsua tunneille. Sähköpostiin automaattisesti lähtevä vahvistusviesti tarkoittaa, että ilmoittautuminen on onnistunut. 

Jonopaikalle ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä sähköpostitse, jos paikka vapautuu. 

Kuinka ilmoittaudun? 

Tunneille ilmoittaudutaan Eepoksessa. Täydet ryhmät näkyvät valikossa keltaisena. 

Mistä löydän tietoa tanssitunneista?

Kaikki tärkeät infot löytyvät kotisivuiltamme:

Mistä voin kysyä neuvoa?

Jos kaipaat apua ilmoittautumisessa, ota yhteyttä tanssiopiston toimistoon sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 0400 956 037. Toimisto palaa kesälomalta torstaina 1.8. ja on auki arkisin klo klo 12-15. 

Entäpä jos haluan ensin kokeilla?

Keravan tanssiopistossa uudet oppilaat voivat tutustua tanssitunteihin veloituksetta yhden viikon ajan. Suosittelemme, että ilmoittaudut ennen kokeilua, jotta varmistat paikkasi ryhmässä ja olet vakuutettu jo kokeilutunnilla. Voit peruuttaa ilmoittautumisesi maksutta kahden viikon kuluessa syyslukukauden alkamisesta (tai ilmoittautumisestasi, jos olet tehnyt sen lukukauden jo käynnistyttyä). 

Tervetuloa tanssimaan Keravan tanssiopistoon! 

 

 

29.07 2019

Tervetuloa toimistolle (Seunalantie 14) torstaina 8.8. klo 17.00 alkaen, jos uutena oppilaana tai lajia vaihtavana pohdit, olisiko sinulle sopiva ryhmä tanssin perusopetuksen syventävien opintojen ryhmä. Tai jos mietit, mikä tanssilaji voisi sinulle sopia. Pohdinnoissa sinua auttaa ja eri vaihtoehdoista kertoo Keravan tanssiopiston rehtori Irmeli Toiviainen.

10.06 2019

Dance@Kerava -kännykkävideokilpailu tulee taas! Kilpailuaika 10.6.–31.8.2019.

Kilpailu on osa Keravan tanssiopiston 40-vuotisjuhlavuotta.

Kuvaa kännykällä, kun #keravatanssii!

 1. Kuvaa kännykällä jossain päin Keravaa enintään minuutin mittainen video, joka sisältää tanssia.
 2. Lataa video YouTubeen joko julkiseksi tai piilotetuksi.
 3. Täytä ilmoittautumislomake 31.8.2019 mennessä.
 4. Voita hyviä palkintoja!

Sarjat

 • 10–13-vuotiaat
 • 14­–17-vuotiaat
 • Aikuiset

Videon ohjaajan ja koreografin ikä määrittää, mihin sarjaan osallistutaan. Työryhmässä voi olla mukana myös muun ikäisiä.

Säännöt

Videon on oltava:

 • enintään minuutin (60 s) mittainen
 • kuvattu Keravan alueella
 • kuvattu kännykkäkameralla (videota saa editoida)
 • tekijänoikeusvapaa mm. musiikiltaan ja koreografialtaan

Alaikäisillä osallistujilla on oltava huoltajaltaan lupa osallistua kilpailuun.

Dance at Kerava 2019 FB neliöVideo tulee kuvata kännykkäkameralla. Videota saa leikata, editoida ja muokata haluamallaan tavalla.

Kuvatessa julkisella paikalla tulee huomioida, ettei videolla esiinny tietämättään tunnistettavia ulkopuolisia henkilöitä. 

Videota tehdessä tulee huomioida tekijänoikeudet. Videolla näkyvän koreografian tulee olla osallistujien itse tekemä. Videolla ei saa kuulua tekijänoikeuden alaista musiikkia. Äänimaisema voi olla vaikkapa itse tehty tai video voi olla täysin äänetön. Tekijänoikeusvapaata musiikkia voi käyttää. Sitä löytää verkosta hakusanalla ”free music”. Kilpailuun osallistujat ja videon tekijät ovat vastuussa siitä, ettei videon tekemisessä ole rikottu tekijänoikeuksia.

Keravan tanssiopistolla ja Keravan kaupungilla on oikeus käyttää kilpailuun osallistuneita videoita markkinoinnissaan kolmen vuoden ajan.

Voit osallistua kilpailuun usealla videolla.

Tutustu arviointikriteereihin ja tuomareihin.