Hyppää sisältöön

Takojen starttikurssi 5.–7.8.– ilmoittaudu mukaan!

Syventävien opintojen eli Takoryhmien oppilaille järjestetään elokuussa ennen syyslukukauden alkua starttikurssi. Tule mukaan käynnistämään yhdessä uusi tanssivuosi!

Takojen starttikurssi

Aika: ma–ke 5.–7.8.2024 klo 16–19.05
Paikka: Virtaamo-tanssisali, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16), alakerta
Hinta: 79 €

Uusi tanssivuosi käynnistyy tuttuun tapaan Takojen starttikurssilla. Kurssi on tarkoitettu kaikille Tako- ja Taikoryhmien oppilaille (myös syksyllä Takoryhmissä aloittaville). Tämä on aloitus vuoden Tako/Taiko-opintoihin ja on erittäin suositeltavaa osallistua.

Kolmen illan kurssilla tanssitaan kolmea tanssilajia ja herätellään kehon syvät lihakset kehonhuollolla. Kehonhoitotuokio (30 min) on joka päivä, sen jälkeen on yksi (à 75 min) tanssitunti, jolloin saadaan hiki kunnolla virtaamaan. Tanssilajeina on balettia, jazztanssia ja nykytanssia. Lisäksi kurssilla on eri päivinä ilmaisutaitoa, parityöskentelyä ja tanssi-improa. Kurssin jälkeen kroppa on valmis aloittamaan syyslukukauden.

Starttikurssilla käynnistetään myös joulukuun 45-vuotisjuhlanäytösten työstäminen. 

Ilmoittaudu mukaan Eepoksessa. Lomake näkyy vain kirjautuneille Tako- ja Taiko-ryhmien oppilaille. Ota yhteyttä toimistoon, jos haluat ilmoittautua, mutta lomake ei näy Eepoksessasi.

Kurssi toteutuu vähintään 8 oppilaalla. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 2.8.  

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen