Hyppää sisältöön

Kevään 2020 workshopit

 

Musikaali workshop yli 13v. laulajille ja tanssijoille la 14.3.2020

Klo 13.30-18.00
Virtaamo, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16)
Hinta 20e

You Can´t Stop The Beat – Hairspray

Musikaaliworkshopissa tanssi yhdistyy lauluun. Tule tanssimaan ja laulamaan Hairsprayn tarttuva biisi! Workshopissa tanssijat pääsevät laulamaan, laulajat tanssimaan ja toisinpäin. Iltapäivän aikana rakennetaan yksinkertainen koreografia ja opetellaan siihen kuuluvat lauluosuudet. Workshoppiin ovat tervetulleita kaikki tanssin ja laulun yhdistämisestä kiinnostuneet.

Ohjaajat Pauliina Miettola laulu , Keravan musiikkiopisto ja Taru Salminen tanssi, Keravan tanssiopisto.

Ilmoittaudu https://kto.eepos.fi
Muistathan antaa ilmoittautumisen yhteydessä oman s-postiosoitteesi, jotta saat laulun sanat jo ennakkoon!

’Cause the world keeps spinnin’ round and round
And my hearts keepin’ time to the speed of sound
I was lost ’til I heard the drums, then I found my way
’Cause you can’t stop the beat

 

 

Käsinseisonta 2.0 la 25.4.2020

klo 13.15 – 15.15
Virtaamo, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16)
Hinta 20e 

Haluatko parantaa käsinseisontatekniikkaasi ja edetä kohti erilaisia käsinseisontatemppuja ja -variaatioita? Tämä kurssi on juuri sinulle, mikäli lajin perusteet ovat jo jokseenkin tutut ja haluat kehittää käsinseisontasi seuraavalle tasolle.

Supersuosittu käsinseisonnan tiiviskurssi tulee taas Keravalle! Kurssipäivän aikana tehdään erilaisia helppoja ja vaikeita harjoituksia, opetellaan hyviä lämmittelyjä, voima- ja liikkuvuusharjoituksia käsinseisontaa varten – ja pidetään hauskaa. Kurssilla liikutaan paljon, työskennellään pareittain ja käytetään apuvälineitä. Ennakkotaitona kurssille tultaessa olisi hyvä olla jonkinlaisen käsinseisonta-asennon osaaminen (osaat esimerkiksi nousta käsinseisontaan seinää vasten). Kurssilta saat mukaasi myös kattavan kirjallisen materiaalin kurssilla tehdyistä harjoituksista.

Kurssi toteutetaan jatkokurssina kevään 2019 kurssille, mutta sille voi osallistua myös vaikka ei olisi osallistunutkaan aiemmalle kurssille. Opettajana toimii Mikko Rinnevuori (KM): Helsingin Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun rehtori ja sirkustaiteilija. Mikko on opiskellut akrobatiaa Intrépida Trupe-akrobatiaryhmässä Rio de Janeirossa ja kilpaillut TeamGym-voimistelumaajoukkueessa vuosina 2008 ja 2009 sekä kirjoittanut ”Lattia-akrobatian perusteet” (2014) ja ”Käsinseisonnan perusteet” (2016) -kirjat.

Ilmoittaudu https://kto.eepos.fi

MikkoRinnevuori

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen