Hyppää sisältöön

Tervetuloa kokeilemaan tanssiharrastusta, uudet oppilaat!

Lukuvuosi 2021-2022 käynnistyy 16.8. alkaen lukujärjestyksen mukaisesti.

Tuttuun tapaan uudet oppilaat voivat kokeilla tunteja kerran ennen sitoutumista koko lukuvuodeksi. Kokeilumahdollisuus ei rajoitu vain ensimmäiseen opetusviikkoon, vaan myös myöhemmin voi aloittaa ja kokeilla.

On tärkeää, että kokeilijatkin ilmoittautuvat Eepoksessa ennen kokeilukertaa. Ryhmä saattaa olla täysi tai jotain muuta tärkeää tietoa jää saamatta, jos tunnille ilmestyy ilman ilmoittautumista.

Mahdollinen ilmoittautumisen peruutus yhden kokeilukerran jälkeen tehdään sähköpostitse toimistoon (toimisto(a)keravantanssiopisto.fi) kahden viikon kuluessa syyslukukauden alkamisesta tai oppilaan ilmoittautumisesta.

Alle kouluikäisten tunnit

Varhaisiän opinnoissa (alle kouluikäiset) peruutusaika on pitempi. Alle kouluikäisten oppilaspaikka on mahdollista peruuttaa kirjallisesti toimistoon neljän viikon kuluessa lukuvuoden alkamisesta tai oppilaan ilmoittautumisesta. Tällöin laskutetaan vain käydyt tunnit. 

Poikkeuksena lauantain lastentanssitunnit Säteet 4-5 v. (klo 11) ja Kipinät 5-6 v. (klo 11.45). Tarjoamme neljä ensimmäistä tanssituntia (21.8.-11.9.) näissä kahdessa ryhmässä veloituksetta. Myös neljän viikon peruutusmahdollisuus on normaalisti voimassa.

Tervetuloa kokeilemaan ja aloittamaan uusi harrastus!

 

 

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen