Hyppää sisältöön

Step by Step – soveltava tanssi 1.9. alkaen

Tanssi liikuttaa kaikkia. Soveltavan tanssin kurssi sopii lapsille ja nuorille (8–18 v.), joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvynheikentymisen tai sosiaalisten tilanteiden vuoksi vaikea osallistua yleisiin tanssiryhmiin. Ryhmässä he pääsevät tanssimaan omat erityistarpeet huomioituna.

Tunnilla tutustutaan tanssin maailmaan, ja pääpaino on tanssin alkeissa sekä luovassa liikkumisessa. Tanssivalmiuksia kehitetään positiivisten tanssikokemusten kautta ja oppilaat oppivat hahmottamaan omaa kehoa, musiikkia ja tilaa.

Tunnin tarkoituksena on mahdollistaa tanssin harjoittelu soveltavia toimintatapoja tarvitseville. Tunnilla voi olla mukana oma apu/tukihenkilö sekä tarvittavat apuvälineet.

Ryhmä kokoontuu 10 kertaa syyslukukaudella (1.9.-10.11.2023) ja 10 kertaa kevätlukukaudella (19.1.–5.4.2024). Tanssiopisto on saanut kurssin järjestämiseen Etelä-Suomen aluehallintoviraston avustusta lasten ja nuorten paikalliseen harrastustoimintaan.

Step by Step – soveltavan tanssin ryhmä lukuvuosi 2023–2024

Aika: perjantaisin klo 17–18.00 (1.9.–10.11.2023 ja 19.1.–5.4.2024)
Paikka: Tanssisali Joraamo, Keravan kaupunginkirjasto, Paasikivenkatu 12 (2. krs), Kerava  
Opettaja: Suvi Kajaus
Hinta: 100 €, koko hinta laskutetaan syksyllä

Ilmoittautuminen

Ryhmään ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake Eepoksessa. Ryhmässä on 8 paikkaa.

Kirjaston esteetön sisäänkäynti ja tilojen esteettömyys/esteellisyys

  • Liikkumisesteisen autopaikkoja on Paasikivenkadulla ja Veturiaukion parkkipaikalla. Etäisyys Paasikivenkadun autopaikalta kirjastoon on noin 30 metriä. Veturiaukion parkkipaikka on noin 150 metrin päässä.
  • Esteetön sisäänpääsy sijaitsee kirjaston pääsisäänkäynnin vasemmalla puolella vesialtaan puoleisella sisäänkäynnillä. Yläkertaan kuljetaan hissillä ala-aulasta. Esteetön wc-tila on eteisaulassa. Pyydä henkilökuntaa avaamaan ovi.
  • Avustavat koirat ovat tervetulleita kirjastoon.
Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen