Hyppää sisältöön

Kevätlukukauden uudet tunnit – ilmoittautuminen alkaa 1.12.

Ilmoittautuminen uutena oppilaana kevätlukukaudelle 2022 ja tammikuussa alkaviin uusiin ryhmiin käynnistyy keskiviikkona 1.12. klo 9 osoitteessa kto.eepos.fi.

Myös jatkavat oppilaat voivat täydentää omia opintojaan ilmoittautumalla kevätlukukaudeksi lisätunneille.

Syksyllä tehty ilmoittautuminen on automaattisesti voimassa myös kevätlukukaudella. Jos oppilas ei jatka kevätlukukaudelle, peruutus on tehtävä 15.12. mennessä kirjallisesti toimistoon toimisto@keravantanssiopisto.fi.

Kevätlukukausi käynnistyy 10.1.2022. Muutokset ovat mahdollisia.

Kevätlukukauden tuntiuutuuksia

Tanssiseikkailu 4–6 v. (s. 2015–17)   

Aika: lauantaisin klo 11.25–12.10 
Paikka: Tanssisali Akvaario, Seunalantie 14 (takaovi), Kerava   
Opettaja: Lotta Lehtonen 
Edullisempi hinta tanssiopiston uusille oppilaille: 100,50 € 

Tutustu tanssin maailmaan vauhdikkaassa Tanssiseikkailussa! Kevätlukukauden mittaan temppuilemme Väkkärien lailla, liikumme luovasti ja käytämme mielikuvitusta kuten Kipinät ja otamme Pikkujoutsenten tavoin keveitä tanssiaskelia. Tunnilla seikkaillaan erilaisten tanssityylien ja musiikkien maailmassa ja tutustutaan varhaisiän tanssiopintojen monipuolisiin sisältöihin. Tunti soveltuu 4–6-vuotiaille lapsille ja se on tarkoitettu tanssiopiston uusille oppilaille.

Nykyjazz alkeet (nuoret & aikuiset), lyhytkurssi 

Aika: maanantaisin klo 19.30–20.30 (10 kertaa 31.1.–11.4.2022, ei 21.2.)
Paikka: Kurkelan koulu, tanssisali: Käenkatu 10, Kerava 
Opettaja: Suvi Kajaus   
Hinta: 136 € 

Tunnilla tutustutaan nykytanssin ja jazzin alkeisiin. Tunneilla treenataan molempien lajien tanssitekniikkaa, askelkuvioita, liikkuvia tanssisarjoja, luovuutta ja ilmaisua. Koko kehoa hyödynnetään laaja-alaisesti ja liikelaaduissa on paljon vaihtelevuutta. Monipuolinen musiikki tukee ilmaisua ja tanssijoiden oman liikkeen tuottamista. Tunti soveltuu yli 16-vuotiaille nuorille ja aikuisille, joilla ei ole aikaisempaa tanssikokemusta tai kokemusta on vähän. Tällä tunnilla pääset turvallisesti tutustumaan tanssin pyörteisiin. 

Senioribaletti, lyhytkurssi

Aika: keskiviikkoisin klo 10–11.00 (10 kertaa 12.1.–23.3.2022, ei 23.2.)
Paikka: Tanssisali Akvaario, Seunalantie 14 (takaovi), Kerava 
Opettaja: Irmeli Toiviainen 
Hinta: 136 €

Virkeille senioreille suunnattu elämyksellinen ja kuntouttava balettitaiteen lyhytkurssi. Kurssilla on oivallinen tilaisuus kokeilla lempeällä ja hauskalla tavalla jotain uutta tai palautella mieleen tuttua vuosienkin takaa. Klassisen musiikin tahtiin tehtävät harjoitukset ja kokonaisvaltainen liike tarjoavat virkistystä ja mielihyvää. Innostava opettaja johdattaa kaiken kuntoiset osallistujat, niin miehet kuin naisetkin, taidetanssin maailmaan. 

Showjazz avoin (nuoret & aikuiset), lyhytkurssi

Aika: perjantaisin klo 17.30–18.30 (10 kertaa 4.2.-22.4.2022, ei 25.2.)
Paikka: Tanssisali Vintti, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16) yläkerta, Kerava
Opettaja: Matti Timonen
Hinta: 136 €

Tervetuloa treenaamaan Matin kanssa showjazzia! Showjazzissa jazztanssin rytmisyys ja energisyys yhdistyvät showtanssin säkenöivään ilmaisuun ja esiintyjyyteen. Monipuoliset harjoitteet ja vaihteleva musiikki tempaisevat mukaansa. Tältä tunnilta ei vauhtia ja iloa tule puuttumaan! Järjestämme kevään mittaan kaksi lyhytkurssia, voit osallistua joko vain yhdelle tai molemmille.

Dance hopia uudelle ikäryhmälle!

Dance hop on suosittu eri tanssilajien kokeilutunti, joka sopii mainiosti uusille tanssin harrastajille. Kevätlukukaudella käynnistyy oma Dance hop -tunti 10–13-vuotiaille.

Dance hop 10–13 v.

Aika: perjantaisin klo 15.45–16.30
Paikka: Tanssisali Vintti, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16) yläkerta, Kerava
Opettaja: Matti Timonen
Hinta: 201 €

Hyppää tanssin maailmaan! Dance hop on hauska ja monipuolinen tanssitunti, jolla tutustutaan eri tanssilajeihin, kuten nyky-, jazz- ja showtanssiin. Mukana on elementtejä myös katutanssilajeista ja akrobatiasta. Vauhdikkaalla tunnilla tanssilajeihin tutustutaan tanssipelien, lyhyiden tanssisarjojen ja erilaisten liikekokeilujen kautta.

Dance hop sopii hyvin sekä pojille että tytöille, joilla ei ole aiempaa tanssitaustaa tai jotka etsivät vielä itselleen mieluisinta tanssilajia. Tunti sopii hyvin vaikkapa urheilulajin oheistunniksi monipuolistamaan ja täydentämään nuoren harjoittelua.

Uusia käynnistyviä ryhmiä

Taaperotanssi 1–4 v. (s. 2017–20)

Aika: maanantaisin klo 10–10.30   
Paikka: Joraamo, Keravan Kaupunginkirjasto 2. krs., Paasikivenkatu 12, Kerava
Opettaja: Kajaus Suvi 
Hinta: 149 € 

Taaperotanssi 1–4 v. (s. 2017–20)

Aika: keskiviikkoisin klo 17.15–17.45   
Paikka: Sipoonlahden koulu, Tanssisilta, Söderkullan koulutie 7 (käynti B-ovesta), Söderkulla  
Opettaja: Karjalainen Jenni 
Hinta: 149 € 

Taaperotanssi on aikuisen ja 1–4–vuotiaan lapsen yhteinen elämyksellinen ja lämminhenkinen tanssituokio, jonka keskiössä ovat yhteinen tekeminen sekä liikkeen ja leikin riemu. Tunneilla liikutaan lasten ehdoilla tukien lapsen kokonaisvaltaista kehitystä siten, että myös aikuisella on aktiivinen rooli.

Minibaletti 7–9 v.  

Aika: lauantaisin klo 13.15–14.15   
Paikka: Tanssisali Akvaario, Seunalantie 14 (takaovi), Kerava  
Opettaja: Lehtonen Lotta 
Hinta: 238 € 

Tunnilla tutustutaan baletin maailmaan ja tanssiopiskelun perusteisiin pienin askelin. Harjoittelussa hyödynnetään lasten omaa mielikuvitusta ja opitaan hahmottamaan musiikkia, omaa kehoa ja tilaa. Lasten perusliikuntataidot kehittyvät ja he oppivat toimimaan ryhmässä, parin kanssa ja itsenäisesti. Tanssivalmiuksia kehitetään positiivisten tanssikokemusten kautta. 

Dance hop 7–10 v.  

Aika: maanantaisin klo 17.45–18.30   
Paikka: Kurkelan koulu, tanssisali, Käenkatu 10, Kerava  
Opettaja: Kajaus Suvi 
Hinta: 201 € 

Hyppää tanssin maailmaan! Dance hop -tunnin avulla toivomme lapsen löytävän mieluisan tanssilajin, jossa myöhemmin voi jatkaa tanssiharrastustaan. Dance hop -tunnilla tutustutaan eri tanssilajeihin, kuten nyky-, jazz- ja showtanssiin. Mukana on elementtejä myös katutanssilajeista ja akrobatiasta. 

Tunnilla oman kehon tuntemus ja motoriset taidot kehittyvät yhdessä tanssien. Tanssia lähestytään tanssipelien, lyhyiden tanssisarjojen ja erilaisten liikekokeilujen kautta. Dance hop sopii hyvin sekä pojille että tytöille, jotka haluavat kokeilla erilaisia tanssilajeja. 

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen