Hyppää sisältöön

Tanssi ottaa kädestä -joulunäytökset 16.12. – lipunmyynti alkaa 16.11.

Uskalla, ymmärrä, kuuntele, tanssi! Keravan tanssiopiston joulunäytökset tanssitaan Kerava-salissa lauantaina 16.12.2023 klo 14 ja klo 18.30.

Näytöksissä esiintyy Keravan tanssiopiston taiteen perusopetuksen laajan opintolinjan eri-ikäisiä oppilaita. Lajeina on balettia, nykytanssia ja jazztanssia sekä mausteena ripaus breikkiä. Lisäksi näytöksissä esiintyy lastentanssin alle kouluikäisiä oppilaita. Näytöksessä on mukana myös Vekarateatterin nuoria.

Joulunäytökset johdattavat katsojat moninaisuuden äärelle. Esitystanssit lähestyvät teemaa monin eri tavoin: tarinan, musiikin, liikkeen, tunnelman tai tulkinnan kautta. Tansseissa käsitellään erilaisuutta ja sen hyväksymistä, muiden ihmisten kohtaamista, kunnioitusta, ymmärrystä ja ystävyyttä. Jokainen on yhtä arvokas ja ansaitsee tulla hyväksytyksi juuri sellaisena kuin on. 

Esiintyvät ryhmät saavat omalta opettajaltaan näytösinfokirjeen, joka sisältää tärkeät esiintymistä koskevat ohjeet. Luethan kirjeen huolella. Lisää ohjeita löytyy myös kotisivujen Näytökset-sivulta.

Lipunmyynti

Lipunmyynti aukeaa 16.11. klo 9 osoitteessa www.lippu.fi. Lippuja voi ostaa myös Keuda-talon kahvila Breikistä ja muista www.lippu.fi:n lipunmyyntipisteistä.

Lippujen hinnat: aikuiset 21,10 € (sis. palvelumaksu 3,10 €) + tilausmaksut (alk. 1,50 € www.lippu.fi)
lapset (alle 18 v.) 10,60 € (sis. palvelumaksu 1,60 €) + tilausmaksut (alk. 1,50 € www.lippu.fi)

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen