Hyppää sisältöön

Kevätlukukauden uudet tunnit – ilmoittautuminen alkaa 1.12.

Ilmoittautuminen uutena oppilaana kevätlukukaudelle 2024 ja tammikuussa alkaviin uusiin ryhmiin käynnistyy perjantaina 1.12. klo 9 osoitteessa kto.eepos.fi

Myös jatkavat oppilaat voivat täydentää omia opintojaan ilmoittautumalla kevätlukukaudeksi lisätunneille. 

Syksyllä tehty ilmoittautuminen on automaattisesti voimassa myös kevätlukukaudella. Jos oppilas ei jatka kevätlukukaudelle, peruutus on tehtävä 15.12. mennessä kirjallisesti toimistoon toimisto@keravantanssiopisto.fi

Kevätlukukausi käynnistyy maanantaina 8.1.2024. Muutokset ovat mahdollisia. 

Kevätlukukauden uudet ryhmät 

Baletti alkeet (nuoret ja aikuiset)

Aika: maanantaisin klo 19.45–20.45
Paikka: Tanssisali Vintti, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16) yläkerta, Kerava
Opettaja: Viivi Virtanen 
Hinta: 259 € / lukukausi

Tunti on tarkoitettu kaikille alkeistason balettiharjoittelusta kiinnostuneille eikä aiempaa tanssikokemusta tarvita. Balettia tanssitaan aikuisille soveltuvassa muodossa ja rauhallisesti edeten. Alkeistunnilla keskitytään perusliikkeisiin samalla kehittäen kehonhallintaa, lihaskuntoa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Alkeisbaletti on kaikenikäisille sopivaa, esteettistä ja monipuolista liikkumista kauniin balettimusiikin tahtiin.   

Tunti sopii aikuisille ja yli 15-vuotiaille nuorille.

Musikaalimuksut +7 v.

Aika: tiistaisin klo 18.45–19.45
Paikka: Tanssisali Vintti, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16) yläkerta, Kerava
Opettaja: Jenni Koivisto
Hinta: 259 € / lukukausi

Musikaalimuksut soveltuu matalalla kynnyksellä kaikille tanssista ja ilmaisusta innostuneille lapsille. Tunnilla luodaan kivoja tanssikoreografioita laajasti musikaalimaailman hittejä hyödyntäen. Koordinaatio, kehonhallinta, musiikin kuuntelu ja hahmottaminen sekä ryhmätyötaidot kehittyvät hauskalla tavalla tanssiaskelten lomassa.    

Tanssiseikkailu 4–6 v.

Aika: maanantaisin klo 18.30–19.15
Paikka: Miili / Sipoonlahden koulu, Tanssisilta, Söderkullan koulutie 7, Söderkulla
Opettaja: Annika Meriläinen
Hinta: 219 € / lukukausi

Tutustu tanssin maailmaan vauhdikkaassa Tanssiseikkailussa! Tunnilla temppuilemme Väkkärien lailla, liikumme luovasti ja käytämme mielikuvitusta kuten Kipinät ja otamme Pikkujoutsenten tavoin keveitä tanssiaskelia. Tunnilla seikkaillaan erilaisten tanssityylien ja musiikkien maailmassa ja tutustutaan varhaisiän tanssiopintojen monipuolisiin sisältöihin.

Kevätlukukauden lyhytkursseja

Perhesirkus (10 kerran kurssi)

Aika: lauantaisin klo 12.00–13.00, 10 kertaa alkaen 13.1.2024
Paikka: Tanssisali Virtaamo, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16) alakerta, Kerava
Opettaja: Ida Viljavuori
Hinta: 149 € / kurssi

Hauska yhteinen harrastus 3–8-vuotiaalle lapselle ja aikuiselle. Perhesirkustunnilla tutustutaan lattia-akrobatiaan sekä pari- ja ryhmätemppuiluun. Tunti alkaa vauhdikkaalla alkulämmittelyllä, jonka jälkeen tehdään erilaisia yksilö-, pari- sekä ryhmätemppuja, keskittyen perheen yhteiseen tekemiseen. Tunti kehittää kehotietoutta, vahvistaa lihaksia ja parantaa liikkuvuutta. Ilmoittautuminen lapsen nimellä.

Latinoshow-lyhytkurssi (6 kerran kurssi)

Tervetuloa tutustumaan latinoshown eloisaan ja iloiseen maailmaan, jossa yhdistyvät showtanssin ja latinalaistanssien parhaat elementit! Luvassa on rentoa lattarimeininkiä!

Kuuden kerran mittainen lyhytkurssi tutustuttaa sinut yhteensä kuuteen eri tanssilajiin ja niiden rytmeihin. Kurssi jakautuu kolmeen kahden opetuskerran jaksoon, joille ilmoittaudutaan erikseen. Voit osallistua koko kurssille tai valita vaikkapa vain yhden kahden opetuskerran jakson. 

Kurssilla harjoitellaan monipuolista tanssitekniikkaa kuten tyylinmukaisia askelikkoja, painonsiirtoa, lajinomaista tanssillista vartalonkäyttöä ja näiden yhdistämistä erilaisiksi tanssisarjoiksi.  

Latinoshow-kurssi sopii kaikille aikuisille ja yli 15-vuotiaille nuorille, joita tanssiminen ja erityisesti latinotyylit kiinnostavat. Kurssilla et tarvitse paria. Asuksi sopivat normaalit sisäliikuntavaatteet ja tanssia voi joko paljain jaloin tai vaaleapohjaisilla tanssikengillä. 

Jokainen jakso toteutuu 8 oppilaalla.

Tammikuu 13.1. ja 20.1. klo 11.50–12.50
Tanssilajit: Cha cha ja jive
Hinta: 37 €

Helmikuu 3.2. ja 10.2. klo 11.50–12.50
Tanssilajit: Samba ja rumba
Hinta: 37 €

Maaliskuu 16.3. ja 23.3. klo 11.50–12.50
Tanssilajit: Salsa ja paso doble
Hinta: 37 €

Paikka: Tanssisali Joraamo, Keravan kaupunginkirjasto, Paasikivenkatu 12 (2. krs), Kerava
Opettaja: Sini Tuura
Koko kurssin hinta: 99 € (6 kertaa)

Ilmoittautuminen on auki Eepoksessa.

Kevätlukukauden lukujärjestys

Uudet oppilaat ovat tammikuussa tervetulleita myös kaikkiin muihin ryhmiin, joissa vain on tilaa. Jos tarvitset apua sopivan tunnin löytämiseen, tanssiopiston toimisto auttaa mielellään: toimisto@keravantanssiopisto.fi / p. 0400 956 037 (ma-pe klo 12-15).

Kevätlukukaudelle on tulossa muutamia aikataulu- ja opettajamuutoksia. Päivitetty kevätlukukauden 2024 lukujärjestys näkyy alla. Lukujärjestys-sivulla on vielä syyslukukauden 2023 tiedot syyslukukauden loppuun asti.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen