Hyppää sisältöön

Isänpäivän shuffle 11.11.

Tule mukaan hauskalle shuffle-tunnille!

Shuffle on vauhdikas ja näyttävä jalkapainoitteinen tanssityyli, josta huokuu positiivista energiaa. Instagramin Reels-videot ja TikTok ovat tehneet siitä valtavan suositun. Shuffle on helposti lähestyttävä laji monipuolisuutensa ja vapaamuotoisuutensa ansiosta. Se on yksinkertaisesti todella hauskaa ja oman kehityksen huomaa nopeasti.

Isänpäivän shuffle-tunnille ovat tervetulleita kaikki isät, ukit, isähahmot ja muut isämieliset aikuiset yhdessä oman vapaavalintaisen tanssikaverin kanssa. Mukaan voi ottaa vaikka toisen isän, puolison, lapsen tai ihan kenet tahansa. Osallistumismaksu 5 € sisältää kahden henkilön osallistumisen. Tunnilla tanssitaan sukkasiltaan.

Isänpäivän shuffle järjestetään oppilaiden Open Stage -näytöksen yhteydessä.

Aika: lauantaina 11.11.2023 klo 17.15–18.15
Paikka: tanssisali Virtaamo, käyntiosoite Lintulammenkatu 16
Opettaja: Carita Ratia

Ilmoittautumiset joko Eepoksessa tai sähköpostitse tanssiopiston toimistoon toimisto@keravantanssiopisto.fi. Osallistumismaksu 5 € maksetaan paikan päällä MobilePaylla tai käteisellä.

Tapahtumassa on myynnissä pientä naposteltavaa ja herkkuja. Maksutavat käteinen ja MobilePay. Sekä kurssimaksut että buffetin tuotot menevät tanssiopiston Pikkolonykyjazz perus 2 -ryhmälle.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen