Hyppää sisältöön

Commercial Performance -lyhytkurssi 1.4. ja 22.4.

Tervetuloa mukaan Suvi Palosen Commercial Performance -lyhytkurssille! Kurssi sopii perus- ja jatkotason harrastajille, sekä nuorille että aikuisille.

Commercial Performance -kurssi yhdistää opettajan oman tyylin, eri lajien tekniikat ja esiintymisen. Lyhytkurssilla käydään läpi koreografiassa tarvittavaa tekniikkaa, oikeanlaista heittäytymistä ja tanssitaan koreografiaa. Tärkeä elementti on myös musiikki, joka viimeistelee kokemuksen kuin olisit lavalla tanssimassa artistin taustalla. Tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Suvi Palonen valmistui tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokummusta vuonna 2017. Kokemusta opettamisesta on karttunut useista eri tanssikouluista pääkaupunkiseudulta. Keravan tanssiopistolla Suvi opetti vuosina 2017–2021. Opettajana Suvi on kannustava ja haluaa jokaisen tuntevan itsensä erityiseksi ja arvostetuksi.

Suville on tärkeää harjoitella monipuolisesti eri lajeja, koska se auttaa persoonallisen liikekielen kehittämisessä. Tällä hetkellä Suvi itse painottuu commercial-tunteihin ja hip hoppiin. Aiempi vogue-tausta tulee esiin koreografioissa feminiinisenä liikekielenä. Suvin tunneilla pääsee heittäytymään ja haastamaan omaa ilmaisua.

Commercial Performance -lyhytkurssi

Aika: lauantaina 1.4. ja 22.4. klo 14–15.30
Paikka: tanssisali Akvaario, Seunalantie 14, takaovi
Opettaja: Suvi Palonen

Voit osallistua joko yhdelle kerralle tai molemmille.
Hinnat: 27 €/kerta, 52 €/molemmat 

Ilmoittautuminen on auki Eepoksessa.

Ilmoittauduthan viimeistään tiistaina 28.3.

Kurssi toteutuu vähintään 8 oppilaalla.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen