Hyppää sisältöön

Kevätlukukauden uudet tunnit – ilmoittautuminen alkaa 1.12.

Ilmoittautuminen uutena oppilaana kevätlukukaudelle 2023 ja tammikuussa alkaviin uusiin ryhmiin käynnistyy torstaina 1.12. klo 9 osoitteessa kto.eepos.fi

Myös jatkavat oppilaat voivat täydentää omia opintojaan ilmoittautumalla kevätlukukaudeksi lisätunneille. 

Syksyllä tehty ilmoittautuminen on automaattisesti voimassa myös kevätlukukaudella. Jos oppilas ei jatka kevätlukukaudelle, peruutus on tehtävä 15.12. mennessä kirjallisesti toimistoon toimisto@keravantanssiopisto.fi

Kevätlukukausi käynnistyy 9.1.2023. Muutokset ovat mahdollisia. 

Kevätlukukauden uudet ryhmät 

Taaperotanssi 1–4 v. 

Aika: maanantaisin klo 18–18.30 
Paikka: Kurkelan koulu, tanssisali, Käenkatu 10, Kerava   
Opettaja: Kajaus Suvi 
Hinta: 149 € / lukukausi

Taaperotanssi on aikuisen ja 1–4–vuotiaan lapsen yhteinen elämyksellinen ja lämminhenkinen tanssituokio, jonka keskiössä ovat yhteinen tekeminen sekä liikkeen ja leikin riemu. Tunneilla liikutaan lasten ehdoilla niin, että myös aikuisella on aktiivinen rooli. Leikkien, lorujen, musiikin ja monipuolisen liikkumisen avulla harjoitellaan perusliikuntataitoja ja tutustutaan tanssin peruselementteihin. Harjoituksia on helppo hyödyntää myös omassa arjessa lapsen kanssa. 

Tunti soveltuu jo kävelemään oppineille lapsille. Aikuinen voi olla lapsen vanhempi, mutta myös isovanhempi, kummi tai muu läheinen aikuinen. 

Show alkeet +9 v. 

Aika: maanantaisin klo 15.45–16.45 
Paikka: Tanssisali Akvaario, Seunalantie 14 (takaovi), Kerava 
Opettaja: Maria Mäkelä 
Hinta: 244 € / lukukausi

Tunneilla tutustutaan showtanssin alkeisiin sekä lajin vauhdikkaaseen maailmaan. Tavoitteena on kehittää perusliikuntataitoja, opetella lajin perusteita ja herättää innostus tanssiharrastusta kohtaan. Tunnit sisältävät tanssitekniikkaa, vauhdikkaita tanssisarjoja, hyppyjä ja rytmiikkaa. Tunneilla harjoitellaan myös eläytymistä ja esiintymistä mukaansatempaavan musiikin tahdittamana. 

Ryhmä on uusi aloittava ryhmä, johon ei tarvita aiempaa tanssitaustaa. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. 

Baletti alkeet +9 v.

Aika: tiistaisin klo 16.30–17.30 
Paikka: Tanssisali Vintti, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16) yläkerta, Kerava      
Opettaja: Jaana Reinikka 
Hinta: 244 € / lukukausi

Tervetuloa matkalle baletin ihanaan maailmaan! Baletin alkeistunneilla tutustutaan baletin liikekieleen, sanastoon ja tyyliin harjoittelemalla sekä tangossa että keskilattialla. Monipuolinen harjoittelu vahvistaa kehon hallintaa, parantaa liikkuvuutta ja tukee motorista kehitystä.

Ryhmä on uusi aloittava ryhmä, johon ei tarvita aiempaa tanssitaustaa. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Ryhmä ei esiinny tanssiopiston oppilasnäytöksissä.   

Baletti alkeet (nuoret & aikuiset) 10 kerran kurssi 

Aika: maanantaisin klo 20–21.00 (9.1.–20.3.2023, ei hiihtolomalla 20.2.) 
Paikka: Tanssisali Virtaamo, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16) alakerta, Kerava 
Opettaja: Jaana Reinikka 
Hinta: 142 € / kurssi

Tunnilla tutustutaan baletin monipuoliseen liikesanastoon harjoittelemalla tangossa ja keskilattialla. Tavoitteena on kehittää tasapainoa ja kehon liikkuvuutta sekä voimaa kauniin pianomusiikin säestyksellä. Erilaiset ojennukset, taivutukset, pidot ja tasapainoinen asennonhallinta ovat baletin harjoittelun keskeisiä tavoitteita. Liikesarjat tähtäävät sujuvuuteen ja sulavuuteen. Baletin liikkeisiin keskittyminen virkistää ja tarjoaa samalla esteettisen liikuntaelämyksen. 

Ryhmä on uusi aloittava ryhmä, aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvita. Ryhmä ei esiinny. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. 

Step by Step – soveltava tanssi 10 kerran kurssi 

Aika: lauantaisin klo 12.45–13.45 (11.2.–29.4., ei hiihtolomalla 25.2. eikä pääsiäisenä 8.4.)
Paikka: Tanssisali Akvaario, Seunalantie 14 (takaovi), Kerava    
Opettaja: Iiris Hilden 
Hinta: 142 € / kurssi

Tanssi liikuttaa kaikkia. Soveltavan tanssin kurssi sopii lapsille ja nuorille (8–18 v.), joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvynheikentymisen tai sosiaalisten tilanteiden vuoksi vaikea osallistua yleisiin tanssiryhmiin. Ryhmässä he pääsevät tanssimaan omat erityistarpeet huomioituna.

Tunnilla tutustutaan tanssin maailmaan, ja pääpaino on tanssin alkeissa sekä luovassa liikkumisessa. Tanssivalmiuksia kehitetään positiivisten tanssikokemusten kautta ja oppilaat oppivat hahmottamaan omaa kehoa, musiikkia ja tilaa. Tunnilla voi olla mukana oma apu/tukihenkilö sekä tarvittavat apuvälineet. 

Kevätlukukauden lukujärjestys

Uudet oppilaat ovat tammikuussa tervetulleita myös kaikkiin muihin ryhmiin, joissa vain on tilaa. Jos tarvitset apua sopivan tunnin löytämiseen, tanssiopiston toimisto auttaa mielellään: toimisto@keravantanssiopisto.fi / p. 0400 956 037 (ma-pe klo 12-15).

Kevätlukukaudelle on tulossa jonkin verran opettaja-, aikataulu- ja salimuutoksia. Kevätlukukauden 2023 päivitykset löytyvät alla olevasta lukujärjestyksestä ja Eepoksen ilmoittautumislomakkeelta. Lukujärjestys-sivulla on vielä syyslukukauden 2022 tiedot.

Muutokset ovat mahdollisia.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen