Hyppää sisältöön

Syysloma 18.-22.10. – tule treenaamaan pilatesta 19.–20.10.

Opetuksesta vietetään syyslomaa ma-pe 18.-22.10.2021. Syyslomaviikon lauantaitunnit 23.10. järjestetään normaalisti, sillä pyhäinpäivänä la 6.11. opetusta ei ole.

Pilatesta syyslomalla

Syyslomaviikolla on mahdollisuus tulla treenaamaan pilatesta vastavalmistuneen Somatic Pilates -ohjaaja Jaana Reinikan kanssa.

Pilates on vuosikymmenien saatossa kehitetty huippuunsa hiottu kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksiasi ja keskivartaloasi tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden. Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, niin liikuntaharrastuksen aloittaville kuin ammattiurheilijoille. Se sopii myös loukkaantumisten jälkeen lihasten vahvistamiseen sekä henkilöille, jotka haluavat eroon selkä- ja hartiakivuista. (lähde: www.somaticstudio.com)

Pilatesharjoittelun peruskurssi

Aika: ti-ke 19.–20.10.2021 klo 17.30–18.45
Paikka: tanssisali Akvaario, Seunalantie 14 (takaovi), Kerava
Opettaja: Somatic Pilates -ohjaaja Jaana Reinikka
Hinta: 45 €

Tule tutustumaan pilatesharjoittelun perusteisiin! Kahden kerran tiiviskurssilla opit pilatesharjoittelun perusasiat. Kurssi soveltuu myös kertaukseksi niille, joiden aikaisemmista pilatestunneista on jo aikaa. Pukeudu liikkumisen hyvin salliviin joustaviin vaatteisiin.

Ilmoittautuminen: https://kto.eepos.fi/#/forms/103

Pilates keskitaso

Aika: ke 20.10. klo 18.50–19.50
Paikka: tanssisali Akvaario, Seunalantie 14 (takaovi), Kerava
Opettaja: Somatic Pilates -ohjaaja Jaana Reinikka
Hinta: 22 €

Keskitason pilatestunnilla liikutetaan rankaa monipuolisesti sekä haetaan voimaa ja hallintaa myös hartiakaareen. Tunti sopii niille, joilla on pilatesharjoittelun perusasiat hallussa. Pukeudu liikkumisen hyvin salliviin joustaviin vaatteisiin.

Ilmoittautuminen: https://kto.eepos.fi/#/forms/103

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen