Hyppää sisältöön

Lasketut hinnat -30 % talviloman jälkeen

Tervetuloa mukaan myös uudet oppilaat! Talviloman jälkeen 27.2. alkaen aloittavat uudet oppilaat saavat lukukausimaksusta alennusta -30 %.

Kevätlukukauden opetus on käynnistynyt lukujärjestyksen mukaisesti 9.1.2023. Harrastuksen voi Keravan tanssiopistolla aloittaa myös kesken lukukauden. Talviloman jälkeen aloittavat uudet oppilaat saavat lukukausimaksusta alennusta -30 %.

Kaikkiin ryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua mukaan. Täydet ryhmät näkyvät Eepoksen ilmoittautumislomakkeella. Myös maaliskuun näytöksessä esiintyvät ryhmät on nyt merkitty täyteen. Niihin voi tulla mukaan taas näytöksen jälkeen 20.3. alkaen.

Kun olet ilmoittautunut, voit tulla tunnille kokeilemaan. Uudet oppilaat voivat kokeilla tunteja maksutta kerran per ryhmä. Jos et kokeilukerran jälkeen halua jatkaa ryhmässä tai haluat kokeilla jotain toista tuntia, ilmoita siitä tanssiopiston toimistoon toimisto@keravantanssiopisto.fi. Teethän peruutuksen kahden viikon kuluessa siitä, kun täytit ilmoittautumislomakkeen.

Voit kysyä neuvoa sopivan ryhmän valintaan ja ilmoittautumiseen toimistosta toimisto@keravantanssiopisto.fi tai 0400 956 037 (arkisin klo 12–15).

Tutustu koko tuntivalikoimaan lukujärjestyksessä.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen