Hyppää sisältöön

Pilvilinnoja-näytökset 17.–18.3. – lipunmyynti alkaa 7.3.

Maaliskuun oppilasnäytökset tanssitaan Kerava-salissa perjantaina 17.3. klo 18.30 ja lauantaina 18.3. klo 14 ja klo 18.30. 

Näytöksissä esiintyy Keravan tanssiopiston taiteen perusopetuksen eri-ikäisiä oppilaita. Tanssilajien kirjo on laaja: mukana on balettia, breikkiä, hip hopia, jazztanssia, nykytanssia, showtanssia ja steppiä. Mukana lavalla on myös tanssiopiston alle kouluikäisiä oppilaita. 

Pilvilinnoja-näytökset kuljettavat yleisön haavekuvien maailmaan ja taivaanrannan pilvilinnoihin. Esityksissä tanssitaan pää pilvissä, tasapainoillaan korkealla, liidellään taivaalla tuulen vietävänä ja unelmoidaan. Toisinaan pilvilinnat murenevat raunioiksi, mutta joskus haaveet toteutuvat.    

Esiintyvät ryhmät saavat omalta opettajaltaan viikkojen 7-9 aikana näytösinfokirjeen, joka sisältää tärkeät esiintymistä koskevat ohjeet. Luethan kirjeen huolella. Lisää ohjeita löytyy myös kotisivujen Näytökset-sivulta.  

Lipunmyynti

Lipunmyynti alkaa 7.3. klo 9 osoitteessa Lippuagentti.fi. Lipunmyynti on auki näytösten alkamiseen saakka. Hinnat 9 €/lapset, 18 €/aikuiset + Lippuagentin käsittelykulut.

Näytöspäivänä yksittäisiä lippuja voi ostaa myös Keuda-talolta käteisellä tai MobilePaylla tuntia ennen jokaista näytöstä. 

Uutta! Maaliskuun näytöksiin tarjoamme tanssiopiston oppilaille mahdollisuuden tulla katsomaan näytöksiä 5 euron oppilaslipulla. Nämä liput myydään 30 min. ennen näytöstä Keuda-talon lipunmyyntipisteessä, jos lippuja on jäljellä. Lippu on henkilökohtainen. Näytökseen, jossa oppilas itse esiintyy, ei voi ostaa itselleen lippua.

Upeita näytöshetkiä kaikille esiintyjille ja katsojille! 

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen