Hyppää sisältöön

Commercial Performance -lyhytkurssi 22.4.

Tervetuloa mukaan Suvi Palosen Commercial Performance -lyhytkurssille! Kurssi sopii perus- ja jatkotason harrastajille, sekä nuorille että aikuisille.

Commercial Performance -kurssi yhdistää opettajan oman tyylin, eri lajien tekniikat ja esiintymisen. Lyhytkurssilla käydään läpi koreografiassa tarvittavaa tekniikkaa, oikeanlaista heittäytymistä ja tanssitaan koreografiaa. Tärkeä elementti on myös musiikki, joka viimeistelee kokemuksen kuin olisit lavalla tanssimassa artistin taustalla. Tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Suvi Palonen valmistui tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokummusta vuonna 2017. Kokemusta opettamisesta on karttunut useista eri tanssikouluista pääkaupunkiseudulta. Keravan tanssiopistolla Suvi opetti vuosina 2017–2021. Opettajana Suvi on kannustava ja haluaa jokaisen tuntevan itsensä erityiseksi ja arvostetuksi.

Suville on tärkeää harjoitella monipuolisesti eri lajeja, koska se auttaa persoonallisen liikekielen kehittämisessä. Tällä hetkellä Suvi itse painottuu commercial-tunteihin ja hip hoppiin. Aiempi vogue-tausta tulee esiin koreografioissa feminiinisenä liikekielenä. Suvin tunneilla pääsee heittäytymään ja haastamaan omaa ilmaisua.

Commercial Performance -lyhytkurssi

Huom! 1.4. on peruttu vähäisen ilmoittautujamäärän vuoksi. Myöhemmälle kerralle voi vielä ilmoittautua mukaan!

Aika: lauantaina 22.4. klo 14–15.30
Paikka: tanssisali Akvaario, Seunalantie 14, takaovi
Opettaja: Suvi Palonen
Hinnat: 27 € 

Kurssi toteutuu vähintään 8 oppilaalla.


Kurssien ja leirien peruutusehdot

Tiiviskurssin tai leirin voi peruuttaa 7 päivää ennen sen alkamispäivää. Tätä myöhemmin tulevista peruutuksista veloitetaan 50 % kurssin tai leirin hinnasta. Peruutusta ei voi tehdä enää kurssin tai leirin alkamispäivänä tai sen jälkeen.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti tanssiopiston toimistoon (toimisto@keravantanssiopisto.fi).

Äkillisissä sairastapauksissa kurssi tai leiri voidaan peruuttaa kuluttomasti lääkärintodistusta vastaan.


Korvauskäytännöt

Tiiviskursseihin ei sisälly hyvitysoikeutta. Lukujärjestystunteja ei voi ottaa kiinni tiiviskursseilla.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen