Hyppää sisältöön

Tanssinopettaja Sari Tuunanen Keðja-verkostotapaamisessa Vilnassa

Keravan tanssiopiston nykytanssin opettaja Sari Tuunanen osallistuu 13.–16.10.2016 Liettuassa järjestettävään KeðjaVilnius-tapahtumaan.

Keðja on Baltian ja Pohjoismaiden nykytanssin ammattilaiskentän vahvistumista ja verkostoitumista tukeva yhteisö. Keðja on islantia ja tarkoittaa ketjua.

Ohjelmassa on esityksiä, aamutunteja, luentoja ja keskusteluja mm. tanssikoulutuksen näkymistä, tanssikirjoituksesta, valodramaturgiasta ja tanssitaiteesta lapsille. Tapahtuman tärkein anti on ylläpitää kontakteja lähialueiden tanssitaiteilijoiden välillä, jakaa kokemuksia, tietoa ja ideoita, pohtia ratkaisuja yhteisiin ongelmiin ja luoda yhteistyöverkostoja.

Vilnan kokoontumisen teema on ”Digesting Dance”. Teema käsittelee mm. sitä, miten tanssi ymmärretään – ja miten siitä voi tehdä ymmärrettävää – monimutkaisessa nykymaailmassa.

Pääpuhujina ovat Kööpenhaminan Dansehallernen johtaja, koreografi Efva Lilja Ruotsista, tanssipedagogiikan professori Eeva Anttila Suomesta, tanssin tutkija, professori Gediminas Karoblis – Norwegian University of Science and Technology, esitystaiteilija ja tutkija Siegmar Zacharias Saksasta sekä lavastustaiteen tohtori, valosuunnittelija Yaron Abulafia Alankomaista.

Tanssin tiedotuskeskus valitsi Keðjaan viisi suomalaista tanssin ammattilaista, jotka ovat Sari Tuunasen lisäksi tanssitaiteilijat Laura Jantunen ja Lotta Halinen, Taikabox-organisaation taiteellinen johtaja, tanssitaiteilija Tanja Råman sekä yksi Kaktus-tanssifestivaalin ja Gruppen Fyra -tanssiryhmän luotseista, tanssitaiteilija Pia Liski.

Toivotamme Sarille antoisaa matkaa!

Sari on tiedottanut omille oppilailleen tanssituntien muutoksista keskiviikkona ja torstaina 13.-14.10.2016. Suurin osa tunneista siirtyy pidettäväksi joulukuussa.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen