07.04 2021

DanceAtKerava2021Dance@Kerava-tapahtuma on Keravan tanssiopiston järjestämä tanssivideotapahtuma, joka tuo tanssia näkyväksi ja näkyville. Tapahtumaviikko alkaa kansainvälisenä Tanssin päivänä 29.4. ja jatkuu toukokuulle.

Tapahtuma on avoin kaikille ja siinä ei ole ikärajaa. Voit osallistua tapahtumaan lähettämällä n. minuutin mittaisen (1:01–1:10) videon alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Lähetä video 10.-22.4.2021

Lähetys tapahtuu joko WhatsApp-viestinä Suville (044 982 5501) TAI jaa jonkin pilvipalvelun (esim. Google Drive, Dropbox, WeTransfer) kautta linkki, josta videon voi ladata. Lähetä linkki osoitteeseen suvi.kajaus(at)keravantanssiopisto.fi

Tapahtuman sarjat:

- Sisällä kuvatut videot
- Ulkona kuvatut videot
- Muualla kuvatut videot

Videon musiikki

Esityksen voi valmistaa joko valmiiseen musiikkiin tai kehitellä äänimaiseman itse. Huomioithan, ettet voi käyttää videossasi mitä tahansa hittibiisiä. Musiikin julkiseen esittämiseen (esim. videossasi) tarvitaan lupa ja sen käytöstä pitää maksaa. Jos siis käytät valmista musiikkia, valitse musiikki musiikkipankista, jonka kappaleita saa käyttää maksutta.

Mixkit-musiikkipankki:

https://mixkit.co/free-stock-music


Tarkemmat tiedot tapahtumaan osallistumisesta Eepoksessa.

31.03 2021

Pääsiäistauko salit 1 

 

Vietämme pääsiäistä 2.-5.4.2021, joten tällöin ei ole opetusta. Hauskaa pääsiäistä !

26.03 2021

29.3.2021 jatketaan lähiopetusta Keravalla ja Sipoossa 12-vuotiailla ja sitä nuoremmilla oppilailla (varhaiskasvatus sekä peruskoulun 1.–6. luokkien oppilaat).

Kaikki yli 12-vuotiaat osallistuvat omille tunneilleen lukujärjestyksen mukaisesti vain etäopetuksessa.

Ryhmäjakoihin ei tule muutoksia. Lähiopetus toteutetaan terveysturvallisuusohjeita noudattaen.

*

All students of 12 years of age or younger (up to the 6th grade pupils in elementary school) continue dancing in studios as earlier. Remember to follow our hygiene practices.

All students over 12 years of age are in remote teaching according to the dance class schedule.

17.03 2021

20210315 131911

Eepoksesta löytyy nyt tietoa tunneista, joilla voi käydä korvaamassa kevään poissaoloja sekä osallistumisohjeet näille tunneille.

11.03 2021

Olemme mukana Baletin nuorta energiaa 2021 -videonäytöksessä! Näytös tanssitaan sunnuntaina 14.3.2021 klo 16.00 alkaen. Repertuaari KTO:n tanssijat esittävät Espanjalaisen tanssin baletista Pähkinänsärkijä. Tanssin koreografian on tehnyt ja tanssin oppilaille harjoittanut Petia Ilieva.

Espanjalainen2 edit
 

Videonäytöstä pääsee seuraamaan maksutta tästä linkistä: https://event.videosync.fi/baletin-nuorta-energiaa

 

 

Baletin nuorta energiaa 2021 -näytöksen järjestää Balettipedagogit ry. Se on vuonna 1997 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on kehittää baletin opetusta sekä alalla työskentelevien välistä toimintaa Suomessa. Baletin nuorta energiaa -näytöksiä järjestetään vuorovuosina Valtakunnallisen Balettikilpailun kanssa.

09.03 2021

Kesäkuussa 2021 järjestetään kaksi päiväleiriä, joille voi jo ilmoittautua Eepoksessa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Molemmat leirit ovat täynnä, mutta jonopaikalle voi edelleen ilmoittautua. Olemme yhteydessä jonottajiin, jos heille vapautuu paikka. 

Kuvatanssi-päiväleiri 7–12-vuotiaille

Leiri järjestetään yhteistyössä Keravan kuvataidekoulun kanssa. 

Aika: ma–pe 7.–11.6.2021 klo 9–15
Paikka: Keravan Kirjaston taideluokat, Paasikivenkatu 12, 2. krs.
Hinta: 100 €. Hinta sisältää päivittäisen lounaan ja vakuutuksen. 

Leiri on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon. 

Kuvatanssi

Kesäliike-päiväleiri 7–12-vuotiaille

Aika: ma–pe 14.–18.6.2021 klo 9–15
Paikka: Joraamo-tanssisali, Keravan Kirjasto, Paasikivenkatu 12, 2. krs. 
Hinta: 100 €. Hinta sisältää päivittäisen lounaan ja vakuutuksen.

Leiri on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon. 

Kesäliike leirimainos neliö nettiin


Kurssien ja leirien peruutusehdot

Tiiviskurssin tai leirin voi peruuttaa 7 päivää ennen sen alkamispäivää. Tätä myöhemmin tulevista peruutuksista veloitetaan 50 % kurssin tai leirin hinnasta. Peruutusta ei voi tehdä enää kurssin tai leirin alkamispäivänä tai sen jälkeen.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti tanssiopiston toimistoon (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Äkillisissä sairastapauksissa kurssi tai leiri voidaan peruuttaa kuluttomasti lääkärintodistusta vastaan.


01.03 2021

Lähiopetus Keravalla ja Sipoossa jatkuu 12-vuotiailla ja sitä nuoremmilla oppilailla (varhaiskasvatus sekä peruskoulun 1.–6. luokkien oppilaat).

Kaikki yli 12-vuotiaat osallistuvat omille tunneilleen lukujärjestyksen mukaisesti vain etäopetuksessa.

Hallituksen tiedotustilaisuudessa torstaina 25.2. tiedotettiin rajoitusten tiukennuksista ajalla 8.–28.3. Keravan kaupungin koronakoordinaatioryhmän perjantaina 26.2. linjaamat suositukset ja toimenpiteet astuvat voimaan maanantaina 1.3.2021.

Uusien rajoitusten myötä 1.3.–28.3.2021 välisenä aikana 12-vuotiaat ja sitä nuoremmat oppilaat (varhaiskasvatus sekä peruskoulun 1.–6. luokkien oppilaat) voivat osallista lähiopetuksessa tanssitunneille. Ryhmän koko lähiopetuksessa on rajattu enintään 10 oppilaaseen. Ryhmä on voitu jo helmikuussa jakaa kahteen osaan, josta toinen on vuorollaan lähiopetuksessa ja toinen samanaikaisesti etäopetuksessa (hybridi). Ryhmäjakoihin voi tulla myös muutoksia, jotka johtuvat aluehallintoviraston päätöksestä mahdollistaa lähiopetus vain alakouluikäisille. Opettaja tiedottaa näistä muutoksista ryhmäkohtaisesti. Lähiopetus toteutetaan terveysturvallisuusohjeita noudattaen.

In English:
Due to the new restrictions in March all students of 12 years of age or younger (up to the 6th grade pupils in elementary school) continue dancing in studios as in February.

Read our Hygiene Practices.

All students over 12 years of age are in remote teaching on 1.-28.3.2021 according to the dance class schedule.

18.02 2021

Hiihtoloma 22. 27.2.2021 2

 

Vietämme hiihtolomaa viikolla 8 eli 22.-27.2.2021. Tällöin ei pidetä tanssitunteja.

Toimistomme on myös kiinni loman ajan.

Rentouttavaa lomaviikkoa!

12.02 2021

Keravan tanssiopisto pyysi ja sai toiminnastaan palautetta huoltajilta ja yli 7-vuotiailta oppilailta joulukuussa 2020. Kysely toteutettiin netissä ja kyselylinkit lähetettiin oppilashallintajärjestelmässä oleviin sähköpostiosoitteisiin. Vastausaikaa oli pari viikkoa.

Kysyimme niin oppilaiden kuin huoltajienkin mielipidettä harjoittelusta, opetuksesta, tiloista, yhdenvertaisesta kohtelusta ja tiedottamisesta sekä osallistumisesta poikkeusajan opetukseen. Vastauksissa näkyi kautta linjan, että tanssiopiston opetustoimintaan, harrastetiloihin ja yhdenvertaiseen kohteluun oltiin hyvin tyytyväisiä. Vastaajat kokivat myös lähiopetusjärjestelyt poikkeusaikana turvallisiksi ja tanssiopiston hygieniaohjeet helposti noudatettaviksi. Tanssin etäopetusta poikkeusaikana pidettiin hyvänä vaihtoehtona ja hyvin järjestettynä, vaikka pieni osa vastaajista piti sitä myös turhana ja huonona lähiopetuksen korvikkeena. Poikkeusajan tiedottamiseen oltiin vastausten perusteella tyytyväisiä.

Oppilashallintajärjestelmä Eepoksen lisääntynyt käyttö päätiedotusvälineenä lukuvuoden 2020–2021 alusta koettiin vastauksissa sekä hyvänä että huonona asiana. Järjestelmän kehittäjä- ja ylläpitäjätaho kehittää Eeposta ja sen mobiilisovellusta entistä käyttäjäystävällisempään suuntaan myös asiakaspalautteiden perusteella. Tiedämme jo, että siihen on tulossa paljon lisätoimintoja mm. kahdensuuntaisen viestinnän osalta ensi lukuvuodeksi. Odotamme tätä innolla. Jatkamme tiedotusta kevätlukukaudella 2021 myös sähköpostitse Eepoksen ja nettisivujen lisäksi.

 

Tällaista palautetta saimme:

”Tykkään tanssitunnin hauskoista tanssisarjoista. Varsinkin kun opettajakin on niin mukava.”

”Nyt etäopetuksen aikaan lapsen tanssituntia seuranneena huomaan, miten hyvin tutut sarjat jo sujuvat. Oppimista siis selkeästi tapahtuu erinomaisesti!”

”Opetus on hyvää ja kannustavaa sekä rakentavaa kritiikkiä saa sopivan verran.”

”On ollut ilo seurata motivoitunutta nuorta ja hänen kehittymistään tanssijana. Ihanat, taitavat opettajat, hyvät ryhmät.”

”Erittäin hyvät opettajat ja tasokasta opetusta. Lapsella oppimisen ilo tunneilla!”

”Opettaja on todella muuntautumiskykyinen – haasteita on syksyllä ollut mutta tunnit on pidetty ja ohjelmaa on sovellettu tilaan sopivaksi ja etänäkin toimii todella hyvin!”

”Lapsi tykkää tanssia ja tanssii oppimiaan asioita myös kotona.”

”Hygienia tanssitunneilla otetaan hyvin huomioon. Etäopetuskin on ollut hyvin suunniteltu.”

”Kiitos tanssiopistolle tämän hyvin erikoisen vuoden läpi luovimisesta.”

”Olette hoitaneet homman timanttisesti, kiitos siitä!”

”Vaikka itse en vielä ole tottunutkaan käyttämään Eeposta säännöllisesti, koen sen olevan kätevä, koska kaikki tiedot eri opettajilta tulevat samaan paikkaan. Tiedot löytyvät nopeasti.”

”Kun sain lopulta Eepoksen toimimaan, se on ollut oikein hyvä tapa seurata viestintää.”

”Eepos-appi on helppo ja käytännöllinen. Ilmoittaa viesteistä, eikä tanssia koskevia tietoja tarvitse etsiä muun sähköpostitulvan seasta.”

30.01 2021

helmikuu2021Kevätlukukauden lähiopetus alkaa rajatusti maanantaina 1.2.2021. Tunneilla voi jatkaa joko lähi- tai etäopetuksessa.

Lähetämme asiasta tiedotteen kaikille oppilaille. Tarkemmat ryhmäkohtaiset ohjeet tulevat omalta opettajalta/toimistolta.

Noudatamme edelleen Keravan tanssiopiston terveysturvallisuusohjeita. Ohjeet koskevat kaikkia toimintamme piirissä olevia (tanssijat, saattajat, henkilökunta).

Tanssitaan ilo yhdessä!

28.01 2021

Toimistomme palvelee teitä 1.2. lähtien maanantaista torstaihin klo 12-15.

15.01 2021

Tanssin taiteen perusopetuksen toimintaan vaikuttavat rajoitukset vallitsevasta koronatilanteesta johtuen:

 • Kaikki opetus Keravalla ja Sipoossa järjestetään etäopetuksena 31.1.2021 saakka.
 • Lähiopetukseen siirrytään 1.2., ja helmikuussa käynnistyvät myös uudet ryhmät.
 • Kevätlukukautta jatketaan tarvittaessa kaksi viikkoa suunniteltua pidempään.
 • Opettajasi tiedottaa ryhmäsi tunneista.
 • Osallistumisohjeet etätunneille lähetetään Eepoksen kautta.
 • Tiedotamme tarkemmin kevätlukukauden yleisistä käytännöistä Eepoksessa ja sähköpostitse viikolla 2.

Pahoittelemme muutoksista aiheutuvia haittoja. Seuraathan aktiivisesti tiedotustamme. Tarvittaessa ota yhteyttä tanssiopiston toimistoon tai omaan tanssinopettajaasi.

Pysytään terveinä ja tanssitaan ilo yhdessä!

Keravan kaupungin tilannetiedote, suositukset ja rajoitukset 15.1.2021

Suositukset ja rajoitukset koronapandemian aikana - Sibbo - Sipoo

09.12 2020

Syksyn etäopetusjakso huomioidaan kevätlukukaudelle jatkavien oppilaiden kevään lukukausimaksussa. Tiedote hyvityksestä on jaettu oppilaille Eepoksessa.

**

Compensation of the autumn tuition fee for a three-week distance learning period 

The information for our students can be found in Eepos.

08.12 2020


Kevätkauden peruutus 2020

Muistathan, että jos et ole jatkamassa tanssiopintojasi kevätlukukaudella 2021, sinun tulee tehdä peruutusilmoitus osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tiistaihin 15.12. mennessä. Ilmoittautumisesi on automaattisesti voimassa koko lukuvuoden 2020-2021. Kevätlukukausi alkaa ma 11.1.2021.

06.12 2020

Keravan tanssiopiston kannatusyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Markku Pulkkinen palkittiin Keravan kaupungin virtuaalisessa itsenäisyyspäiväjuhlassa pronssisella ansiomerkillä. Suuret onnittelut Markulle!

MarkkuPulkkinen ansiomerkki2020

Markku on ollut yhtäjaksoisesti kannatusyhdistyksen hallituksessa vuodesta 2006, ensin kaupungin edustajana, sitten varapuheenjohtajana ja viime vuodet puheenjohtajana. Markku on vaikuttanut merkittävällä tavalla lasten ja nuorten sekä myös aikuisten mahdollisuuteen harrastaa tanssia ja osallistua tanssin taiteen perusopetukseen Keravalla.

Markku on voimallisesti tukenut Keravan tanssiopistoa mm. toimitilojen hankinnassa, remontoinnissa ja kaikissa kiinteistöihin liittyvissä asioissa. Lisäksi hän on sitoutunut Taidepäiväkoti Konstin kehittämiseen. Markku on positiivisella asenteella ja valtavalla tuella luonut tanssiopistoon sille ominaista hyvää yhteishenkeä ja tanssin iloa.

Tämä tunnustus on hieno ja todella ansaittu!

04.12 2020

Satumaisessa ikkunassa (Anttilan talo, Kauppakaari 1) on vihjeet kolmesta kuuluisasta balettiklassikosta. Tunnetko nämä klassikot?

jouluikkuna2020 1edit

Vasemmassa laidassa vihjeet johtavat Pjotr Tshaikovskin säveltämään ja Lev Ivanovin Marius Petipan ohjeiden mukaan koreografioimaan joulubalettiin Pähkinänsärkijä. Baletin juoni perustuu E.T.A. Hoffmannin vuonna 1816 kirjoittamaan satuun Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas. Baletin ensiesitys oli Pietarissa joulukuussa 1892.

Suomen Kansallisbaletin versiossa tarina sijoittuu tsaari Aleksanterin aikaiseen talviseen Porvooseen.

Kauppiasperheessä juhlitaan jouluaattoa suuremmalla joukolla. Kutsuvieraissa on mm. keksijä-kelloseppä Drosselmeyer sekä hänen nuori veljenpoikansa. Kauppiasperheen Klaara-tytär saa lahjaksi tinasotilaan näköisen pähkinänsärkijänuken. Jouluyön taika herättää nuken henkiin, ja hiiriarmeijan hyökkäyksestä selvittyään prinssiksi muuttunut pähkinänsärkijänukke sekä Klaara pääsevät seikkailulle Makeishaltijattaren valtakuntaan lumihiutaleiden tanssiessa heidän ympärillään. Makeishaltijattaren valtakunnassa he kohtaavat muun muassa eksoottisia kaukomaiden vieraita. Seuraavana aamuna herätessään Klaara huomaa kaiken olleen vain unta - ehkä.


Ikkunassa etuoikealla näkyy peilityynen veden päällä lipuva joutsen. Tämä viittaa luonnollisesti toiseen Pjotr Tshaikovskin kuuluisaan balettiin Joutsenlampi. Koreografeina baletissa on tuttu kaksikko, Marius Petipa ja Lev Ivanov. Baletti sai tässä muodossaan ensi-iltansa Pietarissa tammikuussa 1895.

Baletti kertoo joutseneksi taiotusta prinsessasta (Odette) ja tämän hovineidoista sekä prinssi Siegfriedistä, joka metsästysretkellään tapaa joutsenparven ja näkee kuutamoyönä johtajajoutsenen muodonmuutoksen joutsenesta neidoksi. Siegfried rakastuu neitoon. Prinssin vanhemmat odottavat prinssin avioitumista ja järjestävät tälle kosiojuhlat, joihin saapuu myös hyvin paljon Odetten näköinen neito setänsä kanssa. Setä sattuu kuitenkin olevan velho Rothbart ja neito hänen tyttärensä Odile, jonka velho on taikonut Odetten näköiseksi. Prinssi vannoo neidolle ikuista rakkautta, jolloin Odetten joutseneksi muuttanut taika ei raukeakaan, vaan hänen on kuoltava. Baletissa on siis alun perin surullinen loppu, mutta monissa versioissa tämä on muutettu onnelliseksi lopuksi, eli prinssi ja Odette saavat toisensa ja ilkeä velho joutuu kuolemaan.


Kolmannen klassikkobaletin vihje, ruusuilla koristeltu kehto, liittyy sekin Pjotr Tshaikovskin säveltämään ja Marius Petipan koreografioimaan teokseen. Kyseessä on vuonna 1890 ensiesityksensä Pietarissa saanut baletti Prinsessa Ruusunen.

Baletin juoni perustuu Charles Perrault’n tuttuun satuun prinsessasta, joka pistää 16-vuotispäivänään sormensa värttinään ja nukahtaa sadaksi vuodeksi, kunnes prinssin suudelma hänet herättää.

02.12 2020

Keravan kaupunki ja Sinebrychoff tukevat yhdessä keravalaisten lasten ja nuorten harrastamista

 

Sinerbrychoff
Keravan kaupunki ja Sinebrychoff tukevat keravalaisia lapsia ja nuoria harrastestipendillä. Meille on tärkeää, että jokaisella nuorella olisi mahdollisuus kehittää itseään jonkin harrastuksen parissa. Onnistumisen kokemukset antavat itseluottamusta, ja harrastuksen parista voi löytää uusia kavereita.

Kevään 2021 harrastestipendiä voi hakea 7–17 -vuotias keravalainen nuori (1.1.2004 - 31.12.2014 syntyneet). Stipendi on tarkoitettu ohjattuun harrastetoimintaan esimerkiksi urheiluseurassa, järjestössä, kansalaisopistossa tai taideoppilaitoksessa. Valintaperusteinamme ovat muun muassa lapsen ja perheen taloudelliset, terveydelliset ja sosiaaliset olosuhteet.

Hakulomakkeet liitteineen tulee toimittaa 5.1.2021 klo 15 mennessä postitse osoitteeseen Keravan kaupunki, vapaa-aika- ja hyvinvointilautakunta, PL 123, 04201 Kerava tai asioimalla Sampolan asiointipisteessä osoitteessa Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava. Laita kirjekuoreen merkintä "Harrastestipendi kevät 2021".

Sinebrychoffin ja Keravan kaupungin harrastestipendihakemus 2021

Päätökset ilmoitetaan kaikille hakijoille tammikuussa 2021.

Lisätietoja:
Vs. ​liikuntapalvelujohtaja
Marjaana Risku
p. 040 318 2246

Harrastestipendihakemus

https://www.kerava.fi/asioi-verkossa/avustukset

01.12 2020

Kevät2021 neliö nettiin


Ilmoittautuminen uutena oppilaana kevätlukukaudelle 2021 ja tammikuussa alkaviin uusiin ryhmiin käynnistyy keskiviikkona 2.12.2019 klo 9.00 osoitteessa kto.eepos.fi. Voit myös täydentää syksyllä tekemääsi ilmoittatumista lisätunneilla jatkoilmoittatumislomakkeella. Ohjeita ilmoittautumiseen löydät kohdasta Ilmoittautuminen

Syksyllä tehty ilmoittautuminen on automaattisesti voimassa myös kevätlukukaudella. Jos oppilas ei jatka kevätlukukaudelle, peruutus on tehtävä 15.12. mennessä kirjallisesti toimistoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kevätlukukausi käynnistyy 11.1.2021

29.11 2020

Etätunnit jatkuvat lukujärjestyksen mukaan

Uudenmaan alueen määräysten mukaisesti joudumme siirtymään tanssin etäopetukseen. Kolmen seuraavan viikon ajan pääset osallistumaan omalle tanssitunnillesi etänä. Kaikki tunnit pidetään lukujärjestyksen mukaan eli etätuntisi on samaan aikaan kuin se olisi lähituntinakin.
Tunneille voi osallistua joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Etätunnit ovat tanssinopettajasi ammattitaidolla ja monipuolisesti suunniteltuja, uusia näkökulmia esitteleviä tiiviitä kokonaisuuksia.

Tarkemmat ohjeet voi lukea sähköpostista ja Eepoksesta.

Näin pääset mukaan etätunnille

 • Tanssitunti toteutetaan Google Meet –sovelluksella
 • Saat opettajaltasi opettajakohtaisen koodin/linkin, jolla jatkossa osallistut kyseisen opettajan pitämälle tanssitunnille.
 • Seuraa Eeposta! Etätunnillesi pääset helpoiten Eepoksen kautta.

 

Hyvitys

Etäopetusta järjestetään lähes kaikille ryhmille. Poikkeuksena muutama yksittäinen ryhmä, joille asiasta tiedotetaan erikseen.
Syyslukukauden etäopetusjakso huomioidaan jollain tavalla kevätlukukauden laskussa. Kevätlukukauden maksut tarkentuvat lähiviikkoina, kunhan saamme riittävästi aikaa selvittää asiaa.

27.11 2020

Kuvan mahdollinen sisältö: sisätila, tekstissä sanotaan Keravan tanssiopisto siirtyy etäopetukseen ma 30.11.

Syyslukukauden kolme jäljellä olevaa viikkoa toteutetaan etäopetuksena lähes kaikissa tanssiopiston ryhmissä. Saat sekä tanssiopistolta että opettajaltasi tarkemmat tiedot, miten tunnillasi toimitaan ja miten pääset mukaan etäopetukseen. Ryhmäkohtaiset ohjeet löytyvät Eepoksesta ja sähköpostistasi. Lähetämme ne mahdollisimman pian.   

Virtuaalijoulunäytös siirtyy! Se tanssitaan tammikuun lopussa suunnitelmien mukaan. 

 

Syyslukukausi on jo lopuillaan, joten haluamme kiittää kaikkia vastuullisesta toiminnasta. Poikkeusoloissa tunneilla on ollut valtavasti tanssin iloa ja mutkatonta menoa. Jatketaan hyvää menoa etäharjoituksissa. Yhdessä viisaasti toimien pääsemme pian takaisin treenisaleille.

 

Iloitaan tanssin lahjasta!   

23.11 2020

Uudet Koronaohjeet 1Lue päivitetyt ohjeet huolellisesti!

 • Opetus jatkuu kaikissa ryhmissä lukukauden loppuun.
 • Kasvomaskisuositus laajenee koskemaan myös yläkouluikäisiä oppilaitamme.
 • Edellytämme maskin käyttöä vähintäänkin toimipisteiden yleisissä tiloissa (mm. aulat, portaikot, käytävät) sekä pukutiloissa – suosittelemme maskeja myös tanssitunneille.
 • Aikuisten tanssitunnit Keravalla jatkuvat aiemmin annettuja ohjeita noudattaen ja erityisen tarkasti turvavälit säilyttäen.
 • Taaperotanssiin osallistuvat aikuiset noudattavat samoja ohjeita kuin kaikki aikuisasiakkaat
 • Sipoossa aikuisten ryhmäharrastustoiminta keskeytettään kunnan omistamissa tiloissa 3 viikoksi 23.11. alkaen. Tanssituntien osalta tämä tarkoittaa sitä, että ne striimataan osallistujille kotiin. Lasten ja nuorten tanssinopetus jatkuu normaalisti lähiopetuksena.

Kaamoskarkelot lauantaina 28.11. on peruutettu.
Virtuaalijoulunäytösten valmistelu jatkuu suunnitelmien mukaan. Se voidaan toteuttaa turvallisesti striimattuna.

Muista myös aiemmat ohjeet ja kiinnitä niihin nyt erityistä huomiota (vain terveenä tunnille, turvavälit, käsi- ja yskimishygienia, maskit ja koronavilkku).

Haluamme olla mukana hidastamassa epidemian leviämistä. Kiitos, kun toimit vastuullisesti ja osaltasi mahdollistat turvallisen harrastamisen.